Mobilcovers

Køb mobilcovers online hos Grafical. Det er billigt, sikkert og nemt. Vi har et kæmpe udvalg af mobilcovers til iPhone og Samsung Galaxy mfl.

Mobilcovers i høj kvalitet til lave priser

Køb mobilcovers online hos Grafical. Det er billigt, sikkert og nemt. Vi har et kæmpe udvalg af mobilcovers til iPhone, Samsung Galaxy og Huawei telefoner mm. Naturligvis til gode priser og altid i god kvalitet fra godkendte producenter - Her slipper du for dårlige kopivarer fra Kina.

Beskyt din mobiltelefon med mobilcovers

Du har sikkert brugt mange penge på din mobiltelefon, og er du ligesom os her hos Grafical, kan du ikke komme igennem hverdagen uden din mobil. Din mobiltelefon fortjener den bedste beskyttelse, som du kan få på markedet med mobilcovers af høj kvalitet - men stadig til en favorabel pris! Derfor har vi samlet et kæmpe udvalg af mobilcovers og andre former for beskyttelse til din mobiltelefon hos Grafical.

Husk at du foruden et cover til mobil kan beskytte din telefon med f.eks. Panzerglass eller anden form for skærmbeskyttelse til din mobil!. Mangler du et godt lys til dine optagelser, kan vi anbefale, at du tager et kig på vores ring light.

Find mobilcovers til både nye og gamle modeller

I modsætning til mange af vores konkurrenter smider vi ikke bare gamle mobilcovers ud, når der kommer nye modeller på markedet. Vi ved nemlig at mange derude er glade for at beholde deres gamle mobiler og enten bruger dem som backup eller lader dem gå i arv til børnene. Derfor sørger vi for at have mobilcovers på lager til ældre modeller også, så du altid kan finde mobilcovers til din gamle favorittelefon.

Mobilcovers af høj kvalitet - Slip for billige og farlige kopivarer

Når du handler mobilcovers hos Grafical får du altid officielle godkendte covers, der er skaffet gennem officielle producenter og forhandlere. Du slipper for kopivarer forhandlet gennem parallelimportører, der ikke har ordentlig kvalitetskontrol eller sikring af hvilke skadelige stoffer der er brugt i produktionen af det mobilcover der mange gange dagligt kommer i direkte berøring med din hud.

Vælg de rette mobilcovers

Når du vælger mobilcovers til din mobiltelefon, er det naturligvis vigtigt, at du vælger et mobilcover der passer til den model mobiltelefon du anvender. Har du en standard iPhone XS mobiltelefon, kan du f.eks. ikke bruge et iPhone XS Max cover. Ligeledes bør du være opmærksom på hvilke mobilcovers der er kompatible med det panserglas du har på din telefon. Nogle typer skærmfilter og panserglas går helt ud til skærmens kant, hvilket kan være et problem, hvis der skal være plads til et mobilcover, der typisk "griber" rundt om kanten på din mobiltelefon.

Hvad skal jeg med mobilcovers?

Nogle tænker, at når de har beskyttet deres mobiltelefon med f.eks. et PanzerGlass eller anden form for skærmbeskyttelse, så er det ikke nødvendigt med mobilcovers - mobilen er jo beskyttet. Men mobilcovers yder en helt anden beskyttelse til din telefon et panserglas. F.eks. sidder antennen på mange telefoner i siden. Hvis den ikke er beskyttet af et godt mobil cover kan antennen blive beskadiget af gentagne tryk, f.eks. ved at blive tabt.

Der findes mange typer af mobilcovers der beskytter telefonen på forskellig vis.

- Mobil cover som etui:

Disse mobilcovers dækker typisk kun mobilens bagside og kanter. Det er i mange tilfælde nok, især hvis dit mobilcover er kombineret med en form for skærmbeskyttelse. Selvom et etui ikke yder helt lige så god en beskyttelse som f.eks. et flip cover, så er denne typer mobilcovers ret ganske anvendelige og meget populære. For det første fordi de er billige, og lette at udskifte. Derudover er de en smart måde at skifte farve på din mobil og dermed et herligt lille accessory. Et etui til mobiltelefon kan desuden pyntes med f.eks. stickers og klistermærker eller du kan selv tegne på dem med sprittusch.
Et mobil etui er oftest lavet af glat plastic eller silikone, hvilket giver dem en fordel i forhold til mange andre mobilcovers idet det er lettere at montere f.eks. en popsocket eller en adapter til montering af mobiltelefonen i f.eks. en holder til bilen eller cyklen.

- Mobilcovers som flip cover:

Et flipcover til mobil giver utrolig god beskyttelse. Coveret beskytter nemlig hele mobilen, både forsiden, bagsiden og kanterne. Denne type mobilcovers er ofte forsynet med små lommer til kreditkort, pengesedler, visitkort og kvitteringer. Ligesom de ofte har magnetluk, så de holder sig lukkede.

Mobilcovers med pung - fordele og ulemper

Et mobilcover behøver ikke bare være et mobilcover. Der findes mange mobilcovers på markedet der er designet til f.eks. at kunne indeholde kreditkort, sedler mm. Inden du anskaffer dig et mobil cover med pung skal du dog overveje hvilke fordele og ulemper det har.

Fordele ved mobilcovers med pung

- Du har altid betalingsmidler ved hånden
- De har ofte en lille lomme hvori du kan gemme vigtige kvitteringer, noter mm.
- De er ofte designet som flipcover der lukkes omkring mobilen og giver ekstra beskyttelse

Ulemper ved mobilcovers med pung

- Bliver din mobil stjålet eller tabt mister du også dine penge
- Det kan være irriterende at skulle flippe coveret åbent når du skal bruge mobilen.
- Med tiden kan selv den bedste magnet i dit mobil flipcover miste kraften.