Kalendere

Kalender 2024 til udsalgspriser. Køb kalender med uger 2024 i flere varianter ✓ Kæmpe udvalg ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Kalender halvårs 2025 44x29cm 25063000
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Månedskalender 2024 Basic sort 2024 0901 00
10 anmeldelser
Skaffevare

Forventet: 07-03-2024

Kalender 2024 halvårs 44x29cm 24063000
3 anmeldelser
Skaffevare

Forventet: 07-03-2024

Ugekalender 2024 16,3x22,9cm 2024 2264 00
1 anmeldelser
Skaffevare

Forventet: 07-03-2024

Kalender 2024 » Køb kalender 2024 med uger 📆

Køb kalender 2024 og kommende år hos Grafical.dk og få din årskalender 2024 sendt direkte til døren. Så slipper du for besværet og kan samtidig få adgang til et langt større kalendersortiment end du f.eks. kan finde i en fysisk butik. Vi får hvert år nye kalendere, så du kan være sikker på, at f.eks. juledag, store bededag og grundlovsdag ligge på de rette dage i din nye kalender. Her kan du både købe dagkalender 2024, uge kalender 2024 og meget mere til rigtig gode priser. Kan du lide at skrive dagbog, kan du også bruge mange af vores produkter i denne kategori som en kalender dagbog.

Mayland kalender 2024 sortiment

Nu kan du igen finde masser af kalendere på Grafical.dk. Står du og mangler en helt ny kalender med uger 2024? Så er du kommet til det rigtige sted. Alt fra dagkalender 2024 til forskellige familiekalendere kan du finde i det store udvalg her på siden. En plan kalender bruges til planlægning af familiens aftaler og fritidsinteresser. En planner kalender kan fås i dags, uge eller måned kalender. Er du i tvivl om, hvilken kalender 23/24 du skal vælge, så kan du læse hvad andre kunder synes om deres individuelle kalender køb i vores mange produktanmeldelser.

Stort udvalg af studiekalender til skolestarten - flotte vægkalender til kontoret eller hjemmet - Lomme og systemkalendere til nemt at have med på farten i hverdagen. I det store udvalg af Mayland kalendere, hvor uge kalender 2024 er en af de mest populære, kan du selvfølgelig også finde tilbehør som refills, plastlommer og hulapparater, som du kan bruge sammen med din papirkalender. Vil du købe en billig kalender, så kig her på Grafical.dks online kalenderbutik og find den helt rigtige kalender planner.

Kalenderen 2024

Har du nogen gange tænkt over, hvorfor du ikke bare kan genbruge kalenderen 2023 året efter? Årsagen er at der i et normalt år er 365 dage. Dividerer du 7 op i 365 giver det 52,1428571428, og ganger du 0,1428571428 op i 7 giver det 1. Det betyder at der er én dag for meget i din kaldender, for at dagene ville kunne fortsætte på de samme datoer året efter. Så hvis vi siger, at den 1. januar i kalenderen 2023 var en søndag, så vil den i kalenderen 2024 være en mandag. Hvert 4. år er det skudår og der kommer der en dag mere i din kalender, fordi der i februar er 29 dage i et skudår mod 28 dage i et normalt år.

Få din kalender 2024 med uger eller en anden kalender, som lever op til dine behov. Vi har helt sikkert en kalender uge til dig, så du igen i 2024 kan sætte kryds i kalender med uger eller vægkalenderen igen. En ugeplan 2024 giver dig et rigtig godt overblik over hvor travl din uge bliver, så du ikke får fyldt for mange møder og aftaler sammen på nogle få dage, men kan sprede dem mere ud og fordele dem ligeligt over ugen. Har du brug for at kunne skrive flere notater eller aftaler ned på de enkelte dage, kan det være nødvendigt at bruge en dagskalender i stedet.

I kalender 2024 kollektionen kan vi tilbyde endnu flere kalendernyheder fra Mayland

Find blandt andet nye modeller og varianter under vægkalender, familiekalender og ugekalender. Nye opdaterede designs og illustrationer, samt flere nye typer af kalendere, sikrer at der en kalender til ethvert formål såsom kalender med uger m.v. Fælles for alle er at kalendrene har den samme velkendte funktionalitet, som giver dig et hurtigt overblik i hverdagen over aftaler, mærkedage og eventuelt uge nr.

