Vægkalender

Køb vægkalender 2022 til Danmarks bedste priser. Stort udvalg af vægkalender 2022 ✓ Hurtig levering ✓ Tilbudspriser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Vægkalender 2022 » Køb vægkalender billigt online 📆

Vægkalender 2022 fra Mayland til den bedste online pris

En vægkalender giver det store overblik. Årets vægkalender kollektion fra Mayland er nu klar til bestilling her hos Grafical. Her kommer en kort oversigt over de mange spændende vægkalender nyheder. De mest populære vægkalendere fra Mayland er de klassiske kontorkalendere og er uden nogen billeder eller illustrationer. De findes i flere størrelser også ret store størrelser samt i forskellige design.

KØB VÆGKALENDER 2022 HER

De klassiske Mayland vægkalendere er tilbage! Den klassiske vægkalender (som også er den billigste) findes i A4 og A5 format, og kendetegnes i kalenderens blå farve. En lignende udgave findes også som en flagkalender, som også viser officielle flagdage, den kendetegnes med dens røde farver. Disse vægkalendere er også de billigste til under 10 kroner. De mere stilrene vægkalendere er de såkaldte "moderne" udgaver. Denne type vægkalender 2021 har et neutralt design og kan også skaffes i en stor størrelse helt op til A3 format (42 x 30 cm).

Vægkalender 2022 med flotte billeder

Hvis man hellere vil have, at sin vægkalender skal have flotte billeder eller design, så er der heldigvis mange forskellige at vælge imellem. En populær udgave er næsten altid vægkalenderen med kattekillinger. En meget sød kalender som passer godt på pigeværelser. En anden populær vægkalender 2022 til pigeværelset er udgaven med ponyer. Det er en rigtig flot vægkalender med motiver af søde ponyer.

I vores sortiment finder du også vægkalender 2022 kunst med forskellige kunstneriske udtryk. Vil du hellere selv printe din kalender, har vi lavet en kalender 2022 print selv, som du gratis kan bruge.

Til bilentusiasten eller drengeværelset kunne det være en vægkalender med biler. Her finder man blandt andet super flotte billeder af en Porsche Cayman GT4, og det er jo gratis at kigge på, når først man har købt kalenderen.

Når man snakker om vægkalendere, så kan vi selvfølgelig heller ikke glemme den meget populære kongehuset kalender. Kongehus 2022 vægkalenderen kan nu bestilles og indeholder 12 flotte billeder af den danske kongefamilie.

Dette var blot et lille udpluk af vægkalender 2022 kollektionen. Du kan finde hele vores store udvalg af vægkalender her på siden.

SE ALLE VÆGKALENDERE FOR 2022 HER

Mayland laver flere forskellige typer af vægkalendere. Disse er alle med spiral til at hænge op, og hvor du nemt kan bladre videre til næste måned. Der er både vægkalender 2021 med flotte illustrationer, søde billeder, eller familiekalender med ekstra plads til at notere aftaler for hvert familiemedlem. Vi har selvfølgelig også de helt klassiske blokkalendere, hvor alle årets dage har hver deres side. Med en vægkalender får du både noget dekorativt og funktionelt til at hænge op. Her er plads til mindre noteringer på hver enkelt dag, så du nemt kan notere familiefødselsdage, mærkedage eller andre aftaler i din Mayland kalender.

Vægkalendere med de billeder af dyr og andre illustrationer

I sortimentet af vægkalendere kan du finde flere modeller i størrelsen 16 x 16 cm, med kattekillinger, hundehvalpe eller ponyer. Vi kan også tilbyde en stor vægkalender 2022, som måler 29,5 x 39 cm og er med motiver af enten katte, hunde eller heste. Alle er for året 2022 og er med spiral. Udover vægkalenderne med dyremotiver, som måske især henvender sig til børnefamilien, har vi også vægkalendere med flot kunst eller fotos. Særlig flot kunstkalender, samt vægkalender med blomster eller billeder fra det danske kongehus i kongehuset kalender.

Står du og mangler en billig vægkalender 2022? Hos Grafical.dk har vi ofte super gode kampagnetilbud kørende. Det vil sige, at du med sikkerheds kan finde billige vægkalendere i vores sortiment. Vil du være helt sikker på, at finde de bedste priser på din vægkalender 2022? Så tilmeld dig nyhedsbrevet hos Grafical.dk. I nyhedsbrevet vil du få besked, når kampagnerne på vægkalender starter. På den måde sparer du ekstra på din næste vægkalender. Du kan også oprette dig som bruger, og optjene 5% bonus på din ordre. Så kan du spare endnu mere på din vægkalender 2021. Du finder din vægkalender i det store udvalg lige her på siden.

Familie vægkalender 2021

Et af de mest populære valg fra år til år er forsat det brede udvalg af familiekalendere fra Mayland. Familiekalenderen giver jer som familie mulighed for alle at indskrive aftaler og aktiviteter, så i har en fuld oversigt over hinandens gøremål. Familiekalenderne findes i flere størrelser, så der er til både små og store familier.

Skal i blot bruge en kartonkalender med et halvt år på hver side, som kan hænges på jeres køleskab eller opslagstavle, kan du prøve at tage et kig på vores store sortiment af kontorkalendere. Findes i mange størrelser og designs. Hvis du gerne vil have en ekstra stor vægkalender, kan du her finde en kæmpekalender, som måler 100 x 70 cm. Disse kæmpe vægkalendere egner sig godt til kantiner, kontorer, klasselokaler og lignende steder, hvor du gerne vil kunne se årets helligdage, ferier, fødselsdage, aftaler fra afstand.

Fandt du ikke den vægkalender 2022 du ledte efter?

Havde vi ikke lige den vægkalender du var på jagt efter? Eller var det i virkeligheden ikke en vægkalender du stod og manglede, men noget andet? Så fortvivl ikke. Hvis du ikke selv kan finde det du ledte efter blandt vores 50.000+ produkter, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig. Det gælder naturligvis også, hvis du har spørgsmål til en vægkalender eller nogen af vore andre produkter. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe.

Var du på udkig efter et vægkalender tilbud?

Måske var du på jagt efter et godt tilbud på en vægkalender? Vi kører fra tid til anden tilbud på vore kalendere. Vil du være sikker på ikke at gå glip af disse tilbud, så skynd dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du en mail næste gang der er vægkalender tilbud at hente. Ligesom du deltager i vores lodtrækninger om fede præmier flere gange om året.

Vægkalender 2021

Det kan godt være vanskeligt at vænne sig til at årstallet skifter, så derfor er der mange som til det nye år stadig søger efter en vægkalender 2021. Vi går ikke ud fra, at du i det nye år fortsat har brug for eksempelvis en stor vægkalender 2021, men vi oplever ofte, at vores kunder har brug for at købe en vægkalender 2021 langt henne i det pågældende kalenderår.