Klude

Klude til rengøring. Køb microfiber klude, alt mulig klude mm. på Grafical.dk. ✓ +15.000 anmeldelser på Trustpilot ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt
Mikrofiberklud Basic rød 32x32cm 5stk|pak
Før DKK 119,00
DKK 101,15 pr. Pakke
På lager - Levering 1-3 hverdage

Klude » Køb en billig klud online på Grafical.dk

På Grafical.dk har vi et kæmpe sortiment inden for klude til rengøring mm. Her finder du rengøringsklude, alt mulig klude, støvklude, mikrofiberklude, vaskeklude, karklud, gulvklude og meget mere. Se det store sortiment til din rengøring lige her. Der er mulighed for at skaffe sig en masse forskellige slags klude, lige fra Vileda klude til mikrofiberklude. Så mangler du en køkkenklud, så er du kommet til det helt rigtige sted. Grafical.dk leverer dine varer hurtigt og lige til døren.

Vores mest populære klude

En af de mere populære former for klude er alt mulig klude. Sådan en klud har et højt indhold af et stof som hedder viskose. Dette stof giver kluden en rigtig god sugeevne. Kluden er ligeledes kalandreret, hvilket giver mere styrke og længere levetid når den bliver vasket. Kluden er mere hygiejnisk, da skidt og snavs hurtig skylles ud af de små huller i kluden. Disse alt mulige klude, kan skaffes i en række forskellige størrelser og farver.

En anden meget populær klud, er de såkaldte microfiber klude. Mikrofiber klude anvendes til spejle, glas og andre overflader som tåler vand. En tør klud sørger for at fjerne snavs og støv pga. kludens statiske elektricitet. Hvis man fugter kluden med vand, vil fibrene slide snavset og på den måde afspænde overfladen. På Grafical.dk finder du også klude uden mikroplast samt et stort udvalg af desinfektion spray og andre former for desinfektionsmiddel til overflade desinfektion.

Søger du strikkede klude eller hæklede klude

Søgte du i stedet efter strik klude eller en hæklet klud, så er du ikke gået helt forgæves. Vi har nemlig opskrifter på strikket karklude, som du finder lige her. Find hækleopskrifter på flotte klarklude her. Derudover har vi også et stort udvalg af garn, strikkepinde, hæklenåle og meget mere.

Fandt du ikke den klud du ledte efter?

Fandt du fx ikke vileda moppe klude, så tag et kig i vores varegruppe der hedder Vileda, her finder du helt sikkert alle produkter fra Vileda, hvad end det er fiberklude til rengøring, mopper, skafte, spande mm. På Grafical.dk kan du også købe rengøringsmidler, som du både kan vaske din klud i, men også til når du skal gøre rent med kluden. Når nu du er i gang med rengøring, så kan du købe et lugtkontrolsystem, så du bevarer den gode duft i hjemmet.

Klude FAQ

Se de ofte stillede spørgsmål om klude nedenfor. Har du andre spørgsmål angående microfiber klude, alt mulig klude eller en anden slags klud, så er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice, som sidder klar på telefon og mail hver dag fra mandag til fredag.

Hvor kan man købe klude?

Du kan købe rengøringsklude og andre slags klude på Grafical.dk. Her finder du et stort udvalg af klude til billige priser til lige netop det formål du skal bruge en klud til.

Hvad skal klude vaskes på?

Et godt husmorråd er at vaske dem på 95 eller 60 grader, så forsvinder bakterierne helt. Derudover er det bedst at vaske kludene for sig selv og ikke blande det med andet tøj. Det er op til en selv om man vil putte sin klud i tørretumbleren, men man skal bare vide at det kan reducere levetiden lidt.

Hvilke klude er bedst?

Den mest populære klud er vores alt mulig klud og mikrofiberklud, da de er gode til at trække snavs til sig uden, at køre snavset rundt på overfladen.