Plastbakker

Plastbakke - Se det store udvalg af plastbakker til fødebarer online. ✓ Tilbudspriser ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Plastbakke - Køb plastbakker til fødevarer online

Køb plastbakke online på Grafical.dk. Vi leverer hurtigt, sikkert, nemt og billigt til din dør.

Plastbakke i mange typer plastik

Der findes mange forskellige typer plast til at lave plastik bakker af. Blandt de mest populære er A-pet plastbakker, C-Pet plast bakker og PP Plast bakker, som du kan finde en nærmere beskrivelse af nedenfor. Her i varegruppen kan du desuden finde plastik bakker af andre former for plast. F.eks. har vi OPS-, PE- og R-pet plastbakker

A-Pet Plastbakker

A-Pet Menu produkter kan anvendes til alle fødevarer. De tåler temperature fra -20 grader C til +40 grader C i ubegrænset tid. Ved temperature på op til +70 grader C skal man være opmærksom på at de max tåler det i 2 timer. De tåler IKKE opvarmning i ovn eller mikrobølgeovn.  

C-Pet Plastbakker

C-Pet Gastronorm plast bakker kan anvendes til alle fødevarer. De tåler temperature på -40 grader C til + 40 grader C i ubegrænset tid. Kan anvendes på temperature op til +220 grader C, dog max i 60 minutter. Velegnet til brug i ovn og mikrobølgeovn.

C-Pet menu plast bakker kan anvendes til alle fødevarer. De tåler temperature på -40 grader C til + 40 grader C i ubegrænset tid. Kan anvendes på temperature op til +220 grader C, dog max i 30 minutter. Velegnet til brug i ovn og mikrobølgeovn.

C-Pet Standard plast bakker kan anvendes til alle fødevarer. De tåler temperature på -40 grader C til + 40 grader C i ubegrænset tid. Kan anvendes på temperature op til +220 grader C, dog max i 30 minutter. Velegnet til brug i ovn og mikrobølgeovn.

PP Plastbakker

PP plastbakker til hovedret finder du med både 1, 2 og 3 rumsopdeling.
Produkterne kan anvendes til alle fødevarer. Anvendelsestemperatur på -40 grader C til +40 grader C i ubegrænset tid. Ved Temperature på op til +130 grader C dog max 2 timer. Tåler ikke almindelig ovn, men er velegnet til mikrobølgeovn.

Udover store plastikbøtter til opbevaring i forskellige varianter, kan vi også tilbyde plastbakker i flere størrelser. Plastbakkerne er også godkendt til fødevarer, og er beregnet til salg af slagtervarer som bøffer, kylling, hakket oksekød mv.

Plastbakker og plastbæger til salg og take-away

Til salg af f.eks. fersk kød, kan du her i gruppen finde flere forskellige plastbakker og engangs plastikbøtter til mad, som egner sig præcist til denne type madopbevaring. Vi kan tilbyde plastbakker også bedre kendt som kødbakker i flere størrelser. Plastbakkerne er nøjagtig som du normalt kender dem fra kølerdisken i supermarkedet, og de små plastikbøtter med låg. I stedet for låg, benyttes der fødevaregodkendt film til at forsegle bakkerne med. Madfilmen kan du selvfølgelig også finder her på webshoppen i flere kvaliteter, bredder og længder.

Plastbakke FAQ

Nedenfor har vi samlet nogle af de oftest stille spørgsmål der omhandler plastbakker. Hvis du ligger inde med et plastbakke spørgsmål, som du ikke lige kan finde svar på her, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon eller via email.

Hvor kan jeg købe plastbakker?

Du kan købe billige plastikbøtter opbevaring på Grafical.dk. Vi har altid billige priser og hurtig levering.

Hvor kan jeg få plastbakker med låg?

På Grafical.dk kan du både få plastikbakker med og uden låg. Du kan også købe lågene separat ved siden af, hvis det kun er dem, du mangler.

Find den rette plastbakke

Når du skal handle plastbakke til f.eks. emballage af fødevarer er det vigtigt, at du fra starten finder den helt rette plastbakke til dine behov. Skal ud f.eks. bruge en plastbakke med låg, en plastbakke med kant eller en lille eller en stor plastbakke? Skal den valgte plastbakke forsynes med tryk, påklistrede mærkater mm. og skal den f.eks. dækkes med film eller et låg af plast? Hvis du er usikker på hvilken type plastbakke eller plastikbøtter, du skal vælge, så er er du altid meget velkommen til at tage kontakt til vores søde og dygtige medarbejdere i kundeservice. De sidder klar til at besvare dine plastbakke og plastikbøtter spørgsmål og sørge for, at du får lige netop en type plastbakke, der lever op til dine krav og behov.