Forsendelsesposer

Forsendelsesposer i stort udvalg ✓ Tilbudspriser på pakkeposer og emballageposer ✓ Hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Emballage poser 190 x 250 mm - 100 stk.
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Stort udvalg af forsendelsesposer

Køb forsendelsesposer online. Her finder du vores store udvalg af ikke kun forsendelsesposer til tøj men også postordreposer, pakkeposer og prøveposer. Forsendelsesposer privat er et godt opbevaringsmedium - ideelle til postordreforsendelser af f.eks. beklædning eller til returvarer samt genstande, der ikke kræver særlig beskyttelse. Her på siden tilbyder vi billige forsendelsesposer, som bliver leveret lige til døren. Emballage poser fås i pakker med 100-500 stk.

Forsendelsesposer til tøj

Forsendelsesposer er stærke, brud- og rivesikre samt vandafvisende. De er perfekte til forsendelse af varer, der ikke tager skade af at blive bøjet. F.eks. tøj, sko, tekstiler, krydderier mm. De er væsentlig billigere alternativer til f.eks. Papkasser. Og så fylder de samtidig mindre. Dvs. at du f.eks. sparer en masse plads i dit pakkeområde og måske kan nøjes færre transportbure til pakker. I modsætning til en traditionel papkasse er dine forsendelsesposer til tøj også vandtætte.

Postordreposer

Emballage poser er ideelle til forsendelse af tøj, sko og andre tekstil varer. Poserne fås kun med permanent tapelukning. Postordreposer fås i forskellige farver. Du kan bl.a. få poserne hvor de er hvide udvendige og sorte indvendige. Eller du kan få dem hvor de er sorte både indvendig og udvendig. Super lette at bruge, og har en god funktion. Du kender sikkert en postpose fra de gange du selv har bestilt tøj, sko eller anden form for tekstil på internettet. Forsendelsesposer til tøj beskytter din vare optimalt, og du har ikke en våd vare når den når frem til din adresse.

Billige forsendelsesposer i mange størrelser

Postpose og forsendelsesposer privat fås i forskellige størrelser. Vi har f.eks. både forsendelsesposer i det der svarer til A4 (230x325 mm) størrelse. Du kan også få emballage poser i en størrelse der svarer til A3 (340x420 mm). Postordreposer og forsendelsesposer fås også i større størrelser helt op i A2 (400x600 mm).  

Køb pakkeposer online

Her finder du også vores store udvalg af pakkeposer til forsendelse af pakker. Pakkeposer er ligesom billige forsendelsesposer og emballage poser særligt velegnede til forsendelse af produkter, der tåler at blive bøjet. Pakkeposer er typisk lidt større og er velegnede til f.eks. sko. Bong postpose, forsendelsesposer til forsendelse af tøj, sko, andet tekstil og returvarer. Forsendelsesposer er stærke, brud- og vandafvisende. Billige kvalitets post poser.

Alternativer til emballage poser, postpose og forsendelsesposer privat

Søger du i stedet mindre alternativer til forsendelsesposer til mindre ting eller poser der i stedet skal bruges til opbevaring, så overveje f.eks. Lynlåsposer. Hvis du står og skal have sendt en mere skrøbelig pakke end hvad tekstil og sko er. Så er postordreposer og forsendelsesposer ikke det rigtige valg. Her bør du i stedet se nærmere på vores billige postæsker i bedste kvalitet. Hvis du skal sende et brev eller et postkort, så kan både postordreposer og postæsker virke lidt overdrevet. Vi har også på Grafical.dk kuverter, kuverterne fås både med rude og uden rude. Kuverter uden rude god kvalitet og kuverter med rude til en god lav pris.