Hækleopskrifter

Kom i gang med at hækle med disse hækleopskrifter

Kom i gang med at hækle med disse hækleopskrifter

Vil du gerne have nemme og gratis hækleopskrifter og hæklemønster gratis og tænker ofte hvad skal jeg hækle? Så lægger vi løbende nye hækleopskrifter gratis op på Grafical.dk, så du kan få inspiration til hækling. Under hver hækle opskrift gratis kan du se hvilket garn og hæklenåle m.v. du skal bruge til den enkelte hækleopskrift:

Hækleopskrift på magisk ring >>

Lær at hækle et indkøbsnet i bomuldsgarn >>

Hækleopskrift på hækling opskrifter af baby tæppe >>

Hækle opskrift på hæklet dyr elefant >>

Hæklede lyskugler >>

Hæklede klude >>

Hæklet karklud >>

Hæklede retrofirkanter >>

Se flere gratis hækleopskrifter >>
Se og hent gratis hækleopskrifter

Se og hent gratis hækleopskrifter

Hos Grafical.dk vil vi gerne hjælpe dig til at komme i gang med kreative projekter såsom at hækle, strikke eller andet håndarbejde. Vi lever jo af at sælge garn og hæklenåle, og vi har faktisk over 12.000 forskellige hobbyartikler at vælge i mellem på webshoppen. Hvad kan man hækle?

Vores hækleopskrifter kan du bruge til at hækle forskellige ting, nogle af de mest populære er hæklet dyr, hæklede lyskugler, hæklede klude, hæklet elefant og hæklet babytøj. Du kan også finde flere hækle opskrifter på en af de mange hækling blogs, der findes på nettet. Har du selv en hækling opskrifter blog er du velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at undersøge muligheden for et samarbejde omkring udvikling af nye hækleopskrifter med vores garn og hæklenåle.

SE VORES STORE UDVALG AF GARN HER >>

SE VORES STORE UDVALG AF HÆKLENÅLE HER >>
Lær at hækle med en hækleopskrift

Lær at hækle med en hækleopskrift

Har du aldrig prøvet hækling før, så anbefaler vi, at du prøver at søge på YouTube efter online hækle kursus for begyndere eller søger efter sådan hækler du. Der findes mange rigtig gode videoer som på en nem måde viser hvordan teknikken er. Bagefter vil det være godt at finde nogle nemme hækleopskrifter at starte med. Det kunne eksempelvis være hæklede klude, et hæklet opskrift tæppe eller noget andet simpelt, som vil egne sig godt til hækling nybegynder.

Her på Grafical.dk kan du bl.a. finde hækleopskrift dyr som elefant, zebra og hæklet kanin.  Alle vores hækleopskrifter er gratis og kan downloades på en pdf-fil som er let at printe ud, hvis du foretrækker at have din hækle opskrift på et stykke papir. Det kan måske være rart, når du sidder i sofaen eller en god stol og hækler, strikker eller noget andet håndarbejde. Find en gratis hækleopskrift der passer til dig.

Udover hækleopskrifter har vi også mange strikkeopskrifter. Så kan du både lide at hækle og strikke så prøv at kigge nærmere på alle vores gratis strikkeopskrifter.

Synes du at vi mangler nogle bestemte hækleopskrifter er du meget velkommen til at skrive til os på grafical@grafical.dk, så vil vi gerne prøve at finde og lægge dem på vores samling af gratis hækle opskrift online og hæklemønstre gratis.

Rigtig god fornøjelse med dine hæklerier opskrifter.

Hilsen os på Grafical.dk.
Garn og hæklenåle til hækleopskrifter