Lav selv smykker | Find inspiration til hjemmelavet smykker her

Lav selv smykker

Lav selv smykker

Drømmer du om at lav dine egne smykker? Her har vi samlet en masse inspiration til lav selv smykker. Her finder du lav selv smykker vejledning trin for trin i hvordan man laver sine egne halskæder, armbånd, øreringe, hårspænder og scrunchies. Der er bare noget fedt ved at have øreringe på eller en hårspænde i håret som man selv har lavet. Derudover er det også en god kreativ aktivitet, som man kan lave både som voksen og som barn. Når man laver håndværk så som smykkefremstilling lav selv smykker, så kan det være vejen til et sundt og godt liv, da det at lave håndværk kan for mange være en form for meditation, som forebygger mod stress. Derudover vil du også kunne spare på dit budget ved at lave hjemmelavet smykker, i stedet for at købe. Her får du nemlig typisk mulighed for at lave mere end bare en halskæde og har du perler til overs, så kan du fx lave øreringe til der matcher.  

Lav selv smykker startsæt

Skal du i gang med at lave hjemmelavet smykker, så kan du på Grafical.dk købe stortset alt hvad du skal bruge til at lav smykker selv. Vi har alt fra smykkedele, perler, smykketænger, tråd, kæder og meget mere. Under hver vejledning kan du se hvilke varer vi anbefaler at bruge til smykker lav selv. Der er selvfølgelig helt frit valg på alle hylder, hvis du fx ønsker at lav selv smykker guld frem for lav selv smykker sølv. Dette er blot til inspiration, så du kan lave dine helt egne flotte og unikke smykker. Er det børnene der skal lav selv smykker børn, så kan du også vælge nogle andre perler, hvis dit barn er mere til lilla perler frem for blå perler.


Lav smykker selv og giv i gave

Går du med tanken om at lave DIY smykke ting og forære det i gave, så har vi nogle ret flotte gaveæsker, som man kan pakke sine smykker ned i. Dertil kan du købe et til og fra kort og vedlægge. Hvem vil ikke blive glad for et håndlavet smykke? Du kan give det i gave til alle du holder af, hvad end det er børn, din mand, hustru, veninde eller din mor og far. Er du interesseret i andet end lav selv smykker, så har vi blandt også strikkeopskrifter, hækleopskrifter, pynt til boligen og meget andet. Klik her og se alle vores kreative ideer.

Lav selv smykker inspiration

Lige her på Grafical.dk finder du hele 9 vejledninger til at lav smykker selv. Det er blandt andet lav selv smykker perler, som er et stort hit lige for tiden. Vores rocaiperler eller ferskvandsperler er nogle af de fineste og flotteste perler man kan lave sine egne smykker med, hvis du spørger os her på Grafical.dk.

Mangler du opbevaring til dit smykke materiale?

Flotte og personlige hjemmelavet smykker

Hvad enten du er på udkig efter den perfekte gave til en, du holder af, eller noget særligt til dig selv, tilbyder vi et bredt udvalg af smykkematerialer i forskellige former, farver og varianter. Fra minimalistiske halskæder og elegante armbånd til iøjnefaldende øreringe og unikke ringe, vi har noget for enhver smag. Så tag et øjeblik til at udforske vores guides til hjemmelavet smykker og dykke ned i den magiske verden af hjemmelavet smykker. Glem ikke, at et smukt smykke DIY ikke kun er en pyntegenstand, men også en forlængelse af din personlighed, en markering af en særlig begivenhed eller et symbol på kærlighed. Velkommen til Grafical.dk – hvor alle hjemmelavede smykker fortæller en historie.

Find de mest købte produkter til lav selv smykker her

- Startsæt og smykketænger
- Ørestikkers
- Ferskvandsperler
- Rocaiperler
- Vedhæng
- Tråd
- Smykkelåse til lav selv smykker

Lav selv smykker FAQHvor finder jeg lav selv smykker inspiration?

På Grafical.dk kan du finde inspiration til hvordan du kan lave dine egne smykker.

Hvor køber man startsæt til lav selv smykker?

Du kan købe et lav selv smykker startsæt på Grafical.dk. Vi har et kæmpe udvalg at hobbyartikler, hvor du kan finde alle de redskaber, perler, kæder mm. som du skal bruge til at komme i gang med at lave dine egne smykker.

Hvordan kommer jeg i gang med at lav smykker?

