Flamingokasser | Termokasse

Stort udvalg af flamingokasser og termokasse til faste lave priser ✓ Køb flamingo kasse med låg ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Flamingokasser og termokasse holder temperaturen længere

Se vores store udvalg af flamingokasser og termokasse i mange størrelser og udformninger. Du kan vælge mellem sorte, grå og hvide flamingokasser nogle af dem medfølger låg og andre skal du købe dem separat. Har du brug for at kunne holde mad varmt eller koldt under transport eller til en fest, så er en termokasse eller flamingokasse rigtig god at bruge. Mange af flamingokasserne kan stables som stabelkasser, så de ikke vælter rundt under transporten og så du kan stille en flamingo kasse ovenpå en anden flamingokasse i depotet eller køkkenet.

Flamingokasser holder på temperaturen

Denne slags opbevaringskasser er produceret i hårdt flamingo skum, så de bedre isolerer maden. Disse termokasser kaldes derfor ofte for flamingokasser. Flere af de praktiske termokasse er fødevaregodkendte, så du kan køre med frosne madvarer, uden at de smelter. Du kan lægge køleblokke eller isterninger ned i flamingokasser for at holde maden frossen eller kold i længere tid. En flamingokasse eller termokasse er derfor et ideelt redskab i fødevareindustrien til brug som varmekasser til mad.

Hvis du har prøvet at få leveret madvarer såsom grønsager, kød, fisk fra f.eks. Aarstiderne eller Skagen Food vil du opleve, at maden bliver stillet i termokasse i løbet af dagen i din carport eller lignende, og selvom der går timer, før du kommer hjem fra arbejde, så formår flamingokasser stadigvæk at holde temperaturen kølig inden i. De smarte termokasser er ligesom en køleboks bare i flamingo. Der ligger typisk isterninger nede i termokasserne, og afhængigt af, hvor lang tid, der er gået, kan nogle af isterningerne godt være smeltet, så madvarerne skal helst være pakket i poser eller andet, som holder vandet fra isterningerne ude.

Husk at flamingokasser også holder maden varm

Termoeffekten i en termokasse (eller flamingokasse) virker jo begge veje, så du også kan holde mad varmt i længere tid, idet termokassen isolerer dvs. holder på varmen uden at blive påvirket af temperaturen udenfor din flamingo kasse. Lever du af catering, eller har du brug for at bringe mad til et familiearrangement, så er en termokasse eller flamingokasse uundværlig. Med termokasser er du nemlig altid sikker på, at maden er varm, når den kommer frem.

Billig levering af flamingokasser

Når du bestiller billige flamingokasser online kan det ofte være dyrt i fragt, fordi en termokasse / flamingokasse fylder ret meget, selvom flamingokasser næsten ingenting vejer. Det er dog ikke tilfældet hos os på Grafical.dk. Vi har nemlig en fast billig fragtpris på forsendelser af flamingokasser og termokasse og tilbyder gratis levering, hvis du bestiller lidt flere flamingokasser ad gangen. Dine flamingokasser bliver naturligvis leveret til døren. Køb flamingokasse og termokasser online hos Grafical.dk til fri fragt i dag.

Køb flamingokasser med låg

Hvor køber man flamingokasser med låg? Det gør man da online på Grafical.dk. Lågene ligger ikke løst ovenpå flamingokasser, men har en facon som får dem til at sidde rimeligt fast på dine termokasser. Det sikrer, at dine flamingokasser er bedre til at holde på temperaturen som en varmekasse til mad.

Andre ofte stillede spørgsmål om termokasse og flamingokasser

Her finder du nogle af de mest stillede spørgsmål til termokasser og flamingokasser. Har du ellers spørgsmål til vores flamingokasser og termokasser, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Kan flamingokasser genbruges?

Du kan godt genbruge din termokasse og flamingokasser, hvis du vasker og rengør dem efter brug. Så har du et transportabelt og billigt flamingo køleskab eller køleboks. Hvis du vil spare dig for noget besvær, kan du overveje at placere madvarer der kommes i dine termokasser og flamingokasser i f.eks. plasticposer. Det gør rengøringen af din termokasse væsentligt nemmere, hvis der mod forventning skulle være små spild.

Hvad er flamingokasser?

Flamingokasser og termokasser bruges til opbevaring af fødevare både før, under og efter transport. De er super nemme at bruge, og man kan stable flere af dem ovenpå hinanden.

Er flamingokasser godkendt til fødevarer?

Flamingokasser isolerer dine fødevarer under transport, så du kan holde maden enten kold eller varm i en længere periode. Det er dog ikke den eneste funktion disse kasser har, for flamingokasser er også stødabsorberende, så maden eller indholdet ikke går i stykker på vejen.

Hvor køber man flamingokasser?

Det gør man naturligvis på Grafical.dk. Vi leverer dine flamingokasser og termokasse lige til døren. Så bliver det hverken nemmere eller billigere.

På Grafical.dk kan du også købe andre kasser såsom plastkasser.

Varmekasser til mad

Tilbudspriser på flamingokasser og termokasse. Hold maden varmt med varmekasse til mad eller koldt under transporten. Mange størrelser med låg der passer til den enkelte termokasse, så du nemt kan stable flamingokasserne under kørslen