Logitech

Logitech - Kæmpe udvalg af mus, tastaturer, højtalere, headsets og andet IT-tilbehør ✓ Hurtig levering ✓ God kvalitet ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Mus Logitech M235 Wireless Mouse Red
2 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Logitech K120 Desktop  (Nordic)
1 anmeldelser
På vej til lager

Forventet: 02-06-2024

Logitech » Top kvalitet til fair priser

Logitech siden 1981

Firmaet Logitech blev grundlagt i Schweiz år 1981. Logitechs produkter er alle skabt ud fra et ønske om innovation, som hermed giver den bedste og nyeste form for oplevelse med den digitale verden.
Logitech samarbejder strategisk sammen med flere store PC producenter, for hermed at give det bedste sammenspil mellem medie og bruger.

I 1981 startede Logitech med udvikling og produktion af computermus, som de herefter blev verdens førende på markedet af. Musen er siden hen blevet fornyet og opgraderet masser af gange, og kan i dag fås i et hav af modeller.
Herudover er sortimentets bredde også vokset, og består i dag af mus, tastaturer, højtalere, smarthome produkter, gaming tilbehør og meget mere.

Alle produktkategorier er løbende skabt ud fra de forskellige medier som vi bruger i dag udover computeren også. Altså både tablet, mobil, audio-video og kommunikation. Hvert produkt er designet ud fra flere observationer af private brugere, og hvordan nutidens produkter kan optimeres, så både funktion og oplevelse går hånd i hånd.

Logitech - Top professionelt udstyr

Søger du kvalitetstilbehør til din PC, laptop, gamerbærbar, iPad eller lignende? Så bør du kraftigt overveje at investere i Logitech-produkter. Det er ikke alene produkter af god kvalitet, men prisen er virkelig god. Du betaler ikke for et navn, men for den kvalitet du rent faktisk får imellem hænderne. Logitech mus og keyboard anvendes både af private og virksomheder og i deres populære gaming-sortiment finder du udstyr både til nybegynderen (alle skal jo være noob på et eller andet tidspunkt) og den professionelle gamer.

Logitech mus

Med en logitech mouse, kan du være sikker på god kvalitet. Du kan både vælge en trådløs eller såkaldt wireless logitech mus. I vores sortiment finder du bl.a. de populære logitech m705 og logitech mx anywhere 2s mus, der anvendes både af virksomheder og privatkunder. Logitechs mus glider godt på de fleste overflader, men ønsker du optimalt rul på din mus, så anbefaler vi altid at du kombinerer med en Logitech musemåtte.
Foretrækker du en mere ergonomisk mus, bør du overveje en Logitech trackball mus, der er bedre for skulder, nakke og håndled.

Logitech keyboard

Her på shoppen finder du også et stort udvalg af Logitech tastatur. Både til arbejdsbrug og gaming. Du kan læse mere om vores udvalg af Logitech gaming-udstyr nedenfor. Hos Grafical kan du både finde et Logitech keyboard wireless eller med ledning til din computer. Du kan også finde et stort udvalg af Logitech iPad tastatur og keyboards til andre former for tablets. Oftest i form af et cover med tastatur indbygget.
Du kan købe dit keyboard som en del af færdigt sæt f.eks. Logitech mk710. Men vi har naturligvis også tasturer der sælges enkeltvis. F.eks. Logitech craft og Logitech k800. Vores logitech-tastaturer har naturligvis dansk layout medmindre andet er angivet - så du altid kan finde Æ, Ø og Å på dit keyboard.

Logitech webcam

Skal du holde et vigtigt møde på Zoom, Google Hangouts eller via Skype? Så har du sikkert brug for et kamera af god kvalitet. det samme gælder for dig der f.eks. skal streame live, når du spiller, og gerne vil lade dine følgere se dig. Med et Logitech c920, Logitech c922 eller Logitech brio webcam, er du godt udrustet til både møde, live stream og hyggesamtaler på Skype, Facebook, Discord mm.

Logitech Gaming

Det er svært at sige computer uden at tænke gaming i samme ombæring. Logitech har naturligvis også et kæmpe sortiment af udstyr til gaming. De populære Logitech G og Logitech G Pro serier indeholder gamerudstyr såsom gamer mus, gamer tasturer, gamerhead set og musemåtter mm. både til dig der er pro og for dem der gerne vil bevæge dig ud af noob-stadiet.

Logitech laver også special-udstyr til dig der elsker bilspil. Prøv f.eks. det populære Logitech g29 og logitech g920 Driving Force Racing Wheel, hvor du virkelig kan få fornemmelsen af at sidde i en racerbil, når du drøner derud af, med en lækker rat-controller med gearskifter og pedaler til, så du får den ultimative racing-oplevelse hjemme i stuen.

