Lær at lave papirblomster

Her på siden kan du lære at lave dine helt egne evighedsblomster i form af smukke papirblomster. Du kan lave dine papirblomster lav selv i mange forskellige farver og former. Ved at lav selv papirblomster får du den helt unikke holdbarhed fra de tørrede blomster, kombineret med de stærke farver, som man kender det fra de friske blomster. Det kan have en afstressende effekt at sidde i fred og ro og lave DIY papirblomster, når der er ro i huset. Derudover kan man også gøre det til en hyggelig aktivitet for familien at arbejde med papirblomster skabelon. Hvis man har en kommende konfirmand i huset, er det også oplagt at sidde om aftenen og hjælpe hinanden med at lave bordpynt i form af håndlavede papirblomster til den store dag.

På Grafical.dk kan du finde et kæmpe udvalg af forskellige produkter og materialer til papirblomster, som du skal bruge for at komme i mål med projektet. Du er altid meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon, hvis der skulle opstå spørgsmål.

Vi giver dig et kursus i papirblomster


Det er faktisk slet ikke nødvendigt med et papirblomster kursus, da det er noget alle kan lære at lave. Man skal dog være udstyret med en vis portion tålmodighed, da man godt kan risikere at gøre projektet om, for at få et ordenligt resultat. Jo flere DIY papirblomster kit man får lavet, jo bedre bliver man selvfølgelig. For at gøre det rigtig nemt for dig at komme i gang uden at skulle bruge penge på en papirblomster bog, har vi nedenunder lavet en generel vejledning til at lær at lave papirblomster, og derudover har vi en samling af rigtig gode opskrifter og idéer til en smuk papir blomst, som forhåbentligt kan inspirere dig i mange forskellige retninger. Har du brug for endnu flere opskrifter eller anderledes måder at lave crepe papirblomster på, kan du selvfølgelig også altid begive dig ud på det store internet, hvor du f.eks. på YouTube og Pinterest kan finde uanede mængder af måder at lav dine egne papirblomster på. Derudover findes der også flere forskellige kreative fora, hvor du kan se hvordan andre kreative sjæle har skabt deres hjemmelavede papirblomster.

>> Køb crepepapir her

>> Køb DIY papirblomster og kits her

Sådan laver du papirblomster

Her får du en generel vejledning til hvad man skal bruge for at lave en papirblomst af crepepapir helt fra bunden. Du har mulighed for at kombinere flere lag af tyndt crepe papir blomster, lime det sammen og evt. give det et ekstra touch med glimmer til sidst, op på den måde lave de smukkeste papirblomster. Du skal først og fremmest sikre dig, at dine crepe papir blomster er af ordenligt kvalitet, så du kan forme det helt som du selv. Nedenunder den generelle vejledning til hjemmelavede papirblomster, har vi en samlet af rigtig gode opskrifter til håndlavede papirblomster. På den måde kan du imponere gæsterne til din fest med noget rigtig flot bordpynt. Det er også helt oplagt at bruge papirblomster til at give dit hjem nyt liv. Der også flere forskellige redskaber, som du har brug for. For overblikkets skyld lister vi lige det hele samlet her:

- Crepepapir
- Lim (evt. limpistol)
- Tuscher
- Glimmer
- Elefanttråd
- Perler
- En god tang

Flotte og færdige papirblomster består af flere forskellige elementer. Stilken som laves ud af elefanttråd, en flot perle som midte og blade lavet i crepepapir i smukke farver. Ellers er det faktisk kun fantasien der sætter grænser.

Papirblomster FAQ


Her finder du de oftest stillede spørgsmål til hvordan man laver papirblomster.

Hvilket papir skal man bruge til papirblomster?


I princippet kan du bruge flere forskelligt slags papir. Dog vil vi helt klart anbefale at man benytter sig af crepepapir, da da er meget elastisk og findes i et stort væld af forskellige farver.

Er papirblomster en evighedsbuket?


Ja! Da blomsten er lavet af papir, kan den holde "for evigt". De fleste kender evighedsbuketten som tørrede blomster, men nu kan man lave denne ud af crepepapir, så man kan få mere farve på sine blomster. Samtidig slipper man for at vande.
Påskelilje af crepepapir

Påskelilje af crepepapir

Lav påskeliljer af crepepapir. Mal detaljer i blomstens midte med tuscher og lav dine helt egne papirblomster.

Lav selv papirblomster her
Tulipan papirblomst af crepepapir

Tulipan papirblomst af crepepapir

Kan du heller ikke vente på foråret og sommeren? Lav din egen buket med tulipaner og blomsterstængler lavet af crepepapir.

Opskrift på hjemmelavede papirblomster
Cosmos papirblomst af crepepapir

Cosmos papirblomst af crepepapir

Her kan du lære at lav din egen buket med papirblomster og blomsterstængler lavet af crepepapir. Skab nyt liv i dit hjem med flotte evighedsblomster.

Lær at lave papirblomster
Valmue af crepepapir

Valmue af crepepapir

Lav din egen evighedsbuket med valmuer af crepepapir. Klip skabelonen ud, lav knoppen af crepepapir og pynt støvdrageren med drys. Lav bladene, lim dem på stænglen og dæk stænglen til med grønt crepepapir.

Se DIY papirblomster her
Klokkeformede blomster af crepe papir

Klokkeformede blomster af crepe papir

Lav utrolig smukke klokkeformede blomster af crepepapir. Du kan lave dem i de farver, som du ønsker, så du kan give dem dit helt eget personlig præg.

Lav papirblomster crepepapir