Træskiver

Træskiver med bark er en super flotte, og kan bruges til mange forskellige sjove hobbyprojekter. Her er der træskiver i forskellige størrelser, Birkeskiver og træstubstol. Så er der mulighed for at lave et lille nissehjem eller som bordpynt til borddekoration. Derudover er træskiver også populære til smykkefremstilling.

Store og små træskiver til mange sjove projekter
Man kan lave nogle flotte rustikke hals kæder eller armbånd med træskiver, og det er super nemt at lave. Vores træskiver er klar til brug, så det er nemt og hurtigt at komme i gang med at lave sin egen flotte armbånd. Man skal blot male dem i de ønskede farver, lave nogle huller og få fat i en snor, så har man faktisk allerede et armbånd eller halsbånd. Perfekt som et hobbyprojekt til de små børn eller som en fin personlig gave.  

Mange anvender også træskiver med bark til at lave deres egne flotte fotorammer. Fotorammer fremstillet af træskiver giver et flot unikt look som man ikke ser så ofte andre steder. Det er også nemt at komme i gang med dette projekt. Man kan finde en masse flot inspiration på nettet, hvis man søger på det engelske ord for træskiver som er "Wood Disc" eller "Wooden Discs"

Husk også at se alle de andre spændende dekorationsartikler vi forhandler.