Forsendelsesposer

Forsendelsesposer i stort udvalg ✓ Tilbudspriser på pakkeposer og emballageposer ✓ Hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Stort udvalg af forsendelsesposer

Køb forsendelsesposer online. Her finder du vores store udvalg af ikke kun forsendelsesposer til tøj men også postordreposer, pakkeposer og prøveposer. Forsendelsesposer privat er et godt opbevaringsmedium - ideelle til postordreforsendelser af f.eks. beklædning eller til returvarer samt genstande, der ikke kræver særlig beskyttelse. Her på siden tilbyder vi billige forsendelsesposer, som bliver leveret lige til døren. Emballage poser fås i pakker med 100-500 stk.

Forsendelsesposer til tøj

Forsendelsesposer er stærke, brud- og rivesikre samt vandafvisende. De er perfekte til forsendelse af varer, der ikke tager skade af at blive bøjet. F.eks. tøj, sko, tekstiler, krydderier mm. De er væsentlig billigere alternativer til f.eks. Papkasser. Og så fylder de samtidig mindre. Dvs. at du f.eks. sparer en masse plads i dit pakkeområde og måske kan nøjes færre transportbure til pakker. I modsætning til en traditionel papkasse er dine forsendelsesposer til tøj også vandtætte.

Forsendelsesposer til andre ting, som for eksempel tekniske enheder eller bøger, er typisk fremstillet af et stivere materiale, der beskytter produktet mod skade under transport. De kan også have yderligere forstærkninger, såsom polstring eller pap eller plastikindlæg, for at beskytte produktet mod skarpe kanter eller stød. Den slags behøver forsendelsesposer til tøj naturligvis ikke.

Forsendelsesposer til alle formål

På Grafical.dk har vi et bredt udvalg af forskellige typer forsendelsesposer. Store, små, forede og standard. Vi har kort sagt alt hvad du har brug for af billige forsendelsesposer lige meget om du søger til virksomhed eller mangler forsendelsesposer privat.
Mange af vores kunder er f.eks. private der har en lille sideforretning, hvor de f.eks. sælger brugskunst eller lignende, hjemmestrik og andre former for håndværk mm. Den slags skal naturligvis sendes, og her er forsendelsesposer en virkelig god løsning. Skal du sende noget, der ikke kan tåle at blive bøjet eller på anden vis kræver ekstra beskyttelse, anbefaler vi, at du sender i en papkasse eller

Forsendelsesposer til elektronik

Vi forhandler naturligvis også forsendelsesposer til brug med elektronik. Hvis du skal sende elektronik, såsom f.eks. små reservedele eller lignende i forsendelsesposer er det vigtigt at du ikke blot tager f.eks. de samme slags forsendelsesposer til tøj eller lignende man normalt ville bruge, men vælger nogle forsendelsesposer der er designet til at beskytte indholdet. Dette betyder også, at det er en god at vælge antistastiske ESD-poser der beskytter indholdet mod antistatisk indflydelse.

Postordreposer

Emballage poser er ideelle til forsendelse af tøj, sko og andre tekstil varer. Poserne fås kun med permanent tapelukning. Postordreposer fås i forskellige farver. Du kan bl.a. få poserne hvor de er hvide udvendige og sorte indvendige. Eller du kan få dem hvor de er sorte både indvendig og udvendig. Super lette at bruge, og har en god funktion. Du kender sikkert en postpose fra de gange du selv har bestilt tøj, sko eller anden form for tekstil på internettet. Forsendelsesposer til tøj beskytter din vare optimalt, og du har ikke en våd vare når den når frem til din adresse.

Billige forsendelsesposer i mange størrelser

Postpose og forsendelsesposer privat fås i forskellige størrelser. Vi har f.eks. både forsendelsesposer i det der svarer til A4 (230x325 mm) størrelse. Du kan også få emballage poser i en størrelse der svarer til A3 (340x420 mm). Postordreposer og forsendelsesposer fås også i større størrelser helt op i A2 (400x600 mm).  

Hvad er fordelene ved at bruge billige forsendelsesposer i stedet for dyrere alternativer?

Fordelene ved at vælge billige forsendelsesposer inkluderer kostebesparelser på dine forsendelser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Billige forsendelsesposer er nu om stunder nemlig ikke det samme som dårlige forsendelsesposer. Billige forsendelsesposer kan nemlig være lavet af stærke materialer, der sikrer sikker levering af dine varer. Samtidig kan du også reducere omkostningerne til emballage og shipping ved at vælge billigere alternativer, hvilket er en stor fordel for virksomheder og privatpersoner med et stramt budget.

Køb pakkeposer online

Her finder du også vores store udvalg af pakkeposer til forsendelse af pakker. Pakkeposer er ligesom billige forsendelsesposer og emballage poser særligt velegnede til forsendelse af produkter, der tåler at blive bøjet. Pakkeposer er typisk lidt større og er velegnede til f.eks. sko. Bong postpose, forsendelsesposer til forsendelse af tøj, sko, andet tekstil og returvarer. Forsendelsesposer er stærke, brud- og vandafvisende. Billige kvalitets post poser.

Alternativer til emballage poser, postpose og forsendelsesposer privat

Søger du i stedet mindre alternativer til forsendelsesposer til mindre ting eller poser der i stedet skal bruges til opbevaring, så overveje f.eks. Lynlåsposer. Hvis du står og skal have sendt en mere skrøbelig pakke end hvad tekstil og sko er. Så er postordreposer og forsendelsesposer ikke det rigtige valg. Her bør du i stedet se nærmere på vores billige postæsker i bedste kvalitet. Hvis du skal sende et brev eller et postkort, så kan både postordreposer og postæsker virke lidt overdrevet. Vi har også på Grafical.dk kuverter, kuverterne fås både med rude og uden rude. Kuverter uden rude god kvalitet og kuverter med rude til en god lav pris.