Har du i forvejen en Mayland planner eller systemkalender, så kan du selvfølgelig også finde alle modeller af refills som hører til kalender 2024 Danmark. Herudover er der også plastlommer og hulapparater, så du kan indsætte ekstra ting i din kalender uger 2024. Vi har også specialkalendere som f.eks. træningskalender, få-det-gjort kalender, 10-års kalender med helligdage mv. Prøv at bestille kalenderen 2024 online på Grafical.dk. Vi har lynhurtig levering og altid faste lave priser på kalendet 2023, kalender 23/24 og kalendet 2024.

Find den rigtige kalender uge blandt vores forskellige kalendere

Kalendersortimentet bliver finpudset og forbedret fra år til år, for at sikre den bedst mulige oplevelse for den enkelte bruger. Uanset om det er på arbejdspladsen, i privaten eller til skolebrug, så findes der et bredt udvalg af kalendere fra Mayland i flere størrelser såsom A4 og A5, og i varianter med og uden uge nr. Skal du have kalenderen 2024 med dig, er det bedst at vælge en lille kalender.

På arbejdspladsen kan det være små eller store årskalender 2024 med et halvt år på hver side, hvor alle kan se og skrive aftaler på. Her kan det specielt være en fordel, at vælge en kalender med uge nr, da dette ofte gør det nemmere at planlægge. Det kan også være en personlig bordkalender, hvor du holder styr på dine egne aftaler med kunder eller private aftaler. Er du på en arbejdsplads med mange ansatte, kan I også have stor glæde af at bruge en anden form for kalender. Her kan vi tilbyde både projektplanner og ferieplanner for både 2024 og 2025.

På kontoret, i køkkenet, kantinen eller måske i receptionen er en afrivningskalender som vægkalender meget velegnet. De viser i modsætning til en kalender 2024 med uger nemlig kun den pågældende dags dato meget stort og tydeligt, så man kan se det fra afstand. Afrivningskalendere er en vægkalender, der egentlig ikke fylder særlig meget, og de har en farvet baggrund i enten rød eller blå, som fremhæver datoen. Vores udvalg på siden er kæmpe stort og vi har nok stort set hele Maylands sortiment, som du kan bestille til favorable priser her i kalenderbutikken på Grafical.dk.

I hjemmet er en familie kalender ofte en god måde at holde styr på hvad alle i familien. De findes både som uge kalender 2023 og måneds kalender. Så du med din kalender2024 foran dig kan holde rede på hvor alle er i første uge af april eller lynhurtigt få overblik over om I kan takke ja til faster Inges fødselsdagsinvitation i august, og der nu er plads til en skiferie i kalenderen i februar, for alle i familien, eller om den må udskydes til marts. Der findes utroligt mange betegnelser for de enkelte typer af kalendere, så det engang i mellem kunne være rart med en kalender ordbog.

Mangler du kalender til studiet?

Til studiebrug er en kalender også et must, for at holde styr på alle aftaler + lektier, afleveringer, skolemøder mv. I sortimentet af spiralkalendere, er der både kalendere til eleverne med en dag pr. side, hvor der er masser af plads til notater. Studiekalenderen er en klassisk spiralkalender og er med super fede forside designs. Som hjælpemiddel for dig som lærer, er der også lærerkalendere, hvor det gør det nemt at få undervisning, kursus og lignende planlagt.

I privaten kan det i en hektisk hverdag også være en stor fordel at gøre brug af en familiekalender. I familiekalenderen har hvert familiemedlem sin egen kolonne, så I kan skrive på for hver person, hvad de har af aftaler. Det kan både være fælles aftaler som fødselsdag eller individuelle aftaler som sportsaktiviteter der alt sammen holdes styr på i familiens kalender fra Mayland. Disse fås også som online kalender med uger. Her på siden finder du et kæmpe udvalg af 2024 kalender til rigtig gode priser. Det kan eksempelvis være en Mayland kalender 2024 med helligdage eller bare en helt almindelig uge kalender 2024. Mulighederne er endeløse hos Grafical, hvis du leder efter forskellige kalendere i rigtig god kvalitet.

