Træskiver

Træskiver i stort udvalg online. Billige priser på små og store træskiver med bark ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Træskiver - Køb træskive billigt på Grafical.dk

Træskiver med bark er super flotte, og en træskive kan bruges til mange forskellige sjove hobbyprojekter. Her er der træskiver i forskellige størrelser, Birkeskiver og træstubstol. Så er der mulighed for at lave et lille nissehjem eller som bordpynt til borddekoration. Derudover er træskiver også populære til smykkefremstilling.

Små og store træskiver til mange sjove projekter

Man kan lave nogle flotte rustikke hals kæder eller armbånd med træskiver, og det er super nemt at lave. Vores træskiver er klar til brug, så det er nemt og hurtigt at komme i gang med at lave sin egen flotte armbånd med en lille træskive. Man skal blot male dem i de ønskede farver, lave nogle huller og få fat i en snor, så har man faktisk allerede et armbånd eller halsbånd. Perfekt som et hobbyprojekt til de små børn eller som en fin personlig gave.  

Mange anvender også træskiver med bark til at lave deres egne flotte fotorammer.

Fotorammer fremstillet af træskiver giver et flot unikt look som man ikke ser så ofte andre steder. Det er også nemt at komme i gang med dette træskive projekt. Man kan finde en masse flot inspiration på nettet, hvis man søger på det engelske ord for træskiver som er "Wood Disc" eller "Wooden Discs"

Husk også at se alle de andre spændende dekorationsartikler vi forhandler.

Træskiver til dekorationer

Træskiver med bark til mange sjove formål. De kan blandt andet bruges som bordpynt til borddekoration, smykkefremstilling og meget mere.  Vi har billige priser på træskive og god kundeservice. +10.000 Trustpilot anmeldelser og 5 stjerner. Så prøv at købe træskiver til dekorationer hos os næste gang, du har brug for det, og se de mange muligheder med små og store træskiver.

Træskiver til bordpynt

Mange bruger træskiver til at pynte op på bordene og give det et rustikt look. Det kan f.eks. være ved at bruge bordkort træskiver. Dvs. bordkort der er lavet ud af træskiver, ganske simpelt ved at skrive eller male en persons navn på. Planlægger du at genbruge træskiverne som bordkort en anden gang, kan du f.eks. bruge en labelprinter - vi anbefaler en Dymo Letretag til formålet - og printe navne ud, som du klistrerer oven på din træskive. Husk at det ser pænere ud med gennemsigtig labeltabe til dette formål.

Træskiver til juledekorationer

Der er også mange der benytter træskiver til juledekorationer. Træskiver med bark giver nemlig et dejligt gammeldags og hyggeligt look til en juledekoration. Store træskiver anvendes f.eks. som underlag for kalenderlys eller adventskranse, mens mindre træskiver ofte bliver limet sammen til f.eks. at lave små skåle til klementiner eller lignende, der både pynter og er praktiske.

Hvor kan jeg købe træskiver online?

På Grafical.dk kan du købe billige træskiver på nettet og få dem leveret direkte til din hoveddør, hurtigt, billigt, sikkert og nemt.

Kan man bruge træskiver til madvarer?

Hvis en træskive er behandlet korrekt, kan du godt bruge den til madvarer. Kontrollér altid med producenten eller forhandleren, om træskiven er beregnet til brug med fødevarer.