Strækfilm | Strækfolie

Bestil strækfilm og strækfolie på Grafical.dk. Klar og sort strækfilm til paller og andre store forsendelser  ✓ Super priser ✓ Prisgaranti ✓ Lav fragt

Strækfilm | Strækfolie » Køb billig strækfilm her

Stort udvalg af strækfilm til billige priser. Her på siden finder du strækfilm til paller eller til andet emballering i forskellige størrelser. Nogle kalder det også for strækfolie, pakkefolie eller palle wrap. Kært barn har mange navne, som man siger. Vi har både klar strækfolie og strækfilm sort. Du kan købe billig strækfilm af god kvalitet på grafical.dk og forvente en hurtig levering, så du kan få pakket dit gods hurtigst muligt.

Hvad er strækfilm?

Strækfilm til paller er både super holdbar og økonomisk at bruge. Pakkefolie er elastisk, og du får mange meter for pengene. Når du bruger strækfilm sikrer du en effektiv beskyttelse til dit gods, mod regn og støv. Sender jeres virksomhed meget gods ud af huset, så kan du her se vores løsning med strækfilm. Strækfolie er en tynd film, som du kan strække, så det strammes omkring paller eller kasser. Strækfilmen er den perfekte beskyttelse af dit gods, og holder varer på paller stabiliseret under transport. Strækfolie i klar plast, kan du let vedlægge fragtbreve og lignende indeni, så det stadig kan scannes ved aflevering. Skal dine varer i stedet være "anonyme", så kan du også benytte strækfilm sort, så man ikke kan se, hvad pallen indeholder. En sort strækfilm er også god at bruge, hvis det er varer, som er følsomme overfor sollys og lignende.

Brug en strækfilm dispenser

Rullerne med strækfilm kan monteres både på maskiner ved storlagre, eller på en hånddispenser til mindre lagre. Du kan få masser af størrelser og tykkelser, så du får lige det der passer til dit behov. Under vores tilbehør finder du et lille udvalg af strækfilm dispenser og strækfilm håndruller. Strækfolie er en økonomisk måde, at få dit gods emballeret på. Noget strækfilm kan strække sig helt op til 300%, så du får meget ud af hver meter. Samtidig beskytter strækfolien også dine varer for regn og støv, så dine varer ikke taber værdi på lager, eller under forsendelse.

Strækfolie og andet emballage

På Grafical.dk kan du også købe andre typer af emballage såsom et stort udvalg af bølgepap. En anden løsning for emballage til dine paller, kan også være plastikhætter. Færdige hætter i forskellige størrelser, der er klar til at blive trukket over dit gods.

Strækfilm tilbud

Inden du køber billig strækfilm til paller, kan du skynde dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her får du nemlig en rabatkode, som du kan bruge til dit første køb. Herefter vil du få besked, når vi kører super skarpe tilbud på strækfilm eller andet emballage på shoppen. Du er også velkommen til at oprette dig som bruger. Det er ganske gratis og samtidig optjener du 5 % i bonus på dit næste kb uanset om det er strækfolie eller andre varer du køber her på shoppen. Når du handler på Grafical.dk, så er du også altid sikret en hurtig levering når du køber lagervarer.