Kaffekopper

Billige kaffekopper i stort udvalg lige her. Køb din kaffekop på Grafical.dk ✓ Hurtig levering ✓ Skarpe priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Kaffekopper » Køb Kaffe Kopper til tilbudspris

Køb engangs kaffekopper med låg i et pænt design i pap i forskellige størrelser og typer til lave priser her. Disse mange papbægre er perfekte både som store kaffekopper uden hank, kaffekopper med hank, engangs tekrus og engangsbægre til varme drikke. Nogle af vores kaffekopper i pap har også et flot tryk på selve koppen. Dette giver et godt indtryk og en “premium” fornemmelse i forhold til for eksempel de mere anvendte hvide automatbægere, som du kan finde ved mange kaffeautomater. Grafical.dk's billige papkrus giver også et pænt udtryk på kontoret, fremfor de hvide termokrus. Vores hvide kaffekopper i pap har nemlig et pænt og stemningsfyldt udtryk, så det ser ordentligt ud at have til at stå ved kaffeautomaten.

Din kaffekop holder kaffen varm

Når dine pap kaffe krus fra Graical.dk står ved kaffeautomaten viser du også til andre, at du går op i miljøet. Vores kaffekopper findes nemlig i miljøvenligt materiale. Du kan altså smide din kaffekop i husholdningsaffald, da den er 100% komposterbar. Dette betyder dog ikke at din kaffekop ikke holder kaffen varm.

Ekstra varm kaffe med kaffe kopper

Disse kaffekopper er perfekte som kaffekop, da de kan indeholde varme drikke helt op til 90 grader celsius. De er derfor ideelle som engangs kaffekopper pap og kopper design til varme drikke. Især sammenlignet med de mere almindelige plastik automatbægere som ofte har et max på 70 grader celsius. Du kan stole på at din kaffekop fra Grafical.dk holder din drik varm, selv de store kopper kan bruges som et termokrus.

Kaffekopper to go - med og uden låg

En anden ganske praktisk ting ved disse flotte kaffekopper er, at man ofte har mulighed for at tilkøbe et låg som passer til. Dette er jo meget praktisk hvis man sælger eller tilbyder varm kaffe “to go” så man undgår kaffe spildt over det hele. Disse låg skal købes separat, så dem som ikke har behov for dem kan stadig købe billige kaffekopper til en god pris.
Kig på hver enkelt kaffekop og papbægers produktbeskrivelse, så vil der ofte stå noteret hvilket slags låg som passer til den. Eller spørg vores altid venlige kundeservice hvis du er i tvivl. Vi sidder altid klar til at besvare dine kaffekop spørgsmål - og spørgsmål om andre produkter.

Engangs kaffekopper til take away

Køb vores billige kaffe kopper af pap og opfordr dine kunder til at tage kaffen med på en gåtur i den friske luft. I vores gennemsigtige kaffekopper design kan du både få til en lille, stærk espresso eller en større 'Lungo' kaffe. Hos Grafical.dk har vi altså både store kaffekopper og små kaffekrus til gode priser. Måske vil dine medarbejdere gerne have lidt frisk luft i løbet af arbejdsdagen. Det kan de få ved at tage en aktiv kaffepause med deres kaffe kop i pap og den gode kollega under armen. De vender tilbage til arbejdet friske af både kaffen og gåturen, klar til at tage den næste tørn.

Bryg den bedste kaffe i kaffe kopper fra Grafical.dk

Når du skal brygge en kop kaffe i de store kaffekopper fra os, skal der selvfølgelig de bedste kaffebønner i. Du finder både kaffe bønner som instant kaffe, hele kaffebønner og som malet kaffe, klar til at blive brygget. Tilsæt kaffemælk og sukker eller nyd din kaffe sort i en kaffekop af pap.

Brug kaffekopp til kolde ting

Det er dog ikke bare kaffekopper som man finder i denne varegruppe. Der er også et udvalg af forskellige slags papbægre (ikke kun små kaffekopper) der er velegnede til isdessert. De findes med flere forskellige flotte motiver og størrelser, så man kan sikkert finde den man har behov for. Så man kan faktisk gå hen starte sin helt egen lille cafe med kaffekopper og bægre fra denne varegruppe.

Kaffekopper FAQ

Her kan du se ofte stillede spørgsmål om kaffekopper.

Hvad er en kaffekop?

En kaffekop kan du både få i genanvendeligt materiale, såsom keramik eller porcelæn, men du kan også bruge papkrus. Uanset, bruges den til at holde din kaffe eller te varm så længe som muligt.

Hvor kan jeg købe en kaffekop?

Du kan vælge mellem mange forskellige kaffekopper hos Grafical.dk til gode priser, leveret hurtigt til dig.

Hvordan bruger jeg en kaffekop?

Du kan bruge en kaffekop af pap når du skal holde din drik varm. Brug et passende låg og forlæng den høje temperatur på indholdet i din kaffekop.

Hvordan skaffer jeg mig af med en kaffekop?

På Grafical har vi papkrus i komposterbart materiale, så du let kan skaffe dig af med dem i husholdningsaffald.