Ugekalender 2024, vægkalender eller familiekalender

Se vores store udvalg af ugekalender 22. Det er altid spændende at se, hvordan helligdagene falder i kalender 2024 på hhv. 1. og 2. halvår. Typisk falder omkring 10 helligdage i 1. halvår og kun et par stykker i sidste halvdel af online kalender 2024. Kalenderen 2024 er ikke helt magen til kalenderen 2023. Dagene rykker typisk en dag ift. året før, så den 1. januar 2023 faldt på en Søndag og den 1. januar 2024 falder på en mandag - altså en ugedag senere.

Vi håber, du kan finde lige den kalender, du står og mangler, hvad enten det er til skole, arbejdsplads eller til hjemmet. Vi har Mayland kalender i A5 og A4 samt mange andre størrelser. Jeg foretrækker selv en ugekalender, fordi det giver mig et godt overblik over de aftaler, jeg har i den næste uge, så jeg ikke får presset for mange ting ind. Så hvis du skal bruge en kalender 2023/2024 til planlægning, vil jeg anbefale en kalender med uger 2024. Det  er rart at man kender de forskellige ugenumre, når der skal planlægges noget for fremtiden. Så er det bare lige at slå op i sin helt nye kalender 2023 2024 og så ved man præcist, hvad man skal i de kommende uger.

Uge kalender 2024

Hvilken uge er vi i? Med en uge kalender 2024 med helligdage kan du både se uge nr samt få et godt overblik over alle dine aftaler i de enkelte uger. Den rigtige online kalender med uger hjælper dig til at undgå at få planlagt for mange møder i de enkelte uger. Der er tydeligt angivet ugenr så du nemt kan se hvad uger er vi i. Søger du efter en uge kalender 2023, så var det sidste års kalendere, og du mener nok derfor en ugekalender 2024 med ugenummer, helligdage og det hele fremfor en dagskalender 2023, hvor du kan se de enkelte dage på hver side. En dagkalender 2024 er da også fin nok, hvis man har brug for at skrive en masse på hver side, men en ugekalender giver et bedre overblik over ugens aktiviteter.

Lav din egen kalender

Har du ikke lyst til at købe en standard Mayland uge kalender 2024, kan du købe en lav selv kalender hos os. Du kan også gratis bruge vores kalender 2024 print selv. Det kan også være, at du stadigvæk godt kunne bruge en kalender fra sidste år dvs. en kalender 2023 til print.

Køb 2024 kalender på Grafical.dk

Vil du gerne se uge nr 2024, så prøv at bestille en 2024 kalender med uger online på Danmarks største webshop med Mayland kalender med helligdage 2024 eller månedskalender 2024. Hvis du har en 2023 kalender, kan du ikke bare bruge den i året efter, for uge 2024 er ikke det samme som i en kalender 2023. For at gøre det lettere for dig at købe eksempelvis en kalender 2024 med uger, har vi sat årstallet ind i en farvet prik på hver af vores kalendere som et såkaldt image overlay, så du ikke ved en fejl i stedet kommer til at købe en kalender 2023 med uger, en årskalender 2024, mayland kalender 2021, ugekalender 2023 eller en kalender 2020 i stedet.

Kalendere det er os

Selv om Grafical.dk er en moderne webshop, så går vores historie helt tilbage til 1997, hvor firmaet blev startet. Dengang solgte vi tryksager herunder kalendre med firmalogo og havde slet ikke en online kontorforsyning. I dag kan du både købe en standard kalender bog hos os eller en specialtrykt kalenderbog 2024, for vi tilbyder stadig at trykke firmalogo og andre ting for vores faste kunder, hvoraf nogle af kunderne har foretaget deres køb kalender 2024 hos os i over 20 år. En arbejdskalender er vigtig at have, hvis du ofte har møder og andre aftaler, du skal holde styr på. Her på siden kan du se en oversigt over alle kalenderne og købe den perfekte kalenderbog 2024.