Logitech gaming keyboard

Søger du et gamer keyboard - også kaldet gamer tastatur, så er Logitechs udvalg også enormt. Vores gaming tastaturer har alle nordisk layout. Vi har de nyeste og mest eftertragtede modeller. I skrivende stund er det f.eks. gamer keyboard så som Logitech g513 med sine mekaniske GX-taster og aftagelige håndledsstøtte der er populær. Eller hvad med et Logitech G Pro keyboard med den gode respons og kliklyd og et lækkert lysdesign. De fleste keyboards kommer i Logitechs sædvanlige sorte farver, men vi har også hvide tastaturer. Logitech G915 fås således både i sort og hvid og kommer med trådløs lightspeed i prof. kvalitet.
For den økonomisk bevidste gamer, der søger en god balance mellem pris, kvalitet og funktionalitet er der f.eks. gamer keyboards som Logitech G413 og Logitech G213 prodigy i sortimentet.

Logitech gaming mouse

Skal du game med dine venner eller med andre online, så har du helt sikkert brug for en god mus. Nogle foretrækker trådløse mus mens andre sværger til traditionelle mus med ledning. Logitech har naturligvis begge dele i forskellige kvaliteter. Logitech G Pro Wireless er en af vores mest efterspurgte wireless gamermus skarpt forfulgt af Logitech G502 Lightspeed. Er du mere mus med ledning, kan du vælge den sidstnævnte mus i en Logitech G502 Hero version, der også er særdeles populær.
En række af vore kunder sværger til den populære MX Master series fra Logitech, hvor MX Master, MX Master 2s og MX Master 3 alle er i vores sortiment.
Lige meget hvilken mus du vælger, så er det altid en god idé at supplere med en god gamer musememåtte, som du naturligvis også finder her i shoppen. Vælg en af Logitechs egne eller fra en af de mange gode konkurrenter vi også forhandler.
Er du mere ti len traditionel gamermus men medmulighed for mange feder farver, så anbefaler vi en Logitech G305 gamer mus, der er proportioneret som en traditionel mus, men med præcis de ekstra features du har brug for til gaming. Samtidig fås den i en masse lækre farver. Musen er wireless.

Logitech headset

Du kan naturligvis heller ikke spille online uden et ordentligt Logitech wireless headset. Vi har både Logitech gaming headsets fra Logitechs G-series, mens der til arbejdsbrug er mange andre headsets vores Logitech-sortiment at vælge imellem. Der er både on-ear. over ear og headsets med mono-verison, hvor der kun er en højtaler. Perfekt til call-centre og kundesupportopgaver.

Logitech medieudstyr

Er du træt af at fumle med dusinvis af forskellige fjernbetjeninger under møder på arbejdet og hjemme i sofaen, når der skal slappes af? Så har Logitech løst problemet med deres læke Logitech Harmony fjernbetjening, der styrer alt lige fra musikanlæg, fjernsyn, rullegardiner til projektor og aircondition. Den kan endda kobles sammen med din smartphone, så du også kan kontrollere alt derfra.
Holder du møder med flere deltagere, der f.eks. alle skal rette i det samme mødedokument undervejs i mødet, så kan en Logitech Unifying Receiver være svaret på jeres problemer. Recieveren gør det muligt at koble flere tastaturer og/eller mus til den samme computer, så man rundt om mødebordet kan tilføje sine input direkte i dokumentet som mødet skrider frem. Så bliver det ikke meget nemmere.

Logitech speakers

Hvad end du gamer, vil lytte til musik i hjemmet eller skal afspille videoer til møder, så har du brug for gode højttalere eller speakers, som de kaldes på engelsk. Logitech laver selvfølgelig også en serie af gode højtalere f.eks. Logitech z906 der er et efterspurgt Surround Sound Speaker system med 500 watt. Slutter du anlægget til dit TV hjemme i stuen, får du den lækre biograflydsoplevelse. Og bruger du den til computerspil, eller med spille-konsoller, bliver det som om du selv befinder dig midt i spilverdenen.
Når du køber højtalere online, slipper du for besværet med at slæbe dem hjem. Du får dem leveret lige til døren - nemt, billigt og sikkert.

Mangler du andet IT-tilbehør?

Selv det bedste IT-tilbehør kan blive snavset med tiden. Støv samler sig i dit keyboard, du sætter fedtede pletter på din mus med dine fingre osv. osv. Men heldigvis findes der råd. Med de rette (og billige) renseprodukter til dit IT-udstyr, får du en meget mere hygiejnisk og behagelig oplevelse. Du finder vores store udvalg af renseprodukter til computer og IT-tilbehør lige her.
Husk at flere af de trådløse enheder skal bruge batterier, som du kan finde et stort udvalg af her på siden også. Blandt andet kan du finde masser af kvalitetsbatterier fra mæket Verbatim, som har høj levetid og til billig pris.

Har du nogen spørgsmål du ikke fik svar på? Så skriv endelig til vores hjælpsomme kundeservice-medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Er du på jagt efter gode tilbud? Så husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Det kan du gøre lige her. Så får du tilsendt alle vores lækre tilbud, og du deltager oven i købet automatisk i vores lodtrækninger om lækre designerpræmier.