Kreative idéer og inspiration til hobbyartikler

Her finder du inspiration, hobby ideer og kreative idéer til kreative ting man kan lave derhjemme. Har du en meget kreativ sjæl eller vil du bare gerne i gang med et nyt hobbyprojekt? Så er du kommet til at helt rigtige sted. Her finder du nemlig kreative ting man selv kan lave med masser af guides og inspiration. Hos Grafical.dk finder du ovenikøbet mere en 12.000 hobbyartikler, så der er rig mulighed for at at følge de forskellige kreative ideer til punkt og prikke, eller man kan afvige lidt og selv sætte sit personlige præg på. Du kan også bare læse nogle af de forskellige hobby ideer, som kan give en masse inspiration til andre kreative ting man kan lave derhjemme. Der er både kreative ideer til børn og voksne, og hobby ideer som hele familien kan være med til. Her kan man lave et væld af forskellige meget kreative ting.

Kreative ting til børn og voksne

Har på siden finder du alt fra kreative ideer til juletiden, påsketiden og generelt bare når du har lyst til et nyt hobbyprojekt. Du kan både være kreativ med karton, lære hvordan man laver silkepapirsblomster eller finde inspiration til en helt ny adventskrans. Idéer og hjælp til kreative ting man selv kan lave finder du i massevis lige her. Mangler du nogle specifikke produkter til dine hobby ideer? Så tag fat i vores dygtige kundeservice. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål til kreative ting man kan lave. Du kan fange os på telefonen og på mail. Ellers er det bare at tage et kig på alt vores inspiration til kreative ting. Du finder de forskellige produkter man skal bruge til vores krea ideer under de forskellige guides. Så er du nemlig sikker på at du kan lave de kreative ting helt korrekt.

Få krea ideer her

Kreative hobbyer er en vigtig del af mange menneskers liv. At udtrykke sig kreativt kan være en kilde til glæde, selvudvikling og inspiration. Derfor er der også et stort marked for kreative produkter og tjenester. Hvis du leder efter nemme kreative ideer eller mere avancerede kreative hobbyer, er der mange muligheder. Du kan tage en hobby op, såsom at male, tegne eller skrive. Du kan også eksperimentere med forskellige materialer og teknikker, såsom at lave smykker, brodere eller strikke. Du kan være kreativ med børn eller få inspiration til kreative ting til voksne. En kreakasse er blevet meget populær, da du finder alt hvad du skal bruge i sådan en kreativ boks. Kreakasser finder du lige her på Grafical.dk og en masse forskellige krea ting.

Mangler du inspiration til nemme kreative ting man kan lave med børn, så har finder du her en masse krea ideer til kreative ting til børn 10 år, kreative ting til børn 7 år, kreative ting til børn 5 år og kreative ting til børn 2 år. Se blandt andet vores kreative halloween ting, juletemaet, ansigtsmaling, male på sten og meget meget mere.

Se de mange kreativ ting her

Her kan du se en oversigt over alle vores hobby idéer. Hvis du kan lide at hygge dig med en kreativ hobby, så finder du her på siden alle vores kreative idéer til hobby aktiviteter til børn og voksne. På de enkelte kreative idéer kan du samtidig se, hvilke hobbyartikler, du skal bruge til at lave de kreative ting og forskellige hobby opskrifter. Hvis du har forslag til nye idéer eller godt kunne tænke dig en vejledning eller opskrift på nogle hobby ideer, som vi ikke har vist her, så skriv meget gerne til os på grafical@grafical.dk.

Kreative ting FAQHvor kan man finde kreative ting man kan lave?

Her på Grafical.dk kan du finde et hav af artikler og opskrifter, som kan give dig inspiration og kreative idéer til dit næste kreative projekt. Derudover kan du også købe ind til projektet, da vi har mere end +12.000 hobbyartikler på webshoppen.


Hvad vil det sige at være kreativ?

Det er være kreativ betyder i grove træk, at man omdanner sine idéer og fører dem ud i virkeligheden ved at skabe noget. Helt kort kan man sige, at det at være kreativ består af at tænke og skabe.


Hvad kan man lave af kreative ting?

Man kan lave alt fra smykker, Foam clay, syning, julepynt, påskepynt, akvarelmaling, papirblomster og kreative ting til værelset.
DET STORE HYGGELIGE JULETEMA
HYGGELIGE JULETEMA

DET STORE HYGGELIGE JULETEMA

Bliv inspireret til julemånedens hygge-sysler på denne side, hvor vi har samlet en hel masse gode idéer til årets hyggeligste julepynt. Lav blandt andet sjove juletræer og sy søde nissepiger i Vivi Gade design. Vi har kreative ting for både store og små til juledagene.

