Følgeseddellommer

Selvklæbende følgeseddellommer i stort udvalg. Billig følgeseddellomme lige her ✓ Skarpe priser ✓ Hurtig levering ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser
Følgeseddellomme C6 m tryk Value Range 1000stk
Før DKK 239,00
DKK 203,15 pr. Kartoner
Skaffevare

Forventet: 12-12-2023

Følgeseddellommer » Køb Følgeseddellomme på tilbud

Billige følgeseddellommer er selvklæbende lommer eller små kort lommer, du kan bruge til at sætte på dine pakker under forsendelse eller på dine paller, hvori du kan ligge din følgeseddel. Her hos Grafical.dk forhandler vi flere slags følgeseddellommer A5 til meget billige priser. Vælg mellem mange forskellige udgaver og størrelser følgeseddellomme. Følgeseddellommer C5 findes uden tryk eller med fortrykte tekster såsom "Følgeseddel" eller "Faktura". En følgeseddel er et stykke papir der følger med din pakke, når du modtager den, eller når du sender en pakke. En følgeseddel til at putte i følgeseddellommer kan indeholde mange oplysninger, men det mest traditionelle er, at den indeholder oplysninger om hvad du har bestilt og hvad du har modtaget. Det giver et hurtigt og let overblik over din bestilling, eller din modtaget pakke, når du benytter følgeseddellommer.

Hvilket størrelser kan du købe følgeseddellommer i?

Hvis du søger efter følgeseddellommer i C5, A5 eller A4, så vil du få svært ved at finde dem i disse eksakte mål. For følgeseddellommer A4 laves i mål, der er lidt større, således at du kan have et A4 ark eller et bukket A4 ark, som er foldet på midten, så det bliver A5. De mål du så skal købe er 310 x 240 mm følgeseddellomme, hvis det er et helt A4 ark, der skal kunne være i din følgeseddellomme. Er det en halv A4 eller en hel A5 ark, der skal kunne være i følgeseddellommerne, så kan du ikke få dem i eksakt C5 størrelse, men noget der kommer tæt på. A5 størrelsen er 148,5 x 210 mm, og målet for de selvklæbende følgeseddellommer, der kommer tættest på er 225 x 165 mm.

Følgeseddellommer kaldes også for selvklæbende forsendelseslommer, fragt lommer, fakturalommer, og plastlommer til pakkelabels eller plastlommer til samlekort. Se også vores store udvalg af emballage såsom papkasser til forsendelse, pakketape og konvolutter.

Hvad er følgeseddellommer C6 lavet af?

Følgeseddellommerne er lavet af transparent folie, der er selvklæbende og let at sætte på dine pakker eller paller inden forsendelse. Du kan her på siden, både få dem med og uden trykt tekst. Teksten på følgesedlerne er oftest "følgeseddel" eller "følgeseddel faktura". Følgeseddellommer fås også uden tekst, dog vælger mange at bruge dem, hvor der i forvejen er trykt tekst på. De findes i pakker med 500 stk. eller med 1000 stk. Stort sortiment til lave priser.

Vi har udover følgeseddellommer uden tryk her på siden, en stor række af forskellige postæsker til billige penge. Det er en enkelt måde at få sendt din pakke afsted på med følgeseddellommer. Let og sikkert indkøb af følgeseddellomme.

Hvad er en følgeseddel i en følgeseddellomme?

Når man modtager en pakke fra en transportør er der altid en følgeseddel klistret på følgeseddellommer på pakken, som beskriver pakkens indhold og evt. mål og vægt. På den måde kan du hurtigt få et overblik over, om noget af din ordre ikke er i pakken og måske er gået i restordre, eller bliver sendt i en anden pakke for sig. På en følgeseddel oplyses der ikke om priser, men derimod kan information som er relevant for medarbejderne på lageret - så ofte er det varenumre, navn og antal som fremgår af følgeseddellommer på emballagen.

Står du med følgeseddellommer og er i tvivl om, om din pakke vejer for meget? Det problem kan du løse, ved hjælp af en pakkevægt til lave priser. Derudover finder du finder alt i packaging til billige priser og hurtig levering på Grafical.dk sammen med dine følgeseddellommer.

Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev! Så er du sikker på, at du aldrig går glip af gode tilbud og kampagner på følgeseddellommer, en specifik følgeseddellomme eller andre plastik lommer. Skulle der opstår spørgsmål i forbindelse med din bestilling af lommer, eller har du brug for vejledning til at vælge de rette følgeseddellommer, er du selvfølgelig meget velkommen til at tage fat i vores dygtige kundeservice på mail eller telefon. Så kan de helt sikkert hjælpe dig videre med at købe de rigtige følgeseddellommer.

En følgeseddellomme er en vigtig del af forsendelsen

I den hektiske verden af forsendelser er det nødvendigt at holde styr på sine varer, og her er følgeseddellommer en uundværlig komponent. Følgeseddellommer fungerer som en beskyttende lomme til dokumenter som følgesedler, fakturaer og pakkelabels. Ved at placere en følgeseddel i en selvklæbende plastlomme sikres det, at modtageren hurtigt og effektivt kan identificere indholdet af pakken. Derudover spiller følgeseddellommer en vigtig rolle, når man skal køb pakkelabel, da de tillader en sikker og synlig placering af pakkelabels. For dem, der ønsker en hurtig og pålidelig løsning til at sende post, er brugen af følgeseddellommer og hurtig faktura en smart metode til at effektivisere forsendelsesprocessen og minimere risikoen for fejl og forsinkelser.