Derfor Grafical.dk

Kæmpe udvalg og små priser

Kæmpe udvalg og små priser

Over 50.000 varenumre indenfor kontorartikler, hobbyartikler, emballage, IT tilbehør, husholdning og whiteboard kan du vælge i mellem på Grafical.dk. Vores målsætning er, at det skal være så let og så billigt som muligt for dig at handle på webshoppen.

Over 50.000 registrerede kunder har valgt Grafical som deres faste leverandør, måske var det også noget for dig?

Grafical.dk er en utroligt brugervenlig webshop, og vi arbejder konstant på at gøre den endnu bedre, så du nemt kan finde de produkter, du søger.
Over 10.000 anmeldelser på Trustpilot
Foto af Trustpilot

Over 10.000 anmeldelser på Trustpilot

Din mening betyder rigtig meget for Grafical. Vi gennemlæser nøje alle de anmeldelser, vi får og prøver at lære af dem, så vi kan gøre det bedre, og du kan blive mere tilfreds.

Klik her for at læse hvad vores kunder synes om at handle hos os.
Prisgaranti på 50.000 varer

Prisgaranti på 50.000 varer

Du kan være sikker på, at du køber til markedets billigste pris, når du handler på Grafical.dk.

Vi giver dig nemlig prisgaranti på omkring 50.000 varer.

Vi undersøger løbende markedet og kalkulerer vores priser så lavt som muligt. Skulle du alligevel finde en vare billigere et andet sted, skal du endelig bare kontakte os, så matcher vi prisen.
Få 5% bonus på alle dine varekøb
Få 5% kundebonus !

Få 5% bonus på alle dine varekøb

Hvis du opretter dig som bruger på Grafical.dk opsparer du 5% bonus af alle dine varekøb (ikke af fragtomkostninger). Bonus kan bruges som rabat ved fremtidige køb.

OPRET DIG SOM BRUGER HER

Bonus kan ikke udbetales eller fratrækkes som rabat på den ordre, hvor det er optjent fra. Husk at du skal være logget ind for at optjene bonus af dit køb! Dette gøres i toppen af webshoppen. Har du gennemført en ordre uden at være logget ind, er det ikke muligt at optjene bonus af købet.

Brug for yderligere hjælp til bonus? klik her for at gå til FAQ
Sikker handel

Sikker handel

Grafical.dk har eksisteret siden 1997. På nær opstartsåret, har vi præsteret at skabe overskud hvert år lige siden og har AAA-rating - Højeste Kreditværdighed.

Vi gemmer ingen oplysninger om dit dankort eller kreditkort.

Beløbet for kontorartiklerne trækkes først, når varerne sendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Hurtig levering

Lagervarer leveres typisk indenfor 1-3 hverdage.
Også salg til private

Også salg til private

Vi henvender os hovedsageligt til erhvervsvirksomheder og institutioner, men privatpersoner kan også handle på kontorartikelshoppen til samme gode priser og til samme leveringsbetingelser. Dog skal du som privatperson være opmærksom på, at vores priser vises både inkl. moms og ekskl. moms.

Vi giver som udgangspunkt ingen specialrabatter til eksempelvis erhvervskunder, men kører med ens priser overfor alle. Dog sælges mange af vores produkter i pakninger, som mest henvender sig til erhvervskunder og institutioner, så det kan godt være lidt for store mængder ift. en privat husholdning.

Til gengæld har vi kalkuleret priserne rigtigt lavt, så du får svært ved at købe produkterne billigere andre steder.
Gratis levering

Gratis levering

Hvis du bestiller for over DKK 599,- ekskl. moms (749,- inkl. moms) sender vi dine varer til dig fragtfrit.

Ordrer herunder pålægges et fragtgebyr fra DKK 47,20 ekskl. moms (59,- inkl. moms).

Fragtgebyret svarer til de fragtomkostninger vi har, idet vi sender alle ordrer som pakker eller paller med track & trace.

14 dages fortrydelsesret

Hvis du fortryder noget du har købt hos Grafical.dk, er det nemt at komme af med det igen.
Klik her for at se vores handelsbetingelser
Kontokøb for erhvervs- og institutionskunder

Kontokøb for erhvervs- og institutionskunder

Hvis du er erhvervskunde eller institutionskunde kan du betale efter faktura. Vi kan også sende elektroniske fakturaer til offentlige institutioner o.lign. som har et EAN-nr.

Klik her for at læse hvordan du får et kontokøbslogin

Altid Faste Lave Priser

Dette slogan har vi arbejdet efter siden Grafical blev startet i 1997. Vi sælger vores varer til landets laveste priser og det har vi tænkt os at blive ved med!

Vi sælger ikke varer af en dårligere kvalitet. Vi sælger de samme kendte mærker som du er vant til, men vi har en dygtig indkøbsafdeling, som formår at indkøbe produkterne til den laveste mulige pris, og som webshop er vi flittige og ikke grådige i prissætningen af vores varer, så den pris du skal betale også bliver så lav som mulig.
God kundeservice

God kundeservice

Hos Grafical gør vi alt hvad vi kan for at yde en god og venlig service overfor vores kunder. Det kan godt være, at vi ikke kan svare på alle spørgsmål, men så skal vi nok undersøge det og vende tilbage med et svar hurtigst muligt.

Du kan komme i kontakt med os på telefon 97407644, på chat og på mail: grafical@grafical.dk.

Vi besvarer 90% af vores mails samme dag og typisk i løbet af få timer.