Stjernestrimler | Papirstrimler til stjerner

Stjernestrimler og papirstrimler. Julestjerner og stjerne strimler til små priser. ✓ Hurtig levering ✓ Stort udvalg ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Stjernestrimler » Billige stjernestrimler online

Står du og mangler fine stjernestrimler til dine julestjerner? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her finder du stjernestrimler og papirstrimler til stjerner til billige priser. Lav flotte julestjerner, -hjerter, rosetter og ornamenter ud af stjerne strimler. Vælg mellem de traditionelle strimler i hvid, rød og sølv, eller prøv med en af vores populære Vivi Gade-serier, hvor du kan kombinere farver og mønstre til den flotteste julestjerne. Udførlig vejledning følger til alle varer. Se det store udvalg af billige stjernestrimler lige her på siden. Bestiller du stjernestrimler hos Grafical.dk i dag, leverer vi dine stjernestrimler indenfor 3 hverdage.

Flotte stjernestrimler til juleklip

Vi elsker alle julen og for mange af os er det tradition, at flette julehjerter og folde julestjerner med stjernestrimler. Det er hyggeligt og vi alle elsker det. Store klippe dag, var en dag de fleste børn elskede, bedsteforældre og forældre kom og var med, mange fik æbleskiver og saftevand, som ellers ikke var noget man fik i skolen. Julehjerter og julestjerne var lette at lave med stjerne strimler, så de fyldte en del i det ellers lille klasseværelse. I de helt små klasser var guirlander og musetrapper et kæmpe hit.

Kræmmerhuse hænger vi tit på juletræerne og kommer pebernødder i. Det er en smuk tradition de fleste danskere stadig holder fast i. Her på siden kan du udover stjernestrimler og julestjerne papir købe alt til, at lave kræmmerhuse, det sælges ofte i pakker. Julehjerterne kan også købes i pakker med alt hvad der skal bruges. Ligesom stjerne strimler fås de i forskellige farver og med forskellige mønstre.

Nyt i stjerne strimler

Papirstrimler kan blive til andet end julestjerner, guirlander og mussetrapper. Har du nogensinde hørt ordet quilling? Sandsynligheden er lille, det er nemlig kun de færreste der kender til det, men det er begyndt at blive mere og mere udbredt.  Quilling er en sjov teknik, hvor du ruller papirstrimlerne meget stramt sammen. Det er selvfølgelig også helt fint at bare bruge billige stjernestrimler til at lave fine julestjerner. Her på siden har vi et kæmpe udvalg af forskelligt julestjerne papir og papirstrimler i virkelig mange farver. Med vores papirstrimler kan du også lave flettede hjerter af stjernestrimler. Du kan også se vores store udvalg af hobbyartikler til flettede julehjerter.

Flet julestjerner med julestjerne papir

På Grafical.dk har vi mange kreative idéer og opskrifter til hobby aktiviteter. Flet julestjerner med denne opskrift på en stor julestjerne af 12 flettestrimler eller lav hyggelige papirkugler flettet af stjerne strimler fra Vivi Gade.

Julestjerner i stort udvalg

Hos Grafical.dk finder du stjernestrimler i kæmpe udvalg. Vi har stjernestrimler i både forskellige længder og bredder, så du kan få forskelligt udseende på dine julestjerner. Med guides til at lave julestjerner, er du altid sikker på at få brugt dine stjernestrimler korrekt, så du får den fineste pynt. Skal du lave en fin gave til et familiemedlem, kan det også være en glimrende idé at have børnene med på et julestjerneprojekt. Disse stjerner kan gemmes længe og bruges i flere år, og kommer de fra et barn eller barnebarn, bliver man da ekstra glad. Se det store udvalg af billige stjernestrimler lige her hos Grafical.dk.

Masser af billige stjernestrimler

Stjernestrimler og papirstrimler til stjerner sælges ofte med 100 stk. samlet. Leder du efter brede stjernestrimler, kan vi også hjælpe dig. Strimlerne kan fås i 15 mm, 13 mm, 5 mm. Alle vores hobbyartikler sælges super billigt. Vi har altid over 12.000 hobbyartikler på lager. Leveringstiden er kort, vi prøver altid at gøre det bedst for kunden. Du kan finde alle nyheder, og finde inspiration til kommende hobbyprojekter. Så om du bare skal lave almindelige julestjerner af stjernestrimler eller hjerter af stjernestrimler, kan du i hvert fald finde mange forskellige billige stjernestrimler lige her på siden.

Hvis du leder efter ekstra gode tilbud på julestjerne strimler? Så tilmed dig nyhedsbrevet hos Grafical.dk, så du altid får besked inden vi kører kampagnetilbud på strimler til julestjerner. På den måde er du altid sikker på, at få de billigste priser på stjernestrimler. Du kan også oprette dig som bruger hos Grafical.dk, så du optjener 5% bonus på alle ordre med og uden stjernestrimler. Denne bonus kan så bruges senere til at købe billige stjernestrimler, eller måske noget helt andet. Her finder du i hvert fald stjernestrimler til Danmarks bedste priser og lynhurtig levering.

Stjernestrimler FAQ

Her finder du det oftest stillede spørgsmål om stjernestrimler.

Hvor kan man købe stjernestrimler?

På Grafical.dk kan du købe stjernestrimler i flere forskellige varianter. Se vores udvalg og bestil dem der passer til dit behov, så leverer vi direkte til din dør.

Hvor kan man hænge en julestjerne op henne?

Når du har lavet julestjerner af dine stjernestrimler, er der mange forskellige muligheder for, hvor man kan hænge dem op henne. Der hvor folk oftest hænger dem op er dog i vinduer eller som julepynt ned fra loftet eller evt. på juletræet.

Hvad kan man lave ud af stjernestrimler?

Der findes rigtig mange forskellige fine ting, som man kan lave ud af stjernestrimler. Den oplagte mulighed er selvfølgelig en julestjerne, men der er faktisk også mange andre idéer til, hvad man kan lave. Du kan blandt andet lave kubeformede stjerner, engle, små julehjerter eller søde julelanterner.