POSCA Tusser

POSCA tusser i alle farver og størrelser. Posca tusser sæt og Posca tusser tilbud ✓ Stort udvalg af Posca tuscher ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Chalk Marker 8 mm neon orange
På lager - Levering 1-3 hverdage

POSCA Tusser - Kæmpe udvalg af POSCA tuscher

Alt i POSCA tusser ideer og produkter finder du i denne varegruppe. Vi har fordelagtige priser og masser af billige POSCA tusser tilbud i forskellige størrelser, farver eller pakker og sæt med blandede farver. Modtager du vores nyhedsbrev får du direkte besked, når der er udsalg på poscatusser. Indenfor Posca tusser forhandler Grafical.dk et hav af forskellige tegne- og skrive redskaber. Vi har blandt andet Uni Posca tusch, som er en vandfast og vejrbestandig tusch til glatte og jævne overflader. Så der er rigelig med posca tuscher at vælge imellem.  

Vi har naturligvis også mange andre farver og malinger du kan benytte dig af til dit hobbyprojekt. Og mangler du noget at male på, har vi et stort udvalg af forskelligt karton og papir. I denne varegruppe du er i nu kan du altid finde gode Posca tusser tilbud.

Hvad er Posca tusser?

Uni Posca tusser billig er en permanent marker, som er ideel til langt de fleste overflader, både lærreder, papirer, tekstiler, glas, metal og meget mere. Den er populær blandt tegnere og andre kunstnere. Se også Chalk Markeren, som er god til f.eks. tavler, glas, metal og plastik, hvor skriften efterfølgende kan gnides af med en fugtig klud.

Guide til hvad du kan benytte de forskellige Poska tuscher til:

PC-1M: Ekstra tynd, 1 mm. Denne Posca tus med ekstra-tynd spids er velegnet til børn. Brug den evt. til forandring af ting, tegning eller farvelæggelse. Er det på professionelt plan, kan du bruge den til at farvelægge dokumenter, lave råskitser eller præcise markeringer; dem, der elsker kreative hobbyer, og selvfølgelig kunstnere.
PC-1MR: Ekstra fin, 0,7 mm. Disse Posca tusser sæt tilbud med kalibreret ekstra- tynd spids, er ideel til professionelle grafikere og tegnere. Til kreative hobbyer til scrapbøger, kort, finish, detaljer og konturer.
PC-3M: Tynd, 1,5 mm. Denne Posca tusch sæt med tynd spids, er beregnet til kreative hobbyer som fx fremstilling af scrapbøger, kort og bordkort. De er også rigtig gode til farvelægning.
PC-5M Medium spids, 2,5 mm. Denne slags Posca tuscher med medium spids, er særligt velegnet til kunstnere og til alle med en kreativ hobby. Posca sæt er yderst populære hos både surfere, børn og grafittimalere til maling på sten overflader.
PC-8K: Bred, 8 mm. Denne type Uni Posca tusser til sten med bred spids, er beregnet til kunstnere der maler og tegner på forskellige slags materialer både indendørs og udendørs. De kan bruges til at give et rum, møbler og ting et nyt look, og surfere og skatere benytter dem til at dekorere deres boards.
PCF350: Pensel, 1-10 mm. Denne Posca tus er beregnet til kunstnere, som skal farvelægge skulpturer, aftryk, dukker med svært tilgængelige områder og til tegneserietegnere.
PC-17K: Ekstra bred, 15 mm. Denne slags Uni Posca tusser sten med ekstra bred spids, er særligt egnet til at male baggrunde i storformat og live- skabelse af kunstværker. Rigtig god til dekoration af vitriner.

Posca tusser tilbud og Posca tusser sæt

Søger du en Posca tusser forhandler og foretrækker du at gå ind i en fysisk butik eller forretning og køb Posca tusser sæt, kan du muligvis få dem hos Bog og Ide, Panduro, Bilka, Føtex o.lign. Men hvis du gerne vil spare turen til butikken og få dine Uni Posca tusser til sten leveret direkte til kontoret, skolen eller børnehaven eller derhjemme, så er det bedst at vælge en online forhandler som Grafical.dk. Du kan se alle vores Posca tusser tilbud her. Vi har en billig fragtpris og samler du dine indkøb, leverer vi endda tusserne gratis uanset hvor i landet du bor om det er i Århus, Aalborg, Esbjerg, Gentofte, Horsens eller København. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du besked når vi har udsalg på Posca tusch og gode Posca tusser tilbud.

Vil du gerne vide mere om anvendelse af Posca tuscher anvendelse og har du spørgsmål til maling på sten eller kan man farve porcelæn, glas, keramik krus eller tøj, samt hvor lang holdbarhed har tuscherne, og hvad du kan bruge Posca tusser pakke til, så kan du finde meget mere info på de enkelte varer og finde masser af billige Posca tuscher tilbud. Skulle du stadig sidde tilbage med nogle spørgsmål, så kontakt endelig vores venlige kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.

Grafical.dk er udover at være Posca tusser forhandler også forhandler af mange andre typer af tusser.

POSCA tusser tilbud til billige priser. Vælg imellem mange forskellige størrelser, farver og pakker. Køb nu og få dem hurtigt leveret, så du kan indfri din indre kunstner.

Billige Posca tusser på glas

Du kan godt tegne på glas med Posca tuscher. Posca tusser kuffert kan nemlig bruges til at skrive på alle mulige overflader både glatte overflader som glas, plastik og papir eller ru overflader som metal, sten og tekstil. Er det første gang, du skal i gang med at tegne eller skrive på glas, kan vi anbefale dig at købe Posca tusser sæt, hvor du får flere forskellige farver i en pakke.

Husk du også kan oprette dig som bruger hos Grafical.dk. Vores brugere optjener 5% bonus på alle ordre. Det vil sige, at når du finder et godt Posca tusser tilbud, kan du optjene 5% på dem, som du kan bruge på posca tuscher på din næste ordre. Det vil altså sige, at du altid tjener bonus på dine ordre og kan spare lidt ekstra næste gang, du handler. Du kan også spare din bonus sammen, så du kan spare et stort beløb på en ordre i fremtiden. Det er da super smart og helt gratis at være medlem ved hos. Du finder alle de gode Posca tusser tilbud online lige her.

Posca tusser FAQ

Du kan nedenfor se nogle af de mest stillede spørgsmål i henhold til Posca tusser.

Hvad er Posca tusser?

Tusser Posca er tusser med maling, der er meget populære og anerkendte i kunstnerkredse indenfor fritid og kreativ hobby. Posca tusser bliver både brugt af professionelle og amatører.

Hvor kan man købe Posca tusser tilbud?

Du kan købe Posca tusser i et stort udvalg til super gode priser på Grafical.dk.

Hvor mange farver har Posca tusser?

Da Posca tusser bliver brugt af både professionelle og amatører, er det vigtigt, at der er mange forskellige farver. Derfor kan du også få Posca tusser i alle tænkelige farver.

Er Posca tusser CE-mærket?

Posca tusser er ikke CE-mærket. Derfor skal børn være under opsyn af en voksen, hvis de skal benytte sig af de populære tusser.