Gavepapir

Gavepapir er super godt at bruge hvis du skal pakke en gave ind til fødselsdag, indflytnings gave, bryllupsgave eller til værtinde gave.  Alle kan lide at få en gave, men så skal den også være pakket flot ind i gavepapir for at give den den helt rette finish. I denne kategori finder du både ensfarve gavepapir, gavepapir med flotte motiver og gavepapir med sjove børnemotiver. Kort sagt, så kan du altid finde noget flot gavepapir her hos Grafical.dk

Vi har gavepapir fra mange forskellige mærker, bl.a. fra Vivi Gade . Designet fra Vivi Gade er med dobbeltprint. Det gør at indpakningspapiret er en smule tykkere og med forskellige designs på hver side, så det kan bruges til flere formål.

De anledninger som gavepapir bruges oftest til er nok fødselsdag, barnedåb, konfirmation og bryllup. Vi har ensfarvet gavepapir i guld agtig farve. Hvis du gerne vil skifte lidt mellem designet på dine pakker, men ikke gider at have en hel masse ruller indpakningspapir stående, så har vi også dobbeltsidet gavepapir med 2 forskellige design, som dog minder lidt om hinanden i stilen og farvevalget.

Gavepapir jul
I november og december er det julegavepapir, som bliver brugt rigtig meget til indpakning af julegaver. Det finder du naturligvis også et stort udvalg af her på siden.

Vi har også tyndt, halvtransparent silkepapir i flotte klare farver og mønstre. Det kan også være, at du hellere vil giver gaverne i gaveposer som en nem og praktisk form for gaveindpakning.

Brug gavepapir til bogindpakning
Hverdags gavepapir kan også bruges til, at pakke børnenes bøger ind efter skolestart. Dog er det bedste at bruge det mere kraftige gavepapir til det. Når børnene tager bøger op af tasken og ned i tasken slider det på bogen, hvis ikke der er papir rundt om. Derfor er det vigtigt at bruge noget kraftigt gavepapir, så det holder hele skoleåret. Underbeskrivelsen på hver enkelt varer står der ofte om kvaliteten er kraftig eller god. Der er det bedst at vælge noget noget i kraftig kvalitet, da det holder længest.

Husk det rette gavebånd til dit gavepapir
Det sætter prikken over i´et, når gavebåndet matcher dit gavepapir. Her kan du også købe gavebånd, vi har et stort udvalg af mange forskellige farver og typer gavebånd. Rigtig flot at matche farver og motiver med dit gavepapir. Det giver ofte det sidste finish på gaven. Pakkens gavepapir og gavebånd er det første indtryk man får af pakken, så det har en stor betydning.

Vi har altid over 12.000 hobbyartikler på lager. Vi har billige priser på gavepapir og hurtig levering. Hvis du kun mangler lidt for at nå ”fri fragt grænsen”, så tjek vores outlet side. Den er fyldt med en masse gode tilbud fra mange forskellige varegrupper.