Forsendelsesposer | Postordreposer | Pakkeposer

Forsendelsesposer recycled 300x500mm hvid - 100stk|pak
1 anmeldelser
Før DKK 149,00
DKK 126,65 pr. Pakker
På lager - Levering 1-3 hverdage
Køb forsendelsesposer online. Her finder du vores store udvalg af ikke kun forsendelsesposer men også postordreposer, pakkeposer og prøveposer. Forsendelsesposer er et godt opbevaringsmedium - ideelle til postordreforsendelser af f.eks. beklædning eller til returvarer samt genstande, der ikke kræver særlig beskyttelse. Her på siden tilbyder vi forsendelsesposer til super gode priser, det er billigt, og bliver leveret lige til døren. Postordreposerne fås i pakker med 300-500 stk.

Forsendelsesposer

Forsendelsesposer er stærke, brud- og rivesikre samt vandafvisende. De er perfekte til forsendelse af varer, der ikke tager skade af at blive bøjet. F.eks. tøj, sko, tekstiler, krydderier mm. De er væsentlig billigere alternativer til f.eks. Papkasser. Og så fylder de samtidig mindre. Dvs. at du f.eks. sparer en masse plads i dit pakkeområde og måske kan nøjes færre transportbure til pakker. I modsætning til en traditionel papkasse er dine forsendelsesposer også vandtætte.

Postordreposer

Postordreposer er ideelle til forsendelse af tøj, sko og andre tekstil varer. Poserne fås kun med permanent tapelukning. Postordreposer fås i forskellige farver. Du kan bl.a. få poserne hvor de er hvide udvendige og sorte indvendige. Eller du kan få dem hvor de er sorte både indvendig og udvendig. Super lette at bruge, og har en god funktion. Du kender sikkert postordreposer fra de gange du selv har bestilt tøj, sko eller anden form for tekstil på internettet. Det beskytter din vare optimalt, og du har ikke en våd vare når den når frem til din adresse.

Vælg postordreposer og forsendelsesposer i mange størrelser

Postordreposer og forsendelsesposer fås i forskellige størrelser. Vi har f.eks. både forsendelsesposer i det der svarer til A4 (230x325 mm) størrelse. Du kan også få postordreposer i en størrelse der svarer til A3 (340x420 mm). Postordreposer og forsendelsesposer fås også i større størrelser helt op i A2 (400x600 mm).  

Køb pakkeposer online

Her finder du også vores store udvalg af pakkeposer til forsendelse af pakker. Pakkeposer er ligesom forsendelsesposer og postordreposer særligt velegnede til forsendelse af produkter, der tåler at blive bøjet. Pakkeposer er typisk lidt større og er velegnede til f.eks. sko.

Husk alternativerne til dine postordreposer, pakkeposer og forsendelsesposer

Søger du i stedet mindre alternativer til forsendelsesposer til mindre ting eller poser der i stedet skal bruges til opbevaring, så overveje f.eks. Lynlåsposer.
Hvis du står og skal have sendt en mere skrøbelig pakke end hvad tekstil og sko er. Så er postordreposer og forsendelsesposer ikke det rigtige valg. Her bør du i stedet se nærmere på vores billige postæsker i bedste kvalitet. Hvis du skal sende et brev eller et postkort, så kan både postordreposer og postæsker virke lidt overdrevet. Vi har også på Grafical.dk kuverter, kuverterne fås både med rude og uden rude. Kuverter uden rude god kvalitet og kuverter med rude til en god lav pris.