Perler

Alt i perler og beads. Køb perler til smykker og perleplader her ✓ Super kvalitet ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Fotoperler Startsæt - small
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Perler til smykker » Danmarks største udvalg af beads

Perler til armbånd og smykkedele til Danmarks bedste priser. Skal du i gang med dit næste hobbyprojekt med super flotte beads? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg i smykkedele og billig perler. Priserne er helt i bund og du finder både værktøj, låse, kæder, ringe og alt hvad du skal bruge til smykkefremstilling. Er du eller dine børn mere til rørperler til at lave motiver på perleplader, så har vi også et stort sortiment af perler fra svenske Nabbi. Disse perler kan uden problemer anvendes sammen med f.eks. Hama perler eller photo perler. Valget er udelukkende dit. Du finder vores store udvalg af billige perler til smykker lige her.

Husk at vi hos Grafical.dk ofte kører kampagnetilbud på vores rørperler, glasperler, træperler og resten af det store udvalg. Du kan følge med hvornår, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet her på siden. Så er du altid sikker på, at vi besked inden kampagnerne kører, så du kan få de super gode tilbud inden det bliver for sent. Du kan også oprette dig som bruger hos Grafical.dk. Som bruger optjener man 5% i bonus på alle sin ordre. Bonussen kan senere bruges på en af dine ordre, så du på den måde sparer lidt ekstra. Tilmeld dig nyhedsbrevet, og opret dig som bruger i dag og få alle fordelene med det samme! Det er helt gratis og så kan du komme i gang med at kreere dine egne billige smykker perler.

Alt i beads og små perler til smykker

Hos Grafical.dk finder du et bredt udvalg af mange forskellige perler til smykker. Det er både forskellige materialer som træ perler, glas perler til smykker, plastik perler og keramik perler, men også mange forskellige farver som guld perler, hvide perler, sorte perler, grønne perler til armbånd og meget, meget mere. Her på siden finder du også både store perler, små perler til smykker og mini perler. Der et væld af muligheder, hvis du skal til at slippe din kreative sjæl løs med alle perler smykker fra Grafical.dk.

Smykke materialer og smykkedele

Foruden rørperler, træperler og glasperler indeholder denne varegruppe også smykkedele. Herunder både de redskaber der bruges til at lave smykkerne. Her er alt hvad du skal bruge til smykkefremstilling såsom guld perler, låse, kæder, endestykker, ringe, mellemled og alle mulige andre smykkedele. Køb de billige smykke dele lige her på siden og kom selv i gang med at lave billige smykker.

Billige perler til lav selv smykker

Perler beads har vi selvfølgelig også et kæmpe udvalg af til dine personlige hjemmelavede smykker. Her kan nævnes glasperler, lerperler, metalperler og mange andre smykkematrialer til smykkefremstilling. Der er mange måder at bruge perler til smykker på i dine lav selv smykker. Der er både åbenlyse idéer som kultur beads brugt i perlekæder eller beads anvendt i f.eks. ørenringe eller i armbånd. men det er kun kreativiteten der sætter grænser. Hvorfor ikke bruge små perler til smykker såsom smukke glas-, træ- eller metal-perler i en broche, et diadem osv. Skal du trække perlerne på en snor har vi naturligvis alle mulige former for snøre og wire til dette formål, ligesom vi har metaltråd og alle endelukkere til dine perlesmykker.

Perler til armbånd

Det er både billigere og mere tilfredsstillende at lave sine egne smykker, og så er det samtidig rigtig sjovt. Hvis du mangler inspiration, så har vi også mange kreative idéer samt trin-for-trin vejledning til hobbyaktiviteter som eksempelvis fremstilling af smykker perler med vores smykkedele og værktøj dertil. Find de kreative idéer her Her finder du både små perler til armbånd og andre smykke perler. Skal du eksempelvis lave et smykke til en bekendt, og gerne vil gøre det lidt mere personligt, kan man benytte sig af små perler med bogstaver. Så kan man lave et smykke med personens navn på. Det er da rigtig fint! Du kan købe bogstaver i perler lige her hos Grafical.dk.

Køb perler og perleplader

At lave motiver med perler er en hyggelig hobby for både børn og voksne, og et projekt som hele familien kan være sammen om. Denne type perler til brug på perleplader eller stiftplader, kaldes rørperler og omtales i folkemunde oftest blot som Hamaperler. Men Hama perler har mange identiske alternativer som f.eks. Nabbi perler, der med deres serie af fotoperler leverer et utroligt bredt spektrum af peler i naturlige farver, der er perfekte til at gengive dine fotografier i perleform. Derudover er der naturligvis også mere spraglede farver af perler i sortimentet, som du f.eks. kan bruge, når du skal lave beads påske eller perler jul. På webshoppen har vi altid et kæmpe udvalg af billige perler til perleplader.

At bruge perlepladerne til at lave fine billeder og derefter stryge dem, kan bruges til mange forskellige ting. Det er først og fremmest en glimrende beskæftigelse for børnene. De fleste børn synes det er super hyggeligt at sidde og lave perlemotiver. Og måske man derefter kan give dem i gave til et familiemedlem. Det er da også lidt hyggeligere at give noget som man selv har lavet ud af perler og perleplader.

Hvordan stryger man perler? spørger mange. I vores sektion med idéer og inspiration til hobbyartikler (se linket ovenfor), finder du en guide til hvordan du gør dette. Det er vigtigt at bruge stryge perler, så man ikke kommer til at ødelægge eksempelvis ægte perler beads eller andre ting, som ikke kan tåle den høje varme. Du naturligvis også kan købe bagepapir til dette formål hos Grafical.dk.