USB stik

USB stik i mange størrelser og USB stick typer. Se også vores store udvalg af SD kort ✓ Hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

USB stik til bedste online pris

Køb USB stik og USB stick til billige priser. Vælg USB nøgle i det store udvalg af USB nøgler fra Imation, Verbatim og TakeMS i forskellige kapaciteter og overførselshastigheder. Grafical.dk har også Gaming udstyr, Labels | Etiketter og Musemåtter. Find et stort udvalg af billige USB-nøgler hos Grafical.dk.

For at sikre dig den bedste kvalitet, forhandler vi USB stik fra kendte, kvalitetsbevidste producenter som for eksempel Verbatim, TDK, Imation og SanDisk. Vi tilbyder prisgaranti på de fleste af vores usb nøgler, så du kan være sikker på at købe et billigt usb stik hos os.

USB stick med forskellig kapacitet og størrelse

Vi har blandt andet bitte små USB stik (store and stay) også kaldet memory stick, som nemt kan sidde placeret i USB stikket på din PC som halv-permanent, ekstra lagerplads, så du udvider PC'ens hukommelses kapacitet, uden du behøver investere i en ny og større PC.

Og hvis du ønsker at udveksle data - hurtigt - mellem forskellige enheder med et billig USB stik eller mikro USB nøgle, men uden brug af PC'en som mellemstation, så kan du nu overføre direkte "On-the-go" ved hjælp af  adapter eller kabel, se udvalget under varegruppen USB STIK.

Brug din USB nøgle som papirklemme

Hvad med en lille bitte flad USB stick du kan bruge som papirclips, - sæt din USB stik fast på din kalender, en mappe eller et dokument, og du ved altid, hvor den er, eller du kan nemt sende din usb memory stick med posten :-)

Har du brug for andre former for opbevaring af data end det billigste USB stik, har Grafical.dk også et stort udvalg af SD kort, hukommelseskort eller CD, DVD og Blue-ray diske.

USB stik FAQ

Her kan du få yderligere information omkring USB stik / usb stick / usb nøgle.

Hvad er et usb stik?

Et usb stick er en lille hukommelses enhed som en slags mini ekstern harddisk, som du nemt kan have med dig som en mini bærbar backup af dine filer. Kaldes også nogen gange for en usb pind eller usb nøgle.

Hvordan formaterer man et usb stik?

Du formaterer dit USB stik ved at sætte usb nøglen i usb indgangen på din computer eller tablet. Klik derefter på Start og herefter på Dokumenter og Denne pc. Under enheder og drev skulle der gerne være et ikon der viser dit usb drive. Højreklik på ikonet for din usb stick og vælg "format".

Hvordan overfører man til usb stik?

Når du har sat dit usb stick i din pc eller computer, kommer den frem som et ekstra drev eller enhed på din computer, så du flytter filer over på dit usb drive på samme måde som at lægge filer ind i en mappe på din computers harddisk. Du kan også bruge genvejstasterne Ctrl+C for at kopiere og Ctrl-V for at indsætte eller blot trække og slippe på ikonet for dit usb stik.

Grafical.dk - Din sikkerhed for hurtig levering og et stort udvalg af billige usb stik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få direkte besked, når vi har usb stik tilbud og gratis levering m.v.