Julegavepapir

Så er det tid til Julegavepapir. Julen er hjerternes fest. Julen bliver ofte forbundet med rød, julemænd, julehjerter og juletræer. Her kan du få det hele. Vi har et stort udvalg på julegavepapir med motiver, som julemænd, nisser, hjerter, pingviner, snemænd, rensdyr, gaver og juletræer. Vi har et stort udvalg af kvalitets gavepapir, bl.a. fra mærker som Vivi Gade Design. Der er mange forskellige flotte og sjove motiver, farver og mønstre.

For at pynte gaven ekstra i denne tid er smukt og kreativt gavebånd i mange farver , det der skal til. Det er let at gøre en kedelig gave spændende og kreativ blot ved hjælp af gavebånd. Hvis man matcher gavebåndet og julegavepapir i farver og mønstre kan man få en rigtig spændende gave ud af det. Hvis gaven skal være lidt ekstra fin kan man med fordel anvende gaveindpakning og måske benytte sig af nogle flotte kort. Ellers er det også en mulighed at bruge cellofan og silkepapir fuldende indpakningen.

Gavepapiret fra Vivi Gade Design kan bruges til andet end blot julegaver. Gavepapiret har nemlig dobbelt print, så det er printet på begge sider. Det vil sige, at du blot kan vende papiret om, hvis du ønsker et andet motiv eller en anden farve. Det gør det let at købe julegavepapir, også gavepapir man har brugt lidt ekstra penge på. Man føler derved ikke helt det er pengene spildt, når man kan bruge det flere gange i løbet af året og ikke kun i december måned.

Børn elsker gaver, men de elsker ligeså meget at kigge på alle de flot indpakket gaver der ligger under juletræet. Alle de flotte og farverige motiver gør børnene glade og endnu mere nysgerrige end de er i forvejen. SÅ gør børnene en tjeneste og køb noget flot julegavepapir til de næste julegaver, det vil de helt sikkert sætte stor pris på. Det kan jo være du får en ekstra julekram.