Kontorstole

Kontorstole til billige priser. Vælg mellem flere modeller i forskellige materialer og i flotte farver. Du finder også ekstraudstyr som hjul, armlæn og gaspatroner. Grafical.dk har også  Stoleunderlag, Whiteboardtavler og Lamper. Kontorstole findes i et hav af modeller og med meget forskellige udseender. Der er kontorstole til dem som ønsker en rigtig Rolls Royce model med høj ryglæn, armlæn og lækker polstring. Ligeledes findes der også kontorstole til damen som ønsker en lidt lettere model som er nemt at sætte i og rejse sig fra. Du kan samtidig gøre det nemmere at skubbe stolen frem og tilbage ved at købe et kontorstol underlag.

Udover de forskellige modeller og designs på kontorstole har vi hos Grafical.dk selvfølgelig også reservedele til de forskellige stole. Det kan være ekstra hjul eller armlæn.

Mange af vores kontorstole er faste lagervarer og det betyder at du ikke kun bestiller til billige priser men også får vores sædvanlige hurtige levering.

det er ikke kun på kontoret at kontorstole er et hit men også på mange børneværelser er det dejligt for børnene at kunne hæve stolen op og ned alt efter hvad de laver ved skrivebordet. Ligeledes kan de vokse uden at man hvert år skal ud og investere i ny stol. Så der er mange fordele ved at give børnene kontorstole. Som supplement til kontorstole vil det være en god ide at beskytte gulvet med et stoleunderlag.
For det første kører stolen bedre og mere jævn og for det andet beskytter det gulvet. Om det er træ, linoleum eller måske gulvtæppe er det en god ide med et underlag.

På børnenes værelser vil det ud over kontorstole være fint med en papirkurv.
Det gør det nemt for børnene at smide deres skrald væk og man slipper for at de ligger og flyder over det hele.

Hvis du sidder dagligt og arbejder på en stol, og du har brug for mange gange at rykke frem og tilbage efter mapper og andre ting, så kan det godt give nogle vrid i ryggen, som kan afhjælpes ved at købe beskyttelse plader til kontorstole.