Computertaske

Computertasker - Se det store udvalg - Grafical.dk  Hurtig levering og lave priser.

Vælg en computertaske i den rette størrelse

Her kan du finde en kvalitets computertaske i vores store sortiment.

Køb en computertaske i høj kvalitet

Når du handler hos Grafical får du en computertaske, der er lavet i særdeles høj kvaltiet. Vi har bl.a. computertasker fra Dbramante 1928 og Tucano, der begge har kvaltiet i fokus, så du får en computertaske, der ikke alene er flot, og praktisk men også kan holde længe.

I vores sortiment kan du finde en computertaske i præcis den størrelse der passer til din laptop. Du skal derfor ikke lede længe for at finde en computertaske 17" eller en computertaske 15,6" i vores udvalg. Computertaskerne er i flere størrelser og modeller, alt efter om det er til skole eller forretning. Står du og mangler en ny computertaske, så har du fundet det rette sted.

Computertaske herre og computertaske dame

Vi får ofte henvendelser fra kunder, der søger en computertaske med et særlig herre- eller dame-look. Vi har valgt ikke at inddele vores computertasker efter det køn de eventuelt måtte henvende sig til, da vi ikke ønsker at mindske udvalget for dig som kunde. Vi kan kun opfordre til, at du går på opdagelse i vores udvalg og finder en computertaske der passer til dit særlige look og dine ønsker. Fremfor at gå op i om det er en dame computertaske eller en computertaske herre.

Computertaske læder

Nogle af vores mest populære tasker er læder computertaske. De findes både i ægte læder og i kunstlæder, og i mange forskellige nuancer og designs. vi kan kun opfordre til, at du går på opdagelse i vores sortiment.

Hvad skal din computertaske kunne?


Når du handler computertaske, er det vigtigt at du holder for øje, hvad du forventer at bruge tasken til. Skal du blot beskytte din computer under transport, hvor den skal ligge i en større rygsæk, så er et computer sleeve en glimrende og billig løsning. Skal du have en laptop med til møder mm. bliver en computer skuldertaske oftest foretrukket. Skal du derimod f.eks. cykle med din computer eller have et mere behageligt alternativ til skuldertasken, på de lange ture, så er en computerrygsæk klart at foretrække. En god computerrygsæk er også ideel som skoletaske, idet en sådan computertaske også kan indeholde, bøger, madpakke, drikkedunk mm.

Til forretningsrejsende findes der også et væld af muligheder for medbringning af arbejdsrekvisitter. Taskerne er designet, så du har plads til både computer, samt mapper, blokke, kuglepenne mm. Flere af PC-taskerne har indbygget organizer, så det er nemt at holde orden, selvom du er på farten. Ved køb af vores PC-tasker, får du en funktionel taske, som er nem at medbringe og organisere. Målene på taskerne er lavet, så de opfylder kravene i lufthavnen for håndbagage.

Til rejsen har vi også trådløse mus i kompakt størrelsetrådløse mus i kompakt størrelse, så de er nemme at have med i tasken.