Computertaske

Billig computertaske i høj kvalitet. Køb computertaske dame og computertaske herre til billige priser. ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ Super kundeservice.
Dokumenttaske læder sort 40x31x15cm
På lager - Levering 1-3 hverdage

Den perfekte computertaske til dig

Her kan du finde en kvalitets computertaske i vores store sortiment. Vi har altid billige priser og kører ofte super tilbud i vores kampagner. Tilmed dig vores nyhedsbrev. Så starter du med at modtage en bonuskode på 10% besparelse, og derudover får du altid besked, når de helt store tilbud på computertasker er på vej. Køb din computertaske i dag og få hurtig levering med billig fragt.

Køb en computertaske i høj kvalitet

Når du handler hos Grafical får du en computertaske, der er lavet i særdeles høj kvaltiet. Vi har bl.a. computertasker fra Dbramante 1928 og Tucano, der begge har kvaltiet i fokus, så du får en computertaske, der ikke alene er flot, og praktisk men også kan holde længe.

I vores sortiment kan du finde en computertaske i præcis den størrelse der passer til din laptop. Du skal derfor ikke lede længe for at finde en computertaske 17", computertaske 15,6" eller computertaske 14 tommer i vores udvalg. Computertaskerne er i flere størrelser og modeller, alt efter om det er til skole eller forretning. Står du og mangler en ny computertaske, så har du fundet det rette sted.

Computertaske herre og computertaske dame

Vi får ofte henvendelser fra kunder, der søger en computertaske med et særlig herre- eller dame-look. Vi har valgt ikke at inddele vores computertasker efter det køn de eventuelt måtte henvende sig til, da vi ikke ønsker at mindske udvalget for dig som kunde. Vi kan kun opfordre til, at du går på opdagelse i vores udvalg og finder en computertaske der passer til dit særlige look og dine ønsker. Fremfor at gå op i om det er en dame computertaske eller en computertaske herre. Der skulle i hvert fald være rig mulighed for at finde både computertaske kvinde og computertaske mænd.

Computertaske læder

Nogle af vores mest populære tasker er læder computertaske. De findes både i ægte læder og i kunstlæder, og i mange forskellige nuancer og designs. vi kan kun opfordre til, at du går på opdagelse i vores sortiment. Disse computertasker passer til nærmest alle. De har et super fedt look, der egner sig både som læder computertaske herre og computertaske læder dame.

Hvad skal din computertaske kunne?

Når du handler computertaske, er det vigtigt at du holder for øje, hvad du forventer at bruge tasken til. Skal du blot beskytte din computer under transport, hvor den skal ligge i en større rygsæk, så er et computer sleeve en glimrende og billig løsning. Skal du have en laptop med til møder mm. bliver en computer skuldertaske oftest foretrukket. Skal du derimod f.eks. cykle med din computer eller have et mere behageligt alternativ til skuldertasken, på de lange ture, så er en computerrygsæk klart at foretrække. En god computerrygsæk er også ideel som skoletaske, idet en sådan computertaske også kan indeholde, bøger, madpakke, drikkedunk mm. Det er altid et godt valg med en computertaske rygsæk, hvis man skal flytte fra flere lokationer på en dag eller bare skal gå et stykke med computeren. Hvis man virkelig bevæger sig længere distancer og bliver træt i ryggen af at have sin computertaske rygsæk med, kan man også få computertaske med hjul. Så kan man trække sin computer uden at blive træt i ryggen.

Til forretningsrejsende findes der også et væld af muligheder for medbringning af arbejdsrekvisitter. Taskerne er designet, så du har plads til både computer, samt mapper, blokke, kuglepenne mm. Flere af PC-taskerne har indbygget organizer, så det er nemt at holde orden, selvom du er på farten. Ved køb af vores PC-tasker, får du en funktionel taske, som er nem at medbringe og organisere. Målene på taskerne er lavet, så de opfylder kravene i lufthavnen for håndbagage.

Vigtigt at tænke over med sin næste computertaske

Det vigtigste ved at køb af en ny computertaske er helt sikkert, at din computer selvfølgelig skal kunne passe i den. Så tag et kig på computertaske 17 tommer, computer taske 15,6 eller computertaske 13. Bare så du er helt sikker på, at din computertaske har en størrelse som matcher din computer. Det næste må være udseendet på din computer taske. Skal det være en computertaske i læder eller måske noget helt andet? Valget er dit. Vi har i hvert fald et kæmpe udvalg af super fede tasker, så det altid er muligt at finde noget, der passer til enhver smag.  

Til rejsen har vi også trådløse mus i kompakt størrelse trådløse mus i kompakt størrelse, så de er nemme at have med i tasken.