Bordkort, menukort og indbydelser dekoreret med kjole

Smukke indbydelser, menu- og bordkort lavet i Vivi Gade designpapir

Den lyserøde kjole er lavet i Vivi Gade designpapir og klistret på det dobbelte kort hvor  både kort og kjole er udsmykket med rhinsten som er selvklæbende. Ud over Vivi Gade papir er der også brugt Color Bar karton som ligeledes er brugt til bord- og menukort. De er også pyntet i samme stil som indbydelsen.
Trin 1

Trin 1

Til indbydelsen skal du starte med at udskrive mønsterarket som du finder herunder som en særskit pdf-fil.
Nu er du klar til at klippe ud og derefter tegne den største form op som er på forsiden af dobbeltkortet. Fraskær fra falsen øverst og ud til højre.
Tilknyttet fil: Mønsterark (231 kB)
Trin 2

Trin 2

Designpapiret skal tilpasses den indvendige side af dobbeltkortet men skal dog på alle led være lidt mindre.
Designpapiret skæres til og fastgøres med dobbeltklæbende tape.
Trin 3

Trin 3

Nu skal du bruge Color Bar karton, hvor du tegner den mindste form op på, husk at vælge den mørke side. Når du har skåret mønstret ud skal det fastgøres på kortets forside med dobbeltklæbende tape.
Trin 4

Trin 4

Kjolemønstret lægges på designpapiret og optegnes. Herefter skæres motivet ud og fastgøres på forsiden med dobbeltklæbende tape.
Trin 5

Trin 5

Der skæres en strimmel ud i designpapiret som fastgøres med dobbeltklæbende tape nederst på tværs.
Trin 6

Trin 6

Nu er du klar til at pynte med selvklæbende rhinsten.
Trin 7

Trin 7

På forsidens hvide bue skal du med en pink Uni Posca tush skrive "invitation". Selve teksten til indbydelsen printes ud og fastgøres med dobbeltklæbende tape på dobbeltkortets indvendige side.
Trin 8

Trin 8

Til menukortet udskæres i samme format som indbydelsen et stykke pink Color Bar karton. Menukortet markeres med falseben på midten.
Trin 9

Trin 9

Menukortet pyntes på samme måde som indbydelsen.
Trin 10

Trin 10

Til bordkortet skærers et stykke pink Color Bar karton  på 8 x 6 cm,  hvorpå der skæres og fastgøres et lidt mindre stykke designpapir. Print navnet ud, skær det til og fastgør med dobbeltklæbende tape. Nu kan du pynte med rhinsten og du kan sætte kortet fast på et glas med en lille klemme.
Trin 11

Trin 11

Bordpyntet er kjoler udskåret i designpapir som er sammenklistret med dobbeltklæbende tape ude langs siderne. For at kjolen skal kunne stå frit sættes en lille genstand i klemme nederst i kjoleåbningen.