POSCA Tusser

POSCA Tusser i alle former og farver. Tilbudspriser på vores store sortiment af POSCA Tusser. Hurtig levering. Prisgaranti. Billig fragt. 50.000 produkter på lager.

POSCA Tusser til alle behov

Alt i POSCA tusser finder du i denne varegruppe. Vi har fordelagtige priser og masser af billige POSCA tusser tilbud i forskellige størrelser, farver eller pakker og sæt med blandede farver. Modtager du vores nyhedsbrev får du direkte besked, når der er udsalg på POSCA tus. Indenfor Posca tusser forhandler Grafical.dk et hav af forskellige tegne- og skrive redskaber. Vi har blandt andet Uni Posca tusser, som er en vandfast og vejrbestandig tusch til glatte og jævne overflader.

Vi har naturligvis også mange andre farver og malinger du kan benytte dig af til dit hobbyprojekt. Og mangler du noget at male på, har vi et stort udvalg af forskelligt karton og papir. I denne varegruppe du er i nu kan du altid finde gode Posca tilbud.

Hvad er Posca tusser?

Uni Posca tusser er en permanent marker, som er ideel til langt de fleste overflader, både lærreder, papirer, tekstiler, glas, metal og meget mere. Den er populær blandt tegnere og andre kunstnere. Se også Chalk Markeren, som er god til f.eks. tavler, glas, metal og plastik, hvor skriften efterfølgende kan gnides af med en fugtig klud.

Guide til hvad du kan benytte de forskellige Posca tusser til:

PC-1M: Ekstra tynd, 1 mm. Denne Posca tus med ekstra-tynd spids er velegnet til børn. Brug den evt. til forandring af ting, tegning eller farvelæggelse. Er det på professionelt plan, kan du bruge den til at farvelægge dokumenter, lave råskitser eller præcise markeringer; dem, der elsker kreative hobbyer, og selvfølgelig kunstnere.
PC-1MR: Ekstra fin, 0,7 mm. Disse Posca tusser sæt tilbud med kalibreret ekstra- tynd spids, er ideel til professionelle grafikere og tegnere. Til kreative hobbyer til scrapbøger, kort, finish, detaljer og konturer.
PC-3M: Tynd, 1,5 mm. Denne Posca tusch med tynd spids, er beregnet til kreative hobbyer som fx fremstilling af scrapbøger, kort og bordkort. De er også rigtig gode til farvelægning.
PC-5M Medium spids, 2,5 mm. Denne slags Posca tuscher med medium spids, er særligt velegnet til kunstnere og til alle med en kreativ hobby. Posca sæt er yderst populære hos både surfere, børn og grafittimalere til maling på sten overflader.
PC-8K: Bred, 8 mm. Denne type Posca tusser til sten med bred spids, er beregnet til kunstnere der maler og tegner på forskellige slags materialer både indendørs og udendørs. De kan bruges til at give et rum, møbler og ting et nyt look, og surfere og skatere benytter dem til at dekorere deres boards.
PCF350: Pensel, 1-10 mm. Denne Posca tus er beregnet til kunstnere, som skal farvelægge skulpturer, aftryk, dukker med svært tilgængelige områder og til tegneserietegnere.
PC-17K: Ekstra bred, 15 mm. Denne slags Posca tusser til sten med ekstra bred spids, er særligt egnet til at male baggrunde i storformat og live- skabelse af kunstværker. Rigtig god til dekoration af vitriner.

På Grafical.dk kan du altid finde billige Posca tusser tilbud og Posca sæt

Søger du en Posca tusser forhandler og foretrækker du at gå ind i en fysisk butik eller forretning og købe Posca tusser sæt, kan du muligvis få dem hos Bog og Ide, Panduro, Bilka, Føtex o.lign. Men hvis du gerne vil spare turen til butikken og få dine Posca tusser til sten leveret direkte til kontoret, skolen eller børnehaven eller derhjemme, så er det bedst at vælge en online forhandler som Grafical.dk. Vi har en billig fragtpris og samler du dine indkøb, leverer vi endda tusserne gratis uanset hvor i landet du bor om det er i Århus, Aalborg, Esbjerg, Gentofte, Horsens eller København. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du besked når vi har udsalg på Posca tusch og gode Posca tusser tilbud.

Vil du gerne vide mere om Posca tussers anvendelse og har du spørgsmål til maling på sten eller kan man farve porcelæn, glas, keramik krus eller tøj, samt hvor lang holdbarhed har tuscherne, og hvad du kan bruge Posca tusser til, så kan du finde meget mere info på de enkelte varer og finde masser af billige Posca tuscher tilbud. Skulle du stadig sidde tilbage med nogle spørgsmål, så kontakt endelig vores venlige kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.

Grafical.dk er udover at være Posca tusser forhandler også forhandler af mange andre typer af tusser.