Klik her for at se alle juleidéer
Julehjerter skabelon

Julehjerter skabelon

Her vi vil fokusere på at lave flettede julehjerter. Mange har en tradition om, at man samles og laver julepynt med en julehjerter skabelon eller at man samles for at bage småkager, konfekt eller lave andet lækkert til juletiden.

Find skabeloner til julehjerter her
Lav din egen flotte og personlig adventskrans

Lav din egen flotte og personlig adventskrans

Julen nærmer sig og der skal gøres klar til 1. søndag i advent. Det første juleprojekt kan derfor skydes i gang med en adventskrans med adventslys.

Klik her og se de forskellige opskrifter

Find ideer til juleborddækning

Find ideer til juleborddækning

Skab en hyggelig stemning med en flot juleborddækning. Du kan for eksempel sammensætte dit julebord med røde og hvide farver, grønne og guld farver eller blå og sølv farver. Det er selvfølgelig helt op til dig, hvordan du vil sammensætte din juleborddækning. Her har vi samlet flere jule borddækning ideer, som du kan tage inspiration fra, så du kan lave dit helt eget og personlige julebord.

Klik her og se de forskellige ideer
Sådan kan man lave en lav selv julekalender

Sådan kan man lave en lav selv julekalender

December nærmer sig og det er ved at være tid til at få kigget på julekalendere. For mange er det en sjov aktivitet og mere personligt at lave en hjemmelavet pakkekalender. Nedenfor kan du klikke på linket som leder dig videre til vores guides til hvordan du kan lav din egen julekalender. Hvem vil ikke blive glad for en personlig julekalender der er lavet til lige præcis en selv.

Klik her og se hvordan man laver en DIY julekalender
Strikkeopskrifter

Strikkeopskrifter

Vi lægger løbende nye strikkeopskrifter gratis op på Grafical.dk, så du kan få inspiration og opskrifter til dit næste strikke projekt.

Se og hent alle vores strikkeopskrifter her
Hækleopskrifter

Hækleopskrifter

Vi lægger løbende nye hækleopskrifter gratis op på Grafical.dk, så du kan få inspiration og opskrifter til at hækle.

Se og hent alle vores hækleopskrifter her
Hæklet karklud i forskellige mønstre

Hæklet karklud i forskellige mønstre

Her på siden kan du finde inspiration til hæklet karklud begynder i form af hækleopskrifter nybegynder. Det betyder, at du hurtigt kan komme i gang med at hækle karklud begynder med flere forskellige teknikker. Det kan f.eks. være med fastmasker, da det er en rigtig god start for begyndere.

Lav din egen hæklet karklud
Hent juleklip skabeloner gratis her

Hent juleklip skabeloner gratis her

Her har vi samlet lidt forskellige juleklip opskrifter, hvor du kan hente og printe skabelonen gratis. Der er opskrifter for både børn og voksne, så alle kan komme i gang med klip og klistre i juletiden.

Klik her og find spændende opskrifter med print selv skabeloner
Find de bedste ansigtsmaling ideer her

Find de bedste ansigtsmaling ideer her

Skal du til fastelavn, halloween eller arbejder du måske i en forlystelsespark, institution eller andet, hvor i skal bruge ansigtsmaling? Her finder du de bedste forslag, til hvordan du kan male ansigtet og blive til en vaskeægte pirat, dinosaur, prinsesse eller noget helt andet.

Se de forskellige muligheder med ansigtsmaling her
Find søde og hyggelige idéer til filtning her

Find søde og hyggelige idéer til filtning her

Er du på udkig efter en måde at tilføre hygge og charme til dit hjem med håndlavede detaljer? Filtning kan være den perfekte hobby for dig. Denne gamle håndværkstradition har fået en renæssance og er blevet en yndlingsbeskæftigelse for mange kreative sjæle. På Grafical.dk finder du masser af søde og hyggelige idéer til filtprojekter, der vil bringe varme og personlighed ind i ethvert rum.

Klik her og se de mange guides til filtning
Hjemmelavet sæbe - sådan gør du.

Hjemmelavet sæbe - sådan gør du.

