Opslagstavler

Opslagstavle kork og magnettavle til faste lave priser ✓ Stort udvalg af opslagstavler ✓ God kvalitet ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Whiteboard 90 x 120 cm lakeret Lintex - med aluramme
23 anmeldelser
På vej til lager

Forventet: 15-10-2021

Magnettavle 28 x 43 cm - Med pinboard
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Opslagstavler » Køb opslagstavle og magnettavle billigt på Grafical.dk

Køb opslagstavle online på Grafical.dk og få den leveret til døren. Sikkert, nemt og billigt. Opslagstavle varegruppen indeholder hele vores store udvalg af billige opslagstavler, så hvis du er på udkig efter en ny og billig kork opslagstavle, så kan du sikkert finde den her. Du har muligheden for at vælge mellem mange størrelser og farver. Opslagstavler findes i forskellige materialer som blandt andet er kork, hessian, filt eller stofbeklædning. Opslagstavler er en af de ting på kontoret som er fast del af indretningen. Det er sjældent at man kommer ind på et kontor, hvor der ikke hænger en opslagstavle sort, en magnettavle eller en whiteboardtavle. Det er  nok alligevel de populære whiteboardtavler som har afløst de almindelige opslagstavler. 

Skal din nye opslagstavle være en korktavle?

Man kan stadig få fat i en helt almindelig korktavle og næsten retro opslagstavle med kork og træramme. Sådan en tavle husker mange nok fra de var børn eller fra nogle af de danske film fra den tid. Billeder, postkort og diverse papirer skal på de almindelige kork opslagstavler hænges op med kortnåle eller tegnestifter. Det laver selvfølgelig et lille sort hul i det som man hænger op. Det slipper man selvfølgelig for hvis man vælger enten en glas- eller whiteboardtavle. En opslagstavle kan også være rigtig god at hænge i køkkenet. Så kan man nemt hænge huskesedler eller opskrifter op. Det giver et godt overblik både for voksne og børn og man kan aflaste det efterhånden så fine kunstværk som køleskabet er viklet ind i med et hav af magneter.

Vælg mellem flere farver og størrelser på din nye opslagstavle

Du kan købe opslagstavle kork i mange størrelser på webshoppen. Vi har både små tavler på ned til 40x60 cm og store opslagstavler på helt op til 3 meter i bredden. De store opslagstavler fås oven i købet i flere farver, så du kan vælge mellem stor korkplade eller opslagstavle i stof i over 20 forskellige farver. Disse store opslagstavler både pynter på kontoret men dæmper også støj og rumklang. Så lige meget om du ønsker en stor opslagstavle eller lille opslagstavle, så kan du sikkert finde den helt rigtige kork tavle til en rigtig skarp pris her på siden.

Se vores flotte designer opslagstavler fra Lintex, som fås i mange dekorative farver såsom en sort opslagstavle eller hvid opslagstavle, rød, blå, grøn m.fl. samt i flere størrelser og design samt som magnettavle.

Vi har flest opslagstavler i kork med ramme, men hvis du gerne vil have en opslagstavle i hvid, sort eller en anden farve fremfor natur, så har vi også et stort udvalg af Lintex opslagstavler i flere farver og størrelser uden ramme. Vi har også en Lintex opslagstavle i kork uden ramme, som ser rigtig smart ud.

Kær Kork opslagstavle har mange navne

Kork opslagstavle bliver også kaldt et "Cork Board" eller "Bulletin Board" for opslagstavle engelsk, men der er altså ofte tale om en almindelig kork opslagstavle. Det er en klassisk og ikke mindst billig måde at få en opslagstavle sat op på arbejdspladsen eller i hjemmet.  En anden god fordel med Kork opslagstavle er at den ikke vejer så meget. Så hvis man gerne vil flytte lidt rundt på sin opslagstavle, så kan man nemt gøre det uden at få rygproblemer.

