Flamingokasser | Termokasser

Køb flamingokasser og termokasser online. Hold maden varm eller kold. Stort termokasse udvalg samt låg så du nemt kan stable flamingokasserne.

Hold temperaturen med vores Flamingokasser | Termokasser

Se vores store udvalg af flamingokasser og termokasser i mange størrelser og udformninger. Du kan vælge mellem sorte, grå og hvide flamingokasser nogle af dem medfølger låg og andre skal du købe dem separat. Har du brug for at kunne holde mad varmt eller koldt under transport eller til en fest, så er en termokasse eller flamingokasse rigtig god at bruge. Mange af flamingokasserne kan stables som stabelkasser, så de ikke vælter rundt under transporten og så du kan stille en flamingo kasse ovenpå en anden flamingokasse i depotet eller køkkenet.

Flamingokasser holder på temperaturen

Denne slags opbevaringskasser er produceret i hårdt flamingo skum, så de bedre isolerer maden. Disse termokasser kaldes derfor ofte for flamingokasser. Flere af de praktiske termokasser er fødevaregodkendte, så du kan køre med frosne madvarer, uden at de smelter. Du kan lægge køleblokke eller isterninger ned i flamingokasser for at holde maden frossen eller kold i længere tid. En flamingokasse eller termokasse er derfor et ideelt redskab i fødevareindustrien.

Hvis du har prøvet at få leveret madvarer såsom grønsager, kød, fisk fra f.eks. Aarstiderne eller Skagen Food vil du opleve, at maden bliver stillet i termokasser i løbet af dagen i din carport eller lignende, og selvom der går timer, før du kommer hjem fra arbejde, så formår flamingokasser stadigvæk at holde temperaturen kølig inden i. De smarte termokasser er ligesom en køleboks bare i flamingo. Der ligger typisk isterninger nede i termokasserne, og afhængigt af, hvor lang tid, der er gået, kan nogle af isterningerne godt være smeltet, så madvarerne skal helst være pakket i poser eller andet, som holder vandet fra isterningerne ude.

Husk at flamingokasser også holder maden varm

Termoeffekten i en termokasse (eller flamingokasse) virker jo begge veje, så du også kan holde mad varmt i længere tid, idet termokassen isolerer dvs. holder på varmen uden at blive påvirket af temperaturen udenfor din flamingo kasse. Lever du af catering eller har du brug for at bringe mad til et familiearrangement, så er en termokasse eller flamingokasse uundværlig.

Billig levering af flamingokasser

Når du bestiller billige flamingokasser online kan det ofte være dyrt i fragt, fordi en termokasse / flamingokasse fylder ret meget, selvom flamingokasser næsten ingenting vejer. Det er dog ikke tilfældet hos os på Grafical.dk. Vi har nemlig en fast billig fragtpris på forsendeler af flamingokasser og termokasser og tilbyder gratis levering, hvis du bestiller lidt flere flamingokasser ad gangen.Dine flamingokasser bliver naturligvis leveret til døren.

Køb flamingokasser med låg

Hvor køber man flamingokasser med låg? Det gør man da online på Grafical.dk. Lågene ligger ikke løst ovenpå flamingokasser, men har en facon som får dem til at sidde rimeligt fast på dine termokasser. Det sikrer, at dine flamingokasser er bedre til at holde på temperaturen.

Andre ofte stillede spørgsmål om termokasser og flamingokasser


Kan flamingokasser genbruges?

Du kan godt genbruge dine termokasser og flamingokasser, hvis du vasker og rengør dem efter brug. Så har du et transportabelt og billigt flamingo køleskab eller køleboks. Hvis du vil spare dig for noget besvær, kan du overveje at placere madvarer der kommes i dine termokasser og flamingokasser i f.eks. plasticposer. Det gør rengøringen af dine termokasser væsentligt nemmere, hvis der mod forventning skulle være små spild.

Er flamingokasser godkendt til fødevarer?

Flamingokasser isolerer dine fødevarer under transport, så du kan holde maden enten kold eller varm i en længere periode. Det er dog ikke den eneste funktion disse kasser har, for flamingokasser er også stødabsorberende, så maden eller indholdet ikke går i stykker på vejen.

Hvor køber man flamingokasser?

Det gør man naturligvis på Grafical.dk. Vi leverer dine flamingokasser og termokasser lige til døren. Så bliver det hverken nemmere eller billigere.

På Grafical.dk kan du også købe andre kasser såsom plastkasser og klodskasser.