Dymo LetraTAG

Dymo LetraTAG er en af de ældste og mest populære Dymo modeller  på markedet. Dymo LetraTAG er et godt og ikke mindst billigt valg til udskrivning af labels og etiketter i både papir og plastik. Mærket er beregnet til brugeren  der ønsker at udskrive enkle etiketter med en eller to linjer. LetraTAG tape vil ofte ikke have samme længde som i de andre dymo tape, dette er en af årsagerne til at LetraTAG er billigere. Det er jo også fint, hvis man ikke har behov for at lave labels så tit. LetraTAG  anbefales derfor ikke til brugere som har et større behov for hyppigere udskrivning af labels. Der skal man i stedet kigge på de andre Dymo Labelprintere som vi forhandler.

Vi har samlet både Dymo LetraTAG tape og labelmaskiner, så du lettere kan finde maskiner og tilbehør samme sted og ikke skal klikke rundt på hele webshoppen for at finde det labeltape der passer til den enkelte LetraTAG maskine. Vi har de fleste af produkterne fast på lager og kan leverer hurtigt. Vi tilbyder prisgaranti på langt de fleste af vores varer og har ofte gode tilbud på Dymo LetraTAG samt billig Dymo LetraTAG tape.

Dymo LetraTAG LT-100H er en af de mest populære Dymo maskiner. Det er en håndholdt labelmaskine som både er billig i drift og anskaffelse.
Hvis du søger en Dymo LetraTAG manual til eksempelvis Dymo LetraTAG 100H, så klik ind på varen, der kan du finde manualen i bunden af varebeskrivelsen som pdf-fil. Vi har også en adapter eller strømstik med omformer til din LetraTAG labelmaskine. Den passer faktisk også til andre Dymo maskiner. Selv om LetraTAG er billig, så er den stadig i stand til at udskrive 195 forskellige symboler.

Dymo LetraTAG blæk findes ikke, for labeltapen fungerer egentlig både som blæk og tape, hvor den tekst du skriver bliver påført uden brug af ink eller toner. Dymo LetraTAG tape er altid 12 mm i bredden, men kan fås i en hel række forskellige farvekombinationer eller i et sæt eller pakke med blandede farver. Vi har en meget populær pakke, hvor der er 3 forskellige farver i nemlig hvid, gul og sølv.

Er du mere interesseret i en lidt større maskine, kan vi anbefale Labelwriter Dymo serien.

Du kan med fordel også tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde, vil du modtage direkte besked når vi har tilbud og kampagner på Dymo LetraTAG labelmaskiner og tape. Du kan spare stort på begge dele hvor vi nogle gange har helt op til 50% rabat på Dymo LetraTAG. Søger du andre Dymo Labelmaskiner, kan du se det store udvalg her.