Her på Grafical.dk dykker vi dybt ned i sæbens verden. Find inspiration, tips, og vores detaljerede guides til at gøre dit hjemmelavet sæbe eventyr både personligt og unikt.

Klik her og se hvordan man laver hjemmelavet sæbe
Vær kreativ med børn

Vær kreativ med børn

Mangler du inspiration til, hvordan du kan være kreativ med børn, så har vi her samlet nogle ideer til hvad I kan lave. Det er dejligt for både børn og voksne at være kreativ med børn. Det kan både være klippe/klistre, maling eller leg med perler.

Vær kreativ med børn
Kreative ideer til syning

Kreative ideer til syning

Syning er en sjov og kreativ aktivitet, der kan praktiseres af både børn og voksne. Det er en alsidig færdighed, der kan bruges til at skabe alt fra tøj og tilbehør til dekorative elementer til hjemmet. Her på siden finder du super nemme opskrifter og ideer til hvad du kan lave af syprojekter.

Klik her og se ideer til syning
Find de bedste Foam Clay ideer her

Find de bedste Foam Clay ideer her

Foam Clay er et letvægtigt modellerings materiale, som er velgenet til børn fra 3 år, men selv voksne synes også at det kan være sjovt at lave figurer eller pynt med Foam Clay. Modelleringsmassen er dejligt at forme i hænderne, og det klistrer stortset ikke. Når man har lavet sin figur, kan man lade det stå, hvorefter at massen vil hærde.

Klik her og se de forskellige opskrifter
DIY macrame opskrifter

DIY macrame opskrifter

Her har vi samlet de mest populære macrame opskrifter. Du finder både opskrifter på planteophæng, vægophæng, drømmefanger og smykker.

Klik her og find den opskrift der passer til dig
Dekorer søde og flotte fuglehuse til haven

Dekorer søde og flotte fuglehuse til haven

Med et fuglehus, redekasse eller fuglefoderbræt skaber du liv i haven, hvor fuglene kan komme og yngle deres unger. Du kan finde en masse inspiration til hvordan du kan dekorere flotte eller sjove fuglehuse her.

Klik her og se de forskellige opskrifter
Bliv kreativ med batik

Bliv kreativ med batik

Skab flotte batik mønstre på tøj, viskestykker, pudebetræk, muleposer mm. med de flotteste farver. Her finder du inspiration til hvordan du laver batik diy trin for trin.

Klik her og se de forskellige opskrifter

Lav flotte knyttet armbånd

Lav flotte knyttet armbånd

Glem alt om at bruge en formue på smykker, som alle andre også har. Med denne guide kan du skabe dine egne unikke armbånd, der ikke blot vil imponere dine venner og familie, men også give dig den tilfredsstillelse, der kommer fra at have skabt noget smukt med dine egne hænder. Så find din indre kunstner frem, forbered dine materialer og lad dig inspirere af vores alsidige guide til at lave knyttet armbånd.

Klik her og se hvordan man knytter et armbånd
Lav dine egne flotte smykker

Lav dine egne flotte smykker

Lav dit eget smykkesæt med halskæde, øreringe, armbånd mm. Du kan lave hjemmelavet smykker til dig selv eller eller give dine unikke smykker i gave til en du holder af.

Se hvordan man laver smykker her
Lav selv øreringe

Lav selv øreringe

Har du nogensinde ønsket dig at skabe dine egne unikke smykker? At lave selv øreringe er en enkel og tilfredsstillende måde at tilføje et personligt touch til din stil. Med bare et par materialer og en lille indsats kan du designe øreringe, der passer perfekt til dine præferencer og behov. Vi har samlet flere opskrifter, så du kan komme i gang med at lave dine egne personlige øreringe.

Se hvordan man laver hjemmelavet øreringe her
Sådan laver du håndlavede papirblomster

Sådan laver du håndlavede papirblomster

Giv dit hjem et helt nyt udtryk med super flotte hjemmelavede papirblomster. De er også oplagte til bordpynt til festen eller som en gave til én du holder af.

Lav selv papirblomster her
Male på sten - Få inspiration her

Male på sten - Få inspiration her

Hvis du mangler inspiration og ideer til hvad dit næste kreative projekt skal være, er du kommer til det helt rigtige sted. At male på sten med stenmaling er nemlig en rigtigt hyggelig aktivitet, som du kan lave sammen med dine børn.