For at komme i gang med at lave smykker, behøver du først at samle nogle grundlæggende værktøjer og materialer. Typisk vil du have brug for tænger, wire, perler, låse og ørekroge. Det kan også være en god idé at anskaffe en opbevaringsløsning, så du kan holde styr på dine materialer og værktøj.
Værktøjsoversigt til Smykke DIY produktion

Værktøjsoversigt til Smykke DIY produktion

En god base til DIY Smykker er alt det gode værktøj, som gør fremstillingen meget lettere. Her kan du se et udvalg af alle de redskaber der passer perfekt til smykkefremstilling.

Klik her og se en liste over vores smykkeværktøj

Se inspiration nedenfor til hvordan man kan lave selv smykker

Lav selv smykkesæt

Lav selv smykkesæt

Find inspiration til hvordan man kan lave sit eget flotte smykkesæt lige her.

Find inspiration til DIY smykkesæt her

DIY halskæde med rocaiperler

DIY halskæde med rocaiperler

Her finder du inspiration til at lave flotte halskæder med rocaiperler.

Klik her og se hvordan du laver en halskæde


Kuglekæde i sort med guld vedhæng

Kuglekæde i sort med guld vedhæng

Find inspiration til hvordan man kan lave en flot kuglehalskæde og armbånd.

Klik her og se hvordan du laver en kuglekæde trin for trin
Halskæde & armbånd med buede vedhæng

Halskæde & armbånd med buede vedhæng

Lav et flot smykkesæt med halskæde og armbånd. Husk at du kan bruge andre slags vedhæng, hvis det ikke lige er denne slags der falder i din smag.

Find inspiration til lav selv halskæde her

Lav selv armbånd

Lav selv armbånd

Find inspiration til hvordan man kan lave sine egne flotte armbånd her.

Find inspiration til lav selv armbånd her
Armbånd med rocaiperler og vedhæng

Armbånd med rocaiperler og vedhæng

Find inspiration til hvordan man kan lave sine egne flotte armbånd her.

Find inspiration til lav selv armbånd med rocaiperler her
Lav en din egen scrunchie | hårelastik

Lav en din egen scrunchie | hårelastik

Find inspiration til hvordan man laver sin egen scrunchie/hårelastik her.

Klik her for at se hvordan man laver en scrunchie her
Lav selv hårspænder

Lav selv hårspænder

Her kan du finde en vejledning til hvordan man laver en hårspænde med perler.

Se hvordan man laver sin egen hårspænde her
Lav selv øreringe

Lav selv øreringe

Vil du lave dine egne DIY øreringe i macramé snor, så klik på nedenstående link.

Se hvordan man laver sine egne øreringe her
DIY smykke vedhæng

DIY smykke vedhæng

Charms og smykkevedhæng er en enkel måde at give dine DIY smykker et særligt unikt præg. Det kræver blot en tråd eller perlestilk, en perle, to tænger og så lidt øvelse at lave et flot vedhæng.

Klik her og se hvordan du gør
DIY Smykker og armbånd med elastisk tråd

DIY Smykker og armbånd med elastisk tråd

Det elastiske smykketråd er et fantastisk produkt, der nemt lader dig kreere smukke og personlige armbånd og andre DIY smykker. Du vælger selv perlerne, slå et par knuder og så har du et flot perlearmbånd diy, der er er nem at tage af og på. Så bliver smykke DIY ikke nemmere!

Klik her og se hvordan du gør
DIY smykker på wiretråd

DIY smykker på wiretråd

Wiretråd er en metaltråd, der består af flere tvundne strenge, som derefter er beklædt med plast. Wiretråd er meget smidigt og let at arbejde med, og passer perfekt til halskæder. Et ideelt redskab til dig der skal lave smykker DIY både for børn og voksne,

Klik her og se hvordan du gør
Lav selv øreringe DIY

Lav selv øreringe DIY

Lav selv smukke øreringe så de bliver personlige i din helt egen stil. Følg linket for at få adgang til en trin-for-trin vejledning til, hvordan du laver dine egne flotte DIY øreringe. Du bestemmer selv størrelsen på øreringene.

Klik her og se hvordan du gør
DIY smykker - fingerringe

DIY smykker - fingerringe

Lav dine egne personlige fingerringe ved enten at lave dem helt fra bunden, eller forme dem af forsølvet tråd på en ringstick. Se med her og få yderligere inspiration til ringe.

Klik her og se hvordan du gør