Skifterammer

Skifterammer til billige priser på Grafical. ✓ Køb din skifteramme i dag til hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser
Skifteramme - selvklæbende A4 DURAFRAME® med grøn ramme - 2 stk.
1 anmeldelser
Før DKK 239,00
DKK 191,20 pr. Pakke
På lager - Levering 1-3 hverdage

Skifterammer » Køb billig skifteramme online

Skifterammer til udsalgspriser lige her på siden. Super nemme skifterammer til hurtig udskiftning af dine billeder. Kan sættes på stort set alle faste overflader. Se vores store udvalg af forskellige skifterammer og klikrammer til forskellige størrelser papir. Tag et kig her på siden og find præcis den skifteramme, der passer bedst til dine billeder. Hvis du har nogle spørgsmål omkring vores skifterammer, kan du altid kontakte os. Vi kan helt sikkert hjælpe dig.

Skifterammer efter mål

Vi har både små og store skifterammer i vores sortiment. Du kan blandt andet finde skifterammer som skifterammer A3 og skifterammer A4. Vi har også skifterammer 50x70, som er vores mest populære størrelse. Vi har også en større udgave der måler skifterammer 70x100. Så er du sikker på at både dine billeder og plakater kan komme op og hænge i en smart ramme. Fordelen ved disse skifterammer er, at du lynhurtigt kan skifte til et andet billede, hvis du bliver træt af det, som allerede er i rammen. På Grafical.dk finder du utrolig billige skifterammer, der sagtens kan klare formålet for dig. Vores skifterammer billige kan sidde på mange overflader. Det frarådes dog at sætte klikrammer på tapet eller lignende, da tapet kan blive ødelagt, når du fjerne skifterammen igen.

Maler du selv dine billeder og skal bruge lærreder eller nogle andre rammer til, så kan du finde det store udvalg lige her. Mangler du en ganske almindelig billederamme kan du også finde forskellige trærammer, som kan bruges som fotorammer.

Klikrammer med forskellig kant

Ved vores klikrammer A4 og klikrammer A3 kan du få forskellige rammer. Nogle virker som selvklæbende og andre har en decideret ramme, man bare klikker ind omkring billedet. Begge dele er super smart og let at bruge. Skal du eksempelvis sætte billeder op på arbejdspladsen kan man med fordel vælge en klikramme, da den er hurtig at fjerne igen. Og så er prisen jo ikke i nærheden af, hvad en almindelig billederamme kan koste. Tag et kig her på siden og find vores skifterammer i forskellige materialer og størrelser. Du bliver bestemt ikke skuffet over priserne på Grafical.dk.

Vi har også billige skilteholdere, hvis du skal bruge mere end bare skifterammer til at vise dine budskaber. Hvis du først skal i gang med at lave skilte, har vi også skiltekarton i flere forskellige farver.

Skifteramme til alle

Skifterammer kan bruges af alle. Det er intet avanceret over en skifteramme, så alle kan helt sikkert bruge dem til at hænge billeder, dokumenter eller andet op i dem. En clipsramme kan komme i forskelligt materiale som træ, plast og metal. Mange af vores skifterammer er i aluminium eller plast. Vores selvklæbende skifterammer kommer ofte i plast og kan ses fra begge sider. De er der super gode til at placere på glas. Det kan eksempelvis være indgangen til en butik eller anden arbejdsplads. Her finder du billige skifteramme A4 og skifteramme A3 til hurtig levering direkte til hjemmet eller arbejdspladsen. Leder du efter skifterammer uden kant, så har vi rammer fra Nobo akryl Premium, som ingen kanter har. Disse er også billige rammer, som findes i forskelige størrelser.

Skifterammer FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål om en skifteramme.

Kan man købe skifterammer online?

Ja det kan du helt sikkert. På Grafical.dk finder du et bredt udvalg af skifterammer i mange forskellige størrelser, så der skulle være noget til ethvert behov. Vi er en stor dansk webshop med +50.000 produkter inden for kontorartikler, hobbyartikler, husholdningsprodukter, IT-tilbehør, emballage og meget andet. Skulle du have spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon.

Hvad bruger man skifterammer til?

En skifteramme kan bruges af alle til at hænge papirer, dokumenter, billeder og meget andet op i. Rammerne findes i flere forskellige materialer som metal, plast og træ. Nogle hænges op på et søm, mens andre skifterammer er selvklæbende og kan er gennemsigtige fra begge sider. Klik dig ind og se vores store udvalg.