Sådan maler du på sten
Konfirmation ideer

Konfirmation ideer

Find inspiration og ideer til hjemmelavet invitationer, bordkort, bordpynt mm. her. Du finder inspiration til både drenge og pige konfirmation, så du kan komme hurtigt og nemt i gang.

Ideer til konfirmation
Akvarelmaling inspiration

Akvarelmaling inspiration

Her finder du akvarelmaling ideer og teknikker. Her finder du både inspiration til akvarelmaling for begyndere, børn og personer der er mere øvet. Find dit næste hobbyprojekt lige her.

Kreative idéer med akvarelmaling
Kreative idéer med rhinsten

Kreative idéer med rhinsten

Har du også lyst til at være kreativ med rhinsten perler? Du kan pynte stortset alt med flotte rhinsten. Hvis du følger linket nedenfor kan du finde inspiration til hvordan du kan anvende rhinsten på tøj, mobilcover, skattekister og meget mere.

Se de mange opskrifter her
Kreative ideer til vinduesmaling børn

Kreative ideer til vinduesmaling børn

Hvis du leder efter sjove og kreative aktiviteter, som du kan lave sammen med dine børn, så er vinduesmaling en fantastisk mulighed. Vinduesmaling kan bruges til at skabe smukke og farverige designs på dine vinduer, som kan give dit hjem en festlig og personlig touch. Vi har samlet nogle ideer og guides til, hvordan du kan lave vinduesmaling med børn, som vil hjælpe dig med at udforske din kreativitet og skabe sjove minder sammen. Følg vores guider for at lære, hvordan I kan lave smukke og unikke vinduesdekorationer sammen med dine børn.

Lav vinduesmaling med børn her
Kumihimo vejledning DIY

Kumihimo vejledning DIY

Her kan du se en opskrift på at knytte et Kumihimo armbånd på Kumihimo knytteskive. Det er ret let at gøre, og en af de kreative ting. som selv børn kan være med uden besvær. Vi har samlet både kreative ideer og hobbyartikler på Grafical.dk. Her på oversigten kan du finde mange kreative projekter voksne og på webshoppen kan du købe mange kreative ting til voksne

Gå til Kumihimo vejledningen her
Hjemmelavet maske af gipsgaze

Hjemmelavet maske af gipsgaze

Her kan du se hvordan du nemt og enkelt kan fremstille din egen hjemmelavede maske, blot ved hjælp af gipsgaze og vand. Masken kan herefter dekoreres efter din egen smag. På Grafical.dk finder du altid masser af kreative ting man kan lave.

Sådan arbejder du med gipsgaze
Hobby opskrift til silkepapirsblomster

Hobby opskrift til silkepapirsblomster

Her kan du se kreative idéer til, hvordan du skal folde og lave flotte blomster eller roser af silkepapir som kan bruges til eksempelvis at pynte æsker eller lignende.

Se hvordan du laver blomster af silkepapir her
Hjemmelavede krukker i selvhærdende ler

Hjemmelavede krukker i selvhærdende ler

Her kan du finde inspiration til fremstilling af dine egne krukker, til f.eks. opbevaring af smykker, perler, blyanter mv. Krukkerne er i selvhærdende ler, som er nemt at arbejde med, og som ikke kræver anden efterbehandling, end almindelig tørring. Selvhærdende ler kan dekoreres på forskellige måder. - i denne ide har vi benyttet acryl- og metalmaling.

Se fremstilling af krukker i selvhærdende ler trin for trin
Farverig uro til påske med søde kaniner

Farverig uro til påske med søde kaniner

Denne kreative ide er lige at gå til. Her kan du lave hyggeligt påske klippe-klistre med børnene. I farverigt karton udklippes det ønskede motiv - i denne ide er det med påskeharer. De udklippede figurer limes sammen to og to om en snor, og sådan får du hurtigt lavet fint påskepynt.

Her kan du se ideen trin for trin
Smukke diamantophæng i designpapir

Smukke diamantophæng i designpapir

Her kan du finde vejledning til fremstilling af disse diamanter i karton dekoreret med designpapir. Diamanterne er i udstanset karton med foldemærker, så du nemt og hurtig kan folde dem. I ideen her er nogle af overfladerne dekoreret med glitter designpapir af mærket Vivi Gade, og giver et rigtig flot slutresultat med lædersnor og træperler i ophænget.

