Hobbyartikler

Grafical.dk har mange farverige og kreative hobbyartikler. Her kan du hurtigt og nemt finde hobbyartikler til billige priser. Vælg mellem mere end 12.000 varenumre indenfor hobbyartikler. Vi sælger både til private, institutioner og erhverv. Ved køb for over 595 kroner inkl. moms, bliver det leveret fragtