Kaffekopper

Stort udvalg af Kaffekopper. Tilbudspriser på miljøvenlige kaffekopper ✓ Billig fragt ✓ Mere end 50.000 produkter på lager ✓ Hurtig levering ✓

Billige kaffekopper » Små priser på mange forskellige kaffekopper

Kaffekopper i pænt design

Køb kaffekopper i pap i forskellige størrelser og typer til lave priser her. Disse mange papbægre er perfekte både som kaffekopper to go, engangs tekrus og engangsbægre til varme drikke. Nogle af vores kaffekopper i pap har også et flot tryk på selve koppen. Dette giver et godt indtryk og en “premium” fornemmelse i forhold til for eksempel de mere anvendte hvide automatbægere, som du kan finde ved mange kaffeautomater. Grafical.dk's billige papkrus giver også et pænt udtryk på kontoret, fremfor de hvide termokrus. Vores kaffekopper i pap har nemlig et pænt og stemningsfyldt udtryk, så det ser ordentligt ud at have til at stå ved kaffeautomaten.

Din kaffekop holder kaffen varm

Når dine pap kaffe krus fra Graical.dk står ved kaffeautomaten viser du også til andre, at du går op i miljøet. Vores kaffekopper findes nemlig i miljøvenligt materiale. Du kan altså smide din kaffekop i husholdningsaffald, da den er 100% komposterbar. Dette betyder dog ikke at din kaffekop ikke holder kaffen varm.

Ekstra varm kaffe med papbæger

Disse papbægere er perfekte som kaffekop, da de kan indeholde varme drikke helt op til 90 grader celsius. De er derfor ideelle som kaffekopper og kopper til varme drikke. Især sammenlignet med de mere almindelige plastik automatbægere som ofte har et max på 70 grader celsius. Du kan stole på at din kaffekop fra Grafical.dk holder din drik varm, selv de store kopper kan bruges som et termokrus.

Kaffekopper to go - med og uden låg

En anden ganske praktisk ting ved disse papkrus, er at man ofte har mulighed for at tilkøbe et låg som passer til. Dette er jo meget praktisk hvis man sælger eller tilbyder varm kaffe “to go” så man undgår kaffe spildt over det hele. Disse låg skal købes separat, så dem som ikke har behov for dem kan stadig købe selve papbægrene til en god pris.
Kig på hver enkelt kaffekop og papbægers produktbeskrivelse, så vil der ofte stå noteret hvilket slags låg som passer til den. Eller spørg Graficals altid venlige kundeservice hvis du er i tvivl. Vi sidder altid klar til at besvare dine kaffekop spørgsmål - og spørgsmål om andre produkter.

Engangs kaffekopper til take away

Køb vores billige kaffe kopper af pap og opfordr dine kunder til at tage kaffen med på en gåtur i den friske luft. I vores kaffekopper kan du både få til en lille, stærk espresso eller en større 'Lungo' kaffe. Hos Grafical.dk har vi altså både store kaffekopper og små kaffekrus til gode priser. Måske vil dine medarbejdere gerne have lidt frisk luft i løbet af arbejdsdagen. Det kan de få ved at tage en aktiv kaffepause med deres kaffe kop i pap og den gode kollega under armen. De vender tilbage til arbejdet friske af både kaffen og gåturen, klar til at tage den næste tørn.

Bryg den bedste kaffe i kaffekop fra Grafical.dk

Når du skal brygge en kop kaffe i de store krus fra os, skal der selvfølgelig de bedste kaffebønner i. Du finder både kaffe bønner som instant kaffe, hele kaffebønner og som malet kaffe, klar til at blive brygget. Tilsæt kaffemælk og sukker eller nyd din kaffe sort i en kaffekop af pap.

Brug kaffekopper til kolde ting

Papbæger til is og dessert Det er dog ikke bare kaffe som man finder i denne varegruppe. Der er også et udvalg af forskellige slags papbægre (ikke kun kaffekopper) der er velegnede til isdessert. De findes med flere forskellige flotte motiver og størrelser, så man kan sikkert finde den man har behov for. Så man kan faktisk gå hen starte sin helt egen lille cafe med produkter fra denne varegruppe.

Kaffekopper FAQ

Her kan du se ofte stillede spørgsmål om kaffekopper

Hvad er en kaffekop?

En kaffekop kan du både få i genanvendeligt materiale, såsom keramik eller porcelæn, men du kan også bruge papkrus. Uanset, bruges den til at holde din kaffe eller te varm så længe som muligt.

Hvor kan jeg købe en kaffekop?

Du kan vælge mellem mange forskellige kaffekopper hos Grafical.dk til gode priser, leveret hurtigt til dig.

Hvordan bruger jeg en kaffekop?

Du kan bruge en kaffekop af pap når du skal holde din drik varm. Brug et passende låg og forlæng den høje temperatur på indholdet i din kaffekop.

Hvordan skaffer jeg mig af med en kaffekop?

Hos Grafical har vi papkrus i komposterbart materiale, så du let kan skaffe dig af med dem i husholdningsaffald.