Cellofanposer

Billige Cellofanposer i flere varianter. Køb dem til gode priser hos Grafical. Hurtig levering. Rigtig god kundeservice med mere end 11.000 Trustpilot anmeldelser.
Små cellofanposer 11 x 11,3 cm 25 my - 20 stk.
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Få den bedste indpakning med vores Cellofanposer

Cellofanposer til billige priser og hurtig levering. Vi tilbyder prisgaranti og har over 10.000 Trustpilot anmeldelser. Disse transparente poser med klæb er utrolig populære, og kan anvendes til mange formål. Udover opbevaring kan du selvfølgelig også lave flotte gaveindpakninger. Klik her for at se cellofan på rulle. Cellofanposer er en af de mest populære former for indpakning til både store som små produkter.

Cellofanposer bliver brugt til rigtig mange ting. Der hvor man oftest ser cellofanposer er når man køber gaveæsker eller finere indpakning og delikatesser, såsom chokolade eller bolcher er også ofte pakket ind i cellofan. Det giver dine varer et rigtig flot og eksklusivt look, og så knitrer posen med en meget særpræget lyd når man piller ved det.

Kan man også købe små cellofanposer?

Poserne kan fås i mange forskellige størrelser, så du kan sagtens købe både store og små cellofanposer bl.a. med en bredde på 9,7 cm, 11 cm, 12 cm, 12,3 cm, 16 cm, 18 cm, 22,5 cm og mange flere størrelser. Størrelsen på hver pose står under beskrivelsen på hver enkelt cellofanpose. Cellofan kan også fås i forskellige farver, f.eks. rød, lyserød, grøn, blå, gul og klar. Poserne kan købes i pakker med 20 stk, 100 stk og 200 stk, derfor er det vigtigt at du er opmærksom, så du får den rigtigt mængde hjem. Cellofanen der ikke er formet som poser kan fås metervis.  Mange cellofanposer er også med selvklæbende striplukning.

Hvis man ikke ønsker at man kan se hvad der er i gaven, så er gaveposer et godt valg i stedet for cellofanposer. Gaveposer kan fås i mange forskellige størrelser og med forskellige mønstre og farver.

Cellofanposer til slik

Vi har også cellofanposer til slik også kaldet slikposer eller spidsposer på fagsproget. De går ned i en spids og er kræmmerhusformet som i gamle dage. Jeg ved ikke helt om de er i blank cellofan eller mere almindelig plastikpose agtige.

Hvordan får man en cellofanpose til at stå op?

Vi har også en række cellofanposer med bund, så de kan stå op af sig selv. Denne type cellofanpose kaldes derfor også for en ståpose.

I denne varegruppe finder du typisk vores udvalg af cellofanposer i lidt små mængder, som passer til private eller små virksomheder. Har du et større behov, så klik ind i vores varegruppe Cellofanposer engros, hvor du finder cellofan poser i store pakninger.

Cellofan poser kan genbruges

Cellofan poser kan også anvendes til kunst. Cellofanposer er tynde og gennemsigtige film, der kan laves i forskellige designs og kan også farves. En en anden god ting ved cellofan poser er at de forfalder ikke over tid og kan vaskes og genanvendes.  Der findes faktisk en gruppe kaldet "CelloGraff" der strækker cellofan mellem genstande, såsom træer, og dækker filmen med graffiti.

Laver du selv kort, kan du købe små cellofanposer til kort i denne varegruppe. Du kan søge efter de forskellige størrelser i venstre side. Formatet på A4 er 210 x 297 mm. og A3 er 297 x 420 mm.