Sugerør

Alt i sugerør på Grafical.dk. Køb miljøvenlige sugerør med knæk ✓ God kvalitet ✓ Udsalgspriser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Sugerør » Billige sugerør i stort udvalg

Stort udvalg af billige sugerør i flere varianter. Sugerør med eller uden knæk i både sort, eller hvid med striber. Du kan få sugerørene i flere længder, så her skal du tage højde for, hvilke glas dine sugerør skal bruges til. Det er også muligt at få sugerør med ske i enden, som blandt anden bruges til slush ice. Tag et kig her på siden og find sugerør til rigtig gode priser. Bestiller du lagervarer i dag, leverer vi indenfor 3 hverdage, og ofte endda hurtigere end det!

Genanvendelige sugerør

Hos Grafical.dk har vi flere varianter af sugerør. Du kan få de almindelige sugerør, men vi har også papir sugerør, der kommer fra Abena til rigtig gode priser. Vi kender alle sammen de helt almindelige sugerør, der kommer i mange forskellige farver. Det er lange sugerør, der passer til store kopper af eksempelvis sodavand. Disse kan også fås som almindelige sorte sugerør uden knæk. I udvalget finder du også sugerør med knæk, som i nogle tilfælde kan være mere behagelige at bruge. Disse kan også fås som sorte sugerør. Er du dog interesseret i lidt mere sjove sugerør, kan man også vælge de stribede sugerør, vi har her på siden. De er lidt mere festlige en almindelig sort farve. Vores sugerør kan bruges i alle slags drikkevarer. Alt fra sortvand og læskedrik til drinks og vand. Det er udelukkende dig, der bestemmer.

Hvis du skal bruge sugerør til slush ice, er det næsten en nødvendighed at vælge sugerør med ske. Ellers kan det være svært at spise isen, der ligger i koppen. Og det er jo lidt en skam. Heldigvis har vi hos Grafical.dk masser af skeer med sugerør, så du selv eller alle dine kunder, kan få den bedste slush ice oplevelse. Se de billige priser på slush ice sugerør lige her på siden.

Hos Grafical.dk finder du flere forskellige varianter af billige sugerør. Så skal der holdes stor fest, eller skal du have nok på lager til alle din kunder, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har nemlig et stort udvalg og leverer super hurtigt, så du igen kan sende drikkevarer over disken. Her på siden finder du både tykke og tynde sugerør, så der helt sikkert er noget for alle.

Miljøvenlige eller sugerør plastik

Er du særlig opmærksom på miljøet, og vil gerne skåne det så meget som muligt? Så har vi her hos Grafical.dk heldigvis også miljøvenlige sugerør. Vores miljøvenlige sugerør er lavet af papir. Sugerørene kan smides ud med almindeligt affald, hvilket selvfølgelig er meget lettere end at skulle til at smide de traditionelle sugerør ud. Vores bæredygtige sugerør finder du her på siden til rigtig gode priser. Disse fås også i forskellige størrelse og længder, så de passer præcis til de drinks, du skal lave. Skal det ikke være det naturlige brun sugerør af papir, har vi også mere fancy miljøvenlige sugerør. Disse kan nemlig også fås i hvid med røde striber eller i hvid med blå striber. Begge naturligvis stadig produceret af papir. Vi har det hele her på webshoppen og med hurtig levering, skal du ikke vente længe før dine produkter kommer ind af døren.

Tag også et kig på vores store udvalg af take away emballage, så du har alt, du skal bruge sammen med dine drinks.

Sugerør på engelsk

Sugerør engelsk er 'straw' og er ligesom i Danmark, brugt til utrolig mange former for drikkevarer. Et straw gør det også nemmere at drikke sin sodavand, hvis man er på farten eller sidder i bilen, uden man skal bekymre sig om, at sodavanden pludseligt er ud over det hele. Sugerør på tysk er 'stroh' og har mere end 8.000 søgninger om måneden i Tyskland. Hvis du har nogle spørgsmål omkring vores mange produkter, sidder vi altid klar til at hjælpe dig på telefon eller på mail.

Husk også at tilmeld dig Grafical.dk's nyhedsbrev, så du altid får besked om vores super gode tilbud. Der er masser af besparelser at hente, og du får besked før alle andre! Derudover modtager du også en bonuskode på 10% rabat, som an bruges på din næste ordre. Det er helt gratis!

Sugerør FAQ

Har du spørgsmål til nogle af vores sugerør med knæk her på siden? Så tag et kig nedenfor eller kontakt vores kundeservice. Vi sidder altid klar på telefon og på mail. På webshoppen finder du altid et stort sortiment af tynde og tykke sugerør.

Hvad er et sugerør?

Et lille rør der nogle gange har et knæk, som man lette kan suge væske op igennem det.

Hvor kan jeg købe plastik sugerør?

Du kan købe super billige sugerør hos Grafical.dk. Vi har både almindelige typer og miljøvenlige. Vi får snart nogle nye plastik sugerør tilbage på shoppen, som du kan vaske op og genbruge. Det er sugerør plastik i en rigtig god kvalitet, som gør det til en endnu større fornøjelse at bruge end de gamle plastik sugerør, som blev forbudt at bruge pga. de nye miljøregler.

Hvem opfandt sugerør?

Sugerøret blev opfundet af Marvin Stone. Dog var det Joseph Friedman, der i 1937 opfandt sugerøret som kunne bøje.

Hvad er sugerør lavet af?

Sugerøret kan både være lavet af papir eller plast. Det vil typisk være produceret af genanvendelige og boinedbrydelige materialer. Som en nyhed får vi snart sugerør plastik tilbage igen på Grafical.dk. Disse nye plastik sugerør er beregnet som genanvendelige sugerør, og de kan vaskes op og genbruges mange gange. Der medfølger en flaskebørste til disse nye plastik sugerør.