Klik her for vejledning til diamantophængene
Flot græskarlygte til din Halloween udsmykning
Klik her og se hele vejledningen til ideen

Flot græskarlygte til din Halloween udsmykning

Lav din egen græskar lygte til din Halloween. Lampen er af rispapir og er beklædt med silkepapir, som påføres med decoupagelak. Herefter kan du lave et skræmmende ansigt med sort karduspapir. Super flot i den mørke tid :-)

Klik her og se hele vejledningen til ideen
Figurer i fedtsten
Se trin se flere ideer til udformning af fedtsten

Figurer i fedtsten

Form dine egne figurer eller smykkevedhæng i fedtsten. Et spændende materiale at arbejde med, og som udfordrer din kreativitet og dine kreative projekter. Vi har også andre kreative ting man kan lave med fedtsten.

Her kan du trin for trin se flere ideer til udformning af fedtsten:
Lær at støbe i beton
Se ideer og vejledning til betonstøbning

Lær at støbe i beton

Her kan du se vejledning til støbning af beton. Lav både flotte lysestager, bogstaver eller figurer. Giv dig i kast med denne rå udtryksform, og lad fantasien slippe løs med nye ideer til kreative ting.

Her finder du ideer og vejledning til betonstøbning
Sådan laver du fin ikonplade med String Art kaktusser
Se trin for trin, hvordan du laver

Sådan laver du fin ikonplade med String Art kaktusser

Er du ikke lige typen der strikker, kan du sagtens finde andre kreative ideer til brug af det lækre bløde bomuldsgarn. Denne kreative ide, skaber flotte kaktusser af garn, på en ikonplade til væggen.

Her kan du se trin for trin, hvordan du laver "bløde" kaktusser:
Lille hæklet elefant til uro.
 Se guiden til hvordan du selv kan lave din egen elefant

Lille hæklet elefant til uro.

Den lille, siddende elefant med stødtænder er hæklet af 100% bomuldsgarn. Hertil er brugt nål 3. Elefanten er til slut stoppet med bamsefyld. Se og print opskriften, der findes som en særskilt pdf-fil til ideen.

Her kan du se guiden til hvordan du selv kan lave din egen elefant
Lav din egen svævende hylde lavet af papirgarn
Lav din egen svævende hylde lavet af papirgarn

Lav din egen svævende hylde lavet af papirgarn

Super kreativ ide - let og hurtig at lave. Pynt med søde træfugle. Se flere lav selv kreative ideer på denne side.

Her kan du se guiden til hvordan du selv kan lave din egen svævende hylde
KREATIVE IDEER TIL DET STORE PÅSKETEMA
Klik her for at se vores påsketema

KREATIVE IDEER TIL DET STORE PÅSKETEMA

Bliv inspireret til at lave hyggelige og sjove påskeaktiviteter. På denne side finder du opskrifter lige fra cool filthøns og decoupageæg til spireæg med fødder. Der er noget for både børn og voksne.

Klik her for at se vores påsketema

Trin-for-trin guide til de sødeste jungle fugle
Se guiden til hvordan du selv kan lave jungle fugle

Trin-for-trin guide til de sødeste jungle fugle

Jungle fuglene er forholdsvis nemme at lave og kræver ikke så mange forskellige materialer. De er rigtig søde at have til at stå til pynt i vindueskarmen og de er også oplagte at bruge som værtindegave.

Her kan du se guiden til hvordan du selv kan lave jungle fugle
Sådan laver du farvestrålende figurer i rørperler
Se Trin-for-trin guide i hvordan du laver perleophæng

Sådan laver du farvestrålende figurer i rørperler

DIY idder til farvestrålende figurer er lavet med rørperler på perleplader og er herefter dekoreret med selvklæbende rulleøjne.

Trin-for-trin guide i hvordan du laver perleophæng
Søde elefanter i gipsgaze
Se guiden her til at lave søde elefanter

Søde elefanter i gipsgaze

Her kan du finde inspiration og trin-for-trin vejledning i hvordan du laver de søde elefanter. De er lavet af en oppustet gummihandske som herefter er beklædt med gipsgaze. Til dekorering er der brugt Art School akrylmaling og Uni Posca tusch, som du også kan bruge til andre kreative ting man kan lave.

Se guiden her til at lave søde elefanter
Lav selv dine indbydelser, menu- og bordkort
Se guiden her til at lave personlige indbydelser

Lav selv dine indbydelser, menu- og bordkort

Sidder du og tænker: hvad kan man lave af kreative ting? Så er her lidt inspiration til indbydelser, bord- og menukort til f.eks. konfirmationen. Idéen her er enkelt at lave og man kan selvfølgelig variere farverne efter ønske. Materialerne er Vivi Gade designpapir og Color bar karton.

