+8.000 KundeanmeldelserPrisgaranti50.000 VarerLevering 1-3 hverdageGratis levering fra 699,-

Hobbyartikler

Hobbyartikler indeholder mange farverige og kreative hobbymaterialer. Her kan du hurtigt og nemt finde hobbyartikler til billige priser. Vælg mellem mere end 12.000 varenumre indenfor hobbyartikler. Vi sælger både til private, institutioner og erhverv. Hos Grafical.dk er vi begejstrede over, at kunne tilbyde dig dette store sortiment af hobbyartikler. Vi er hele tiden på jagt efter nye varer og ideer, så du kan udforske nye kreative ideer. Der er noget for enhver aldersgruppe, og vi har både store og små portioner i hobby butikken til både private kunder, erhvervskunder og institutioner. Her kan du finde alle de hobbyartikler som hjertet begærer! Så næsten lige meget hvilken slags creative hobby projekter du vil lave, så kan du sikkert finde alle dine materialer her hos Grafical.dk.

Vi er kendt for vores billige priser, gode tilbud og hyppige hobbyartikler & hobbymaterialer åp udsalg. Du kan altid finde de aktuelle tilbud online i vores kategori Tilbud Hobbyartikler. Lige nu er der faktisk flere tusinde hobby materialer på tilbud i kategorien. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev får du direkte besked, når vi har gratis levering eller udsalg på hobby ting.

Hobbymaterialer dækker over et enormt bredt sortiment, ja faktisk en af de største varegrupper vi har her på shoppen. Det kan være alt fra karton til synåle. Så alt efter hvilken hobby du planlægger at gå i gang med, så kan du helt sikkert finde de hobbymaterialer du skal bruge her på Grafical.dk.

Masser af karton og papir i forskellige farver, mønstre, størrelser og tykkelser finder du i vores hobby butik på nettet med tusindvis af kreative hobby materialer. Hobbyartiklerne i kategorien kan bruges til kortfremstilling, quilling, origami, dekopage og meget mere. Se vores populære designpapir fra designeren Vivi Gade
Til kortfremstilling kan du finde meget forskelligt indenfor dekorationsartikler. Vi har småpynt som stickers, figurer, drys, glimmer. Udsmyk dine creative hobby projekter med lige det du kan lide, til fødselsdag, dåb, konfirmation, bryllup eller Påske, jul, fastelavn og halloween.

Er du mere malertypen, kan du vælge mellem et hav af specialmaling i blandt vores afdeling med 12.000 hobbyartikler. Lav et flot maleri med akrylmaling eller akvarel, og du kan også bruge vores spraymaling. Vi har også specielle malinger til f.eks. tekstil, porcelæn, glas, silke eller ansigtet. Se vores kundefavorit Plus Color, som findes i rigtig mange farver. Til malingen er der selvfølgelig stort udvalg af malerredskaber, lim og lak.

Både papir og maling kan kombineres med vores dekorationsemner. De findes både i træ, pap, porcelæn, terrakotta, glas, metal og plast. Flotte håndlavede figurer i pap, eller søde sættekasser i træ. Alt er muligt! Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan lave med vores kreative hobbyartikler.

Søger du efter hobbyartikler til børn? Kan vi til de mindste anbefale fingermaling, jumbo rørperler eller vores store hit Foam Clay og Silk Clay Begge er modelleringsmasser, som er nem at arbejde med, og bliver til en let skum masse, når det tørrer. Fås også i mange fine startsæt med Funny Friends

En anden fordel for især børnehaver, skoler og andre institutioner ved at købe hobbyartikler hos os, er at vi også har et meget stort udvalg af billige kontorartikler, så du kan samle dine indkøb hos os og få leveret fragtfrit fra samme sted hver gang.

Hvis du køber på Grafical.dks online hobby butik kan du få hobbymaterialer leveret til samme lave fragtpris i hele landet uanset om du bor i København, Århus, Odense, Aalborg, Slagelse, Holstebro, Viborg eller Horsens. Vi har tit udsalg og altid mange gode tilbud på hobbyartikler i træ, papir og andre materialer, så uanset om du køber til eget forbrug eller engros, kan du altid købe hobbyprodukter til billige priser.

Nogle af vores kunder søger efter hoppy artikler, og staver hobby med "p" i stedet. Men Google hjælper dig i din søgning og viser resultaterne for hobbyartikler alligevel.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Åbningstider:

Man - tor:  8.00 - 16.00
Fredag:     8.00 - 15.30

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top