Klude

Brilleklud Anti-dug pudseklud
På lager - Levering 1-3 hverdage
Grafical har et kæmpe sortiment inden for klude. Her finder du rengøringsklude, alt-mulig-klude, støvklude, mikrofiberklude, vaskeklude, karklude, gulvklude og meget mere. Se det store sortiment til din rengøring lige her. Man har mulighed for at skaffe sig en masse forskellige slags klude, lige fra papir vaskeklude til mikrofiberklude. En af de mere populære former for klude er “alt-mulig” kluden. Disse klude har et højt indhold af et stof som hedder viskose. Dette stof giver kluden en rigtig god sugeevne. Kluden er ligeledes kalandreret, hvilket giver mere styrke og længere levetid ved vask.

Disse alt mulige klude, kan skaffes i en række forskellige størrelser og farver.

En anden meget populær klud, er de såkaldte mikrofiberklude. Disse er blevet mere populære siden næsten alle nu om dage har en smartphone, altså en mobiltelefon med en stor skærm. Disse skærme bliver hurtigt snavset da man ofte bruger sin fingre til at styre telefonen med.  Derfor er det handy at have en lille mikrofiberklud ved hånden, så man hurtigt kan rengøre sin smartphone.

Derudover har mange jo også store fladskærms tv i stuen, disse skal jo også rengøres en gang imellem, og her er en mikrofiberklud nemlig rigtig god. En mikrofiberklud har nemlig to funktion. I tør tilstand fjerner den støv og snavs m.m. ved hjælp af statisk elektricitet. I våd tilstand  vil fibrene slide snavset fra overfladen og afspænder overfladen. Snavs og vand suges ind i de tynde fibre. Ofte vil kluden bruges i tør tilstand.

Dette var blot et ganske lille udpluk af de forskellige slags klude vi forhandler.

Se også vores udvalg af lugt Kontrolsystemer via dette link:

https://www.grafical.dk/lugtkontrol...