Stickers | Klistermærker | Småpynt

Stickers, klistermærker og småpynt i et væld af varianter og materialer. Du kan vælge blandt materialerne: træ, karton, folie, plast, akryl, metal, stof og filt.
Stickers, ark 10x23 cm, guld, guldbryllup, 1ark
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Klistermærker og stickers

Køb stickers og småpynt i alle afskygninger og til enhver smag. Ønsker du at at fremhæve din hverdag med nips og pynt til dine kreationer, kan du blandt andet finde nitter, rhinsten, pailetter papirblonder, glansbilleder, stickers og klistermærker som kan gøre dine kreationer mere festlige. Fine stickers og diverse småpynt finder du i tonsvis på Grafical.dk. Du kan finde masser af pynt til dekoration af kort, indbydelser og meget mere. Alt i stickers og småpynt er til fast lav pris, og vi garanterer dig hurtig levering af produkterne.

Stickers til enhver anledning

Er du vild med de små detaljer? Glitter, blomster, figurer, drys og meget meget mere kan du blandt andet købe billigt på Grafical.dk. Alle vores stickers og småpynt er ekstremt populære til kortfremstilling især. Her kan du finde pynt og deko til enhver festlig lejlighed, og give dine kort, bordkort, menuer eller bordpynt et ekstra "touch". Vi har tal klistermærker, bogstav klistermærker, hjerte klistermærker, juleklistermærker og meget mere. Brug stickers til kort og send en unik hilsen.

Stickers og klistermærker i mange materialer

Ja udvalget er stort. Stickers og småpynt kan du finde i et væld af varianter og materialer. Du kan vælge blandt materialerne: træ, karton, folie, plast, acryl, metal, stof og filt. Herudover har vi lidt ekstra "bling bling" i form at pailletter og glitterdrys. Bemærk at ikke alt pynten er selvklæbende, og du kan derfor få brug for lim til montering.

Stickers til de kreative

Selvom vores stickers og pynt er populære til kortfremstilling og lignende, så kan du med stor succes også bruge dem til masser af andre formål. Til skolestarten og bogindbinding, kan børnene få lov at hjælpe til med at påsætte søde klistermærker, som er deres personlige aftryk, eller brug bogstav klistermærker og lav jeres egne navne stickers. Samtidig gør det børnenes bøger lettere at kende.
Scrapbooking er også en perfekt måde at få brugt disse mange flotte dekorationsartikler på. Lav små historier med personlige billeder, tekster og stickers som passer til jeres tema/historie. Vi har både store og små klistermærker. En hyggelig ide som alle i familien kan deltage i. Til håndskrevne tekster i scrapbogen, kan du anvende flere forskellige af vores tusser og markere.

Lav en væg med stickers

Nogle gange virker en hvid væg både tom kedelig, hvorfor så ikke pifte den op ved at skabe noget unikt kunst? Lad hele familien beklæde hele eller dele af en væg med stickers i alle afskygninger. Køb klistermærker af forskellig karakter og lad kunstværket udfolde sig. Det er en sjov proces som børnene med garanti vil elske at tage del i, og samtidig et helt unikt kunstværk som ingen andre har.
Man kan også benytte klistermærker og stickers til at danne et motiv på væggen eller en tekst, på den måde kan du lave dine helt egne wallstickers.

Giv gamle ting nyt liv med klistermærker

Ikke alle pastaglas, plastikkasser, bøtter og madkasser er lige spændende at kigge på. Det kan stickers og pynt lave om på. Det kan også være du har en gammel vase, krukke eller lign. som kunne bruge en overhaling med stickers og klistermærker. Giv dem nyt liv ved at tilføje nye farver, former og motiver, så behøver de ikke længere være gemt væk i køkkenskabet, men kan nu stå fremme og pryde hjemmet. Du kan også tilføje nyt liv til de gamle køleskabsmagneter ved at påsætte stickers, klistermærker eller andet pynt, en kreativ proces for hele familien.