USB stik

USB stik i mange størrelser og USB stick typer. Se også vores store udvalg af SD kort ✓ Hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
USB nøgle PNY USB 3.1 Attache 4 32GB, Black
På vej til lager

Forventet: 23-02-2024

Kortlæser Sandberg USB 3.0 Pocket
På vej til lager

Forventet: 26-02-2024

USB-stick » Stort udvalg af billige USB stik lige her

Køb USB stik og USB stick til billige priser. Vælg USB nøgle i det store udvalg af USB nøgler fra Imation, Verbatim og TakeMS i forskellige kapaciteter og overførselshastigheder. Grafical.dk har også Gaming udstyr, Labels | Etiketter og Musemåtter. Find et stort udvalg af billige USB-nøgle og andet USB hukommelse på Grafical.dk. Bestiller du lagervarer i dag, leverer vi indenfor 3 hverdage direkte til din adresse.

For at sikre dig den bedste kvalitet, forhandler vi USBC stik fra kendte, kvalitetsbevidste producenter som for eksempel Verbatim, TDK, Imation og SanDisk. Vi tilbyder prisgaranti på de fleste af vores USB nøgler, så du kan være sikker på at købe et billigt usb stik eller en USB C nøgle hos os.

Billigt USB stik hos Grafical.dk

Her på siden finder du et kæmpe udvalg af forskellige USB sti. Her er alt du skal bruge, til at gemme og overfører data fra en computer til en anden. Du finder blandt andet super gode USB-stik til gode priser fra kendte mærker som PNY og Verbatim. Det kan være alt fra pakker med flere forskellige stik i, til et enkelt og mere specifikt USB-stick. De kommer også i mange forskellige størrelser. Her på siden finder du størrelser fra 8GB til 256GB, så du kan gemme virkelig store dokumenter og programmer uden problemer, og have dem med på farten næsten uden, du bemærker det. Der er mange fordele ved at tilegne sig et godt USBstik. De er super nemme at bruge og fylder absolut ingenting. Så skal du tit flytte programmer eller dokumenter fra en computer til en anden, eller skal en anden person have hurtig adgang til dine dokumenter, så er et USB-stik det helt rette valg. Se det store udvalg til Danmarks bedste priser lige her.

USB stick med forskellig kapacitet og størrelse

Vi har blandt andet bitte små USB pen (store and stay) også kaldet memory stick, som nemt kan sidde placeret i USB stikket på din PC som halv-permanent, ekstra lagerplads, så du udvider PC'ens hukommelses kapacitet, uden du behøver investere i en ny og større PC.

Og hvis du ønsker at udveksle data - hurtigt - mellem forskellige enheder med et billig USB stik eller mikro USBnøgle, men uden brug af PC'en som mellemstation, så kan du nu overføre direkte "On-the-go" ved hjælp af adapter eller kabel, se udvalget under varegruppen USB STIK. Vi har også et væld af muligheder for dataoverførelse, hvis du ikke ønsker at skulle bruge et stik, men heller vil benytte et USB kabel. Du kan se vores store udvalg af USB-kabler lige her, hvor du har masser af muligheder, for at finde kabler, hubs og adaptere, der passer præcis til det, du leder efter.

Brug din USB nøgle som papirklemme

Hvad med en lille bitte flad USB stick du kan bruge som papirclips, - sæt din USB drev fast på din kalender, en mappe eller et dokument, og du ved altid, hvor den er, eller du kan nemt sende din usb memory stick med posten. En anden fordel ved at bruge USB-stikket som papirklemme er, at du altid ved hvor du har den. Så er du sikker på, at du aldrig mister vigtig information, og har den lige ved hånden, hvis andre skal kunne læse, hvad der er på stikket.

Har du brug for andre former for opbevaring af data end det billigste USB stik, har Grafical.dk også et stort udvalg af SD kort, hukommelseskort eller CD, DVD og Blue-ray diske.

Husk at du kan tilmelde dig nyhedsbrevet hos Grafical.dk, for altid at vide, hvornår de gode kampagnetilbud kører. Ved oprettelsen modtager du også en bonuskode på 10%, som du eventuelt kan bruge på dit næste USB-stick. Du kan samtidig oprette dig som bruger hos Grafical.dk og optjene 5% på alle din ordre. Den opsparede bonus kan du til hver en tid bruge på en ordre, så du sparer lidt ekstra penge.

Hjælp til alt i USB

Den teknologiske verden kan af og til være ret svær at finde rundt i. Hvilken størrelse USB-stik eller USB key skal man bruge, og hvor vigtig er hastigheden for dig egentlig? Med tvivlen og spørgsmålene der kan opstå, kan man godt blive ret forvirret over, hvilket produkt man egentlig skal have fat i. Der kan vi hos Grafical.dk heldigvis hjælpe dig. Du kan eksempelvis altid kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til et specifikt USB-stik. Udover en dygtig kundeserviceafdeling, kan du også se nogle af de mest stillede spørgsmål fra vores kunder. Det kan måske løse noget af din tvivl, ellers er vi altid at fange på telefonen eller på mail, så du kan få det korrekte stik eller kabel.

USB stik FAQ

Her kan du få yderligere information omkring USB stik / usb stick / usb nøgle.

Hvad er et usb stik?

Et usb stick er en lille hukommelses enhed som en slags mini ekstern harddisk, som du nemt kan have med dig som en mini bærbar backup af dine filer. Kaldes også nogen gange for en usb pind eller usb nøgle.

Hvordan formaterer man et usb stik?

Du formaterer dit USB stik ved at sætte usb nøglen i usb indgangen på din computer eller tablet. Klik derefter på Start og herefter på Dokumenter og Denne pc. Under enheder og drev skulle der gerne være et ikon der viser dit usb drive. Højreklik på ikonet for din usb stick og vælg "format".

Hvordan overfører man til usb stik?

Når du har sat dit usb stick i din pc eller computer, kommer den frem som et ekstra drev eller enhed på din computer, så du flytter filer over på dit usb drive på samme måde som at lægge filer ind i en mappe på din computers harddisk. Du kan også bruge genvejstasterne Ctrl+C for at kopiere og Ctrl-V for at indsætte eller blot trække og slippe på ikonet for dit usb stik.

Hvad står USB for?

USB står for 'Universal Serial Bus'.

Grafical.dk - Din sikkerhed for hurtig levering og et stort udvalg af billige usb stik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få direkte besked, når vi har usb stik tilbud og gratis levering m.v.