SmartStore

Køb SmartStore plastikkasser billigt på Grafical.dk ✓ Stort udvalg af Smart Store kasser ✓ God kvalitet ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

SmartStore opbevaringskasser til bedste online pris!

Stort udvalg af SmartStore opbevaringskasser til billige priser. Se de mange gode tilbud på SmartStore plastkasser i flere størrelser. En af de gode egenskaber ved disse plastikkasser er, at de har låg, der kan klikkes fast, så indholdet i Smart Store plast opbevaringskasser beskyttes mod fugt. Vi har prisgaranti, billig fragt samt hurtig levering. Har du spørgsmål omkring køb af plastkasse, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig.

Stort udvalg af Smart Store kasser

Stort udvalg af SmartStore Classic plastkasser med låg. Vi har billige priser på SmartStore plastikkasser og klodskassen. Smart Store opbevaringskasser plast er rigtig gode til at opbevarer og beskytte tøj og sko mod fugt. SmartStore Classic hedder serien af plastkasser med låg. Plastikkasserne fås i forskellige størrelser som i serien er opkaldt efter hvor mange liter, Smart Store opbevaringskasserne kan indeholde:

SmartStore Classic 31 kan indeholde 31 liter, Classic 15 = 15 liter, 70 = 70 liter, 45 = 45 liter, 50 = 50 liter, 65 = 65 liter osv.

SmartStore plastikkasser til opbevaring i kælderen

Derhjemme bruger vi SmartStore opbevaringskasser i kælderen og i carporten. Vi har nemlig oplevet, at vores tøj og sko bliver ødelagt af fugten, hvis de opbevares i kælderen uden at være beskyttet af plastkasserne med låg. Der danner sig simpelthen svampe eller mug på tøjet eller støvler og sko, så de er lige til at smide ud. De bliver simpelthen jordslået af det.

Den mest populære SmartStore plastikkasse er Classic 31 som kan rumme 31 liter og har plastiklåg. Det er en plastik kasse i en god størrelse, som ikke fylder for meget og kan stables, hvilket gør dem ekstra praktiske til opmagasinering.

Andre Smart Store plastkasser

SmartStore producerer også klodskassen, som de fleste kender og som også egner sig rigtig godt til at stable eller sætte oven på hinanden. Smart Store klodskassen har ikke låg og kan rumme 12,5 liter. Den er super god til at opbevarer lego eller andet legetøj i.

Du kan også købe SmartStore kasser med hjul, så du kan skubbe dem ind under sengen og bruge disse plastkasser til opbevaring af vinterjakker og vinterstøvler eller ekstra dyner og sengetøj. Se de mange muligheder og gode tilbud nu på Grafical.dk.