Se guiden her til at lave personlige indbydelser
Sådan laver du søde filtugler
Se guiden her til at lave søde filtugler

Sådan laver du søde filtugler

De søde ugler er lavet af ensfarvet filt som er dekoreret med påtrykte mønstre. En sjov lille ting som bringer dine yndlingsfarver ind i hjemmet.

Se guiden her til at lave søde filtugler
Sjove papfigurer med glimmer og rulleøjne
Sjove papfigurer med glimmer og rulleøjne

Sjove papfigurer med glimmer og rulleøjne

Mangler du inspiration til en ny hobbyidé hvor børnene kan være med. Med denne trin-for-trin guide kan du se hvordan i kan få en hyggelig eftermiddag med at male papfigurer og dekorere dem med glimmer og rulleøjne.

Se trin-for-trin vejledning til at lave sjove papfigurer med glimmer og rulleøjne
Trin-for-trin vejledning til at lave sjove rensdyr med nissehuer på
Se vejledning til at lave sjove rensdyr med nissehuer på

Trin-for-trin vejledning til at lave sjove rensdyr med nissehuer på

Her er en god jule aktivitet, hvor I kan lave noget julepynt, som børnene med garanti gerne vil have stående fremme hver jul.

Klik her for at se idéen
Sådan laver du en flot æske til indpakning af dine julegaver
trin-for-trin vejledning til julegave æskerne her

Sådan laver du en flot æske til indpakning af dine julegaver

Hvis du godt kan lide at få nye ideer til kreative ting man kan lave, så kan du her se, hvordan du både kan være kreativ og samtidig lave super flotte hjemmelavede indpakning til julegaver.

Se video og trin-for-trin vejledning til julegave æskerne her
Glasmosaik med sort filler i sorte trærammer
Se opskriften til glasmosaik her

Glasmosaik med sort filler i sorte trærammer

Her er en hyggelig kreativ aktivitet til efteråret, når det regner og blæser udenfor. Se hvordan du laver farverig glasmosaik med dit eget personlige præg og yndlingsfarver.

Se opskriften til glasmosaik her
Hyggelige papirkugler flettet af papirstrimler fra Vivi Gade
Se trin-for-trin vejledningen her

Hyggelige papirkugler flettet af papirstrimler fra Vivi Gade

Se her hvordan du fletter papirkugler af Vivi Gade papirstrimler. Du kan også se og bestille kreativ ting man kan lave og materialer til idéen.

Se trin-for-trin vejledningen her
Halloween lanterner med vinduesmaling
Klik her for at se mere

Halloween lanterner med vinduesmaling

Glaslanterner beklædt med revet stråsilkepapir er limet fast med VTR klæber. Stregerne er lavet med Window Color kontur eller 3D liner. Pyntet med paperyarn og plastbiller.

Klik her for at se mere
Lav selv kalender af papirposer med numre af Masking Tape
Klik her for at se hvordan du laver kalender

Lav selv kalender af papirposer med numre af Masking Tape

Bliv inspireret til julemånedens sysler på denne side, hvor vi har samlet en masse gode idéer til årets flotteste julepynt. Lav blandt andet trendy juletræer og sy søde nissepiger i Vivi Gade design.

Klik her for at se hvordan du laver kalender
Temafest Ideer
Bliv inspireret til den næste store temafest

Temafest Ideer

Savner du inspiration til livets store tema fester? Vi har samlet en masse vejledninger til en temafest på alt lige fra invitationer, bordkort, menukort, lykønskningskort mv. Se blandt andet seje temaer til konfirmationen og elegante temaer til brylluppet. Du kan også få inspiration til både barnedåb, sølvbryllup, fødselsdagsfester mv.

Bliv inspireret til den næste store temafest
LAV DINE EGNE PERSONLIGE SMYKKER
Se hvordan du laver dine egne smykker

LAV DINE EGNE PERSONLIGE SMYKKER

Der er flere og flere som laver deres egne smykker. Her får du en komplet guide til hvordan du gør. Med de rigtige enkle materialer kan du lave flotte og eksklusive smykker, som også er helt unikke.

Klik her og at se mere
Glade trælysestager i stærke farver
Se hvordan du laver glade trælysestager i stærke farver

Glade trælysestager i stærke farver

Lav selv din samling af trendy og personlige trælysestager ved hjælp af Plus color hobbymaling. På Grafical.dk finder du mange ideer til kreative ting man kan lave.