Kalender 2024 print selv

Er du en af de mange folk, der ikke har brug for en af de flotte kalendere fra Mayland, men kan nøjes med en print-selv-kalender? Så har vi naturligvis også sådan en. Du kan downloade vores kalender 2024 print selv gratis lige her. Den smarte 2024 kalender kan downloades som .JPG-fil eller som PDF så den er lige klar til at blive printet. Eller du kan bruge den som online kalender, hvis du bare skal tjekke en dato hurtigt. Vores kalender 2024 print selv indeholder alle danske helligdage samt en række royale fødselsdage og højtider. Print selv kalenderen er designet så der er plads til at skrive nogle notater ud fra hver dato i kalenderen eller sætte lille klistermærke - f.eks. et dannebrog for at markere en fødselsdag.

kalænder eller kalender

Som du sikkert bemærkede, stavede vi ovenfor kalender med et æ (kalænder). Det hænder, at nogle af vore kunder ved en fejl får stavet lidt forkert, og for at hjælpe dem med at finde de produkter de leder efter, sørger vi på denne måde for, at deres søgning også finder frem til de rette produkter - hvad end man skriver kalender eller kalænder i sin søgning. På samme vis er der mange der f.eks. misser et bogstav, når de taster hurtigt på en computer, eller måske misser et bogstav på en telefon - så kommer der til at stå kaæender, lkalender, kaldener, klaender, kanlender, kalendr, kalnder, kslender, kalener, kalebder, kaldnder, kallender, kakender eller kalende. På samme vis er der også nogle der stadig skriver kalender 2023 uge eller kalendar 2023 uge selvom de naturligvis søgte efter kalender 2024 uge - det kan jo smutte i skyndingen det skidt.

Få hjælp til at køb kalender 2024

Har du spørgsmål eller hjælp når du skal køb kalender 2024? Så tøv ikke med at give vores søde kundeservice-medarbejdere et ring eller sende dem en email. De sidder her af samme grund. Så hvad end du har brug for en kalender uger 2024 eller en måneds kalender 2024, om det skal være lomme kalendere 2024 eller væg kalender 2024 så er vi klar til at hjælpe dig med dine kalender 2024 køb.
Skulle der mod forventning være problemer med kalenderen du ender med at købe, så er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os, så vi kan udbedre fejlen.

Køb kalender 2024 med rabat

Er du på udkig efter et godt kalender tilbud? Søger du f.eks. en billigt kalender 2024 køb online eller en anden kalender 23/24, så er du kommet til det rette sted. Vi har nogle af landets laveste priser på kalendere, og hvis du gerne vil spare endnu mere, når du foretager dine kalender køb, så bør du overveje at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så får du nemlig helt automatisk besked når vi har kallender på tilbud. Samtidig modtager du en rabatkode første gang du tilmelder dig nyhedsbrevet. Den kan du bruge på at gøre dine kalender 2024 køb endnu billigere.

Kalender 2024 FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål om kalender 2024.

Hvor mange kalenderuger 2024?

I 2024 er der 52 uger. Antallet af uger på et år kan svinge, da et år i gennemsnit har 52,177457 kalenderuger. 2024 er med sine 52 uger et almindeligt år med hensyn til kalenderuger 2024 . I de kommende 100 år har følgende år en ekstra uge 53: 2026, 2032, 2037, 2043, 2048, 2054, 2060, 2065, 2071, 2076, 2082, 2088, 2093, 2099, 2105, 2111, 2116.

Hvor kan man købe en kalender 2024?

Du kan blandt meget andet finde en 2024 kalender på Grafical.dk. Vi har både små kalendere til tasken eller lommen, men også store kalendere til at sætte op på væggen. Mangler du også en familiekalender, studiekalender, ugekalender, afrivningskalender kan du også finde det hos os. Vi er en stor dansk webshop med +50.000 produkter online inden for kontorartikler, hobbyartikler, husholdningsprodukter, IT-tilbehør, emballage og andet. Tøv ikke med at kontakte os.

Kan man købe Mayland kalender 2024 online?

Ja det kan du helt sikkert. På Grafical.dk kan du finde et kæmpe udvalg af Mayland kalendere i mange forskellige typer og varianter. Mayland har mange års erfaring inden for produktion af kalendere og er garanti for god kvalitet. Er du i tvivl om hvilken kalender med uger 2024 du skal bruge, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.