Skilte

Tilbudspriser på skilte online på Grafical.dk ✓ Stort udvalg ✓ Design dit eget skilt  ✓ Billig fragt ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Alt i billige skilte online

Her finder du billige skilte og skiltningsudstyr. Vi har alt lige fra små prisskilte til store gadeskilte eller hvad med brochuredisplay og brochureholdere? Grafical.dk tilbyder et stort udvalg inden for skiltning. Så lige meget om du er på jagt efter skilte til butik, messe skilt eller et andre former for skiltning i f.eks. virksomheden, så finder du det lige her.

Har du f.eks. lige fået gang i din nye virksomhed og fået nye skilte på gavlen med logo osv. Så mangler du måske et skilt inde i receptionen, eller noget at fremvise dine brochurer i? Det kan også være, at du har brug for skiltning der ofte skal udskiftes. Så er vores store udvalg af skifterammer et godt valg. Hos Grafical.dk finder du diverse ting inden for vores varegruppe skilte. Mangler du f.eks. skiltekarton eller skiltepapir, så finder du det også her i varegruppen.

Hvilke størrelse skilt er bedst?

Et brochurestativ kan være rigtig gavnligt så man som kunde lige kan snuppe en brochure og hurtig finde viden og inspiration om hvilken type firma du står bag. Det kan også være at du har nogle store skilte på endevæggen med kanon gode tilbud eller måske med en oversigt over hvad der laves i virksomheden.

Mange former for skilte

Skilte kan bruges til mange ting. Derfor har vi et udvalg af billige materialer til skilte. Her kan nævnes prisskilte, skiltekarton, skilteholder m.v. Mulighederne er mange og det kan også være at du ønsker at printe dine skilte ud på almindeligt printerpapir for derefter at laminere dem.

Vi har skilte i metal, skilte i plastic skilte i træ og skilte i papir. Lige meget hvilken form for skilt du har brug for, kan du finde det her hos Grafical. Har du svært ved at finde lige netop den type skilt, du står og mangler? Så tøv ikke med at kontakte vores søde kundeservice, der sidder klar til at hjælpe og rådgive.

Hos Grafical.dk har vi udover skilte også brochurebakker som er velegnet til montering på væggen. Det er i A4 størrelse så de kan med fordel hænges i venteværelset på klinikken. Et almindelig ugeblad vil lige kunne være der og så har patienterne noget at læse i så længe de venter på at det bliver deres tur.

Skilte til butik

Søger du efter butiks skilte, skulle du tage og kigge på vores store udvalg af forskellige skilte til butik. Vi er kendt for vores billige skilte, som både omfatter skilte til at hænge op og udendørs skilte så som gadeskilte til at stille udenfor butikken på gågaden eller fortovet. Med et skilt til butik kan du nemmere få folk til at lægge mærke til din butik, når de går på gågaden, så de ikke skal dreje hovedet for at se, at der ligger en butik. Mange af vores skilte kan også bruges som privat skilt, og vi tilbyder samme billige fragt til både erhvervskunder og privat kunder.

Bar skilte og andre reklame skilte

I vores sortiment finder du også et stort udvalg af skilte til restauranter, barer og beværtninger. Bar skilte findes både i versioner, hvor du skriver direkte på skiltet. F.eks. i form af kridttavler eller skilte med whiteboard-funktion. Men du kan også få andre skilte, hvor du kan udskifte f.eks. ugens menu eller info om månedens vin ved at klikke et udprintet papir ind i en klikramme. Nogle af vore skilte er såkaldte magnet skilte, der er særligt velegnede til steder, hvor du ofte skal skifte skilte og eller har mange skilte der skal skiftes.

Har du brug for inventar til din butik? Husk at vi har et stort udvalg af butiksinventar. F.eks. kassesystemer, reoler, indkøbskurve, kø-systemer mm.

Hvis du skriver dig op til vores nyhedsbrev, går du aldrig glip af vores gode tilbud.