Få din opslagstavle leveret til døren

På Grafical.dk kan du købe opslagstavle kork online og få opslagstavlen leveret direkte til din adresse både privat eller til din arbejdsplads[/b], vi har altid mange gode tilbud. Hvis du hellere vil tage ud i en almindelig butik, kan du måske også købe en kork tavle i forretninger såsom Silvan, Ikea, Bauhaus, Bilka eller Jysk.

Hvordan laver man en opslagstavle?

Hvis du er til gør det selv projekter såsom at lave din egen korktavle, så har vi også et stort sortiment af hobbyartikler, hvor du også kan købe en 2 mm tyk korkplade til DIY opslagstavle kork. Det er måske ikke det største mål for en kork plade, men du kan eventuelt opsætte flere korkplader uden ramme på din væg. Køb også lim og tape her på webshoppen, så du kan få selvklæbende kork.

Her kan du læse mere information om opslagstavle kork.

Foretrækker du stadig en magnettavle frem for en traditionel opslagstavle?

Hvis man vælger en magnettavle eller whiteboardtavle frem for en af den almindelige kork opslagstavle hvor man bruger nåle skal man også lige huske på at man skal skrive på tavlerne med tusch som er beregnet til tavler. Det kan mange gange være en fordel lige at kunne skrive en lille besked eller note. I stedet for nåle, skal du bruge magneter til at sætte ting fast på din opslagstavle magnet. Husk også at Grafical forhandler meget billige kortnåle og tegnestifter som du kan bruge sammen med din nye opslagstavle.

I de senere år har magnet opslagstavle været den mest efterspurgte type af opslagstavler. Årsagen er nok primært at du kan skrive på en opslagstavle magnetisk og bruge magneter fremfor tegnestifter og nåle til din magnet tavle.

Opslagstavle gitter

Kunne du godt tænke dig en gittertavle altså en gitter opslagstavle, der var mere opdelt i rubrikker eller i et gitter, så kan du købe gittertape også kaldet inddelingstape eller divider tape og selv opdele en magnetisk tavle i de rubrikker, som du ønsker. Du finder gittertape til opslagstavle gitter her. Hvis der er tale om en korktavle, så kan du inddele sådan en type opslagstavle i mindre dele ved at bruge nåle og tråd. Dette kan selvfølgelig ikke bruges til en metal opslagstavle, her er tape bedre. Man kan også købe en tråd opslagstavle metal, hvor man sætter ting fast med papirklemmer, men det fører vi desværre ikke her på webshoppen. Opslagstavle gitter kan bl.a. bruges som en tavle til køkken, hvor du kan skrive familiens aftaler eller ugeplan ind på.

Hvordan hænger man en opslagstavle op?

Langt de fleste af vores opslagstavler har ophængnings beslag eller monteringsbeslag, så du kan hænge dem op på skruer på væggen. Hvis der bare er tale om en lille opslagstavle, kan du måske nøjes med at slå et eller to søm i væggen og hænge tavlen på det, men ellers vil en skrue måske i en rawplugs holde opslagstavlen bedre, især hvis der er tale om en magnetisk opslagstavle, som ofte er lidt tungere end en traditionel kork opslagstavle. Husk at bruge et vaterpas, så ikke din opslagstavle kommer til at hænge skævt.

En opslagstavle kork er lig med hygge

Hvis du gerne vil være trendy, så er det 60'er og 70'er stil, du skal gå efter. Især hvis du har købt en klassisk villa eller et parcelhus fra den tidsperiode. Når du indretter sådan et hus, vil en opslagstavle kork passe som fod i hose, for den brune farve på korkplade er indbegrebet af stilen. Samtidig vil en kork opslagstavle være med til at give en bedre akustik i rummet, fordi korkplade eller en hel korkvæg dæmper lyde og mindsker genklang. Derfor er opslagstavle kork særligt velegnet til børneværelser, køkkenalrum og større kontorlokaler samt kantiner.

Køb opslagstavle billigt hos os, vi har altid masser af gode tilbud på opslagstavler, og vi bytter gerne din kork tavle med et smil, hvis du mod forventning ikke er tilfreds med dit køb.