Klik her og få mere inspiration
Sjove personlige krus med porcelænsmaling
Sjove personlige krus med porcelænsmaling

Sjove personlige krus med porcelænsmaling

Lav-selv gave: Overrask fødselaren med en hjemmelavet gave. Her får du en nem opskrift på hvordan det kan gøres ved hjælp af krus og porcelænstuscher.

Se her hvordan du gør
Hyggelige kreative idéer til hjemmet
Klik her for at se vores kreative idéer til hjemmet

Hyggelige kreative idéer til hjemmet

Skab en personlig og unik stil i hjemmet med disse fantastiske idéer. Sy pøller og puder af viskestykker, lav dine egne lysestager og mal dine urtepotteskjulere til krydderurter med flotte farver.

Klik her for at se vores kreative idéer til hjemmet
Personlig indpakning af gaver
Personlig indpakning af gaver

Personlig indpakning af gaver

Flot og kreativ indpakning bringer glæde hos alle modtagere. Pynt med bastbånd i matchende farver. Bliv inspireret og køb gavepapiret i shoppen.

Klik her og bliv inspireret
Sådan laminerer du
Sådan laminerer du

Sådan laminerer du

Få gode idéer til hvad du kan bruge din lamineringsmaskine til og vær kreativ med laminering.

Klik her for at se mere
Flet flotte personlige armbånd af gavepapir
Flet flotte personlige armbånd af gavepapir

Flet flotte personlige armbånd af gavepapir

Flet kreative armbånd med denne hyggelige fletteteknik, hvor du kan bruge gavepapir belagt med bogplast eller pakketape til at lave et unikt armbånd.

Klik her og se hvordan du gør
Lav sjove nøgleringe med krympeplast-vedhæng
Lav sjove nøgleringe

Lav sjove nøgleringe med krympeplast-vedhæng

En rigtig sjov aktivitet for børnene, der kan dekorere plastark og efterfølgende se dem krympe til under halv størrelse i ovnen. Se her hvordan du bruger krympeplasten til at lave seje farverige nøgleringe.

Klik her og se hvordan du gør
Lav en flot unik bakke med mosaikbrud
Lav en flot unik bakke med mosaikbrud

Lav en flot unik bakke med mosaikbrud

Sæt dit helt eget præg på serveringen. Denne bakke er af træ, malet og beklædt med mosaik. En rigtig sjov aktivitet, og resultatet bliver altid helt unikt.

Se hvordan du gør her
Lav en filtet taske til din iPad med dit eget unikke design

Lav en filtet taske til din iPad med dit eget unikke design

Få en personlig taske til din iPad. Denne taske er strikket i Melbourne uldgarn og filtet i vaskemaskinen på 40°. Vælg mellem flere garnfarver, og sæt dit eget præg på tasken.

Klik her og se hvordan du gør
Design bogstaver i seje funklende farver
Design bogstaver i seje funklende farver

Design bogstaver i seje funklende farver

Giv papbogstaverne et cool metal-look ved hjælp af servietdecoupage og metalmaling. Denne fremgangsmåde kan bruges på alle vore papfigurer.

Klik her og se hvordan du gør
Lav selv seje ridderhjelme til rollespil
Lav selv seje ridderhjelme til rollespil

Lav selv seje ridderhjelme til rollespil

Lav din egen cool ridderhjelm ved hjælp af liggeunderlag. Creativ inspiration, der er perfekt til rollespil eller som en del af fastelavnskostumet.

Klik her og få opskriften
Wonder Chicks - Skulpturelle fugle i Paverpol til vindueskarmen
Klik her og se hvordan du gør

Wonder Chicks - Skulpturelle fugle i Paverpol til vindueskarmen

Disse funky Wonder Chicks er lavet på metalskelet og beviklet med stanniol samt knyttegarn. Pynter på kaminhylden eller i vindueskarmen.

Klik her og se hvordan du gør
Lav selv personlig solafskærmning til børnene i bilen

Lav selv personlig solafskærmning til børnene i bilen

Lav din helt egen unikke solafskærmning til bilen dekoreret med tekstiltusch. En rigtig hyggelig aktivitet for både store og små.

Klik her og se hvordan du gør
Sådan hækler du retrofirkanter
Sådan hækler du retrofirkanter

Sådan hækler du retrofirkanter

Se her en opskrift på kreative ting man selv kan lave. Vi viser her hvordan du hækler firkanter med Fantasia garn i flotte og farvestrålende farver. Rigtigt hyggeligt retro.

Klik her og se hvordan du gør
Søde og farverige sommerfugle

Søde og farverige sommerfugle

En af de kreative ting du kan lave er søde og farverige fjedrende sommerfugle til ophæng. Sommerfuglen farves med Plus Color Hobbymaling og kroppen kan dekoreres med en elbrænder.

Klik her og se hvordan du gør
Lav dine egne personlige charms eller perlevedhæng
Lav dine egne personlige charms eller perlevedhæng

Lav dine egne personlige charms eller perlevedhæng

Vedhæng og charms er en enkel måde at give sit smykke et særligt personligt præg. Ved hjælp af en tråd eller perlestilk, en perle, to tænger og lidt øvelse kan du selv lave rigtig flotte vedhæng.

Klik her og se hvordan du gør
Lav din egen farverige fuglekonge-maske
Klik her for at se hvordan du gør

Lav din egen farverige fuglekonge-maske

Bliv klædt ud som en flot og farverig fuglekonge med denne halvmaske med papkegle som næb og fin dunkant. Flotte og kreative idéer til udklædning.

Klik her for at se hvordan du gør
Lav personlige nøgleringe og fjedre med Silk Clay
Lav personlige nøgleringe og fjedre med Silk Clay

Lav personlige nøgleringe og fjedre med Silk Clay

Silk Clay er en selvhærdende modellermasse, som er utrolig nem at arbejde med og skumagtig. Se her hvordan du laver dine egne nøgleringe og fjeder-dyr eller andre ideer til kreative ting man kan lave.

Klik her og se hvordan du gør
Lav selv unikke malerier med effekt og stempeltryk
Lav selv unikke malerier med effekt og stempeltryk

Lav selv unikke malerier med effekt og stempeltryk

Ved hjælp af simple teknikker og enkelt tilbehør kan du nu også kreere dit eget unikke flotte maleri.

Klik her og se hvordan du gør
Sådan laver du selv personlige bordkort
Sådan laver du selv personlige bordkort

Sådan laver du selv personlige bordkort

Søde farverige bordkort lavet af karton. Dekoreret med udstansede blomster og filtblomster. Kun dine kreative idéer sætter grænsen for hvor flot dine bordkort kan dekoreres.

Klik her for at se opskriften
Lav flotte DIY organiske gipsvaser

Lav flotte DIY organiske gipsvaser

Lav din egen flotte DIY vase i gips, ved hjælp af en ballon, bølgepap, gips og gipsgaze mm. Følg guiden til at lave din egen gipsvase og bliv inspireret til andre kreative idéer.

Klik her for at se opskriften
Perleplader ideer for voksne og børn

Perleplader ideer for voksne og børn

Er du på udkig efter perleplader ideer og inspiration til kreative projekter med perler ideer, er du kommet til det helt rigtige sted. Her kan du finde en samling af kreative projekter, som kan hjælpe dig til at finde ud af, hvad du skal lave.

Kom i gang med perleplader her
Sådan laver du piberenser dyr til Halloween

Sådan laver du piberenser dyr til Halloween

De tre piberenser dyr til Halloween er alle lavet af en pompon som krop. På de to er piberensere fastgjort som ben og på alle er filt klippet ud og limet fast som øjne og tænder.

Se opskriften på piberenser dyr til Halloween her
Hent print selv Halloween skabeloner her

Hent print selv Halloween skabeloner her

Vi har samlet en række forskellige Halloween-skabeloner, som du kan downloade og udskrive gratis. Der er sjove og skræmmende skabeloner til både børn og voksne, så alle kan deltage i den store Halloween-fejring med kreative projekter og dekorationer. Så kom i gang med klip og klistre og skab en mindeværdig Halloween-fest.

Klik her og find sjove og uhyggelige skabeloner
Origami fugl guide

Origami fugl guide

For mange år siden, dybt i Japans kulturelle kerne, blev den fascinerende kunst af origami født. Hos Grafical.dk er vi ikke kun passionerede om denne tidløse kunst, men ønsker også at dele dens skønhed med dig. Vi præsenterer stolt vores omfattende "Origami Fugle Guide", hvor du kan udforske de forskellige måder at skabe fortryllende origami fugle på.

Klik her og se de forskellige måder at lave en origami fugl på