8.000 KundeanmeldelserPrisgarantiLevering 1-3 hverdageFragtpris 59,-Fragtfrit fra 599,-

Stickers og småpynt

Ønsker du at at fremhæve din hverdag med nips og pynt til dine kreationer, kan du blandt andet finde nitter, rhinsten , pailetter papirblonder, glansbilleder og stickers i alle afskygninger som kan gøre dine kreationer mere festlige

Alt hvad hjertet begærer
Er du vild med de små detaljer? Glitter, blomster, figurer, drys og meget meget mere kan du blandt andet købe billigt på Grafical.dk. Alle vores stickers og småpynt er ekstremt populære til kortfremstilling især. Her kan du finde pynt og deko til enhver festlig lejlighed, og give dine kort, bordkort, menuer eller bordpynt et ekstra "touch"

Stickers & Småpynt i mange materialer
Ja udvalget er stort. Stickers og småpynt kan du finde i et væld af varianter og materialer. Du kan vælge blandt materialerne: træ, karton, folie, plast, acryl, metal, stof og filt. Herudover har vi lidt ekstra "bling bling" i form at pailletter og glitterdrys.
Bemærk at ikke alle af pynten er selvklæbende, og du kan derfor få brug for lim til montering.

Alternative ideer
Selvom vores stickers og pynt er populære til kortfremstilling og lignende, så kan du med stor succes også bruge dem til masser af andre formål. Til skolestarten og bogindbinding, kan børnene få lov at hjælpe til med at påsætte søde klistermærker, som er deres personlige aftryk.
Scrapbooking er også en perfekt måde at få brugt disse mange flotte dekorationsartikler på. Lav små historier med personlige billeder, tekster og klistermærker som passer til jeres tema/historie. En hyggelig ide som alle i familien kan deltage i.  Til håndskrevne tekster i scrapbogen, kan du anvende flere forskellige af vores tusher og markere.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Åbningstider:

Man - tor:  8.00 - 16.00
Fredag:     8.00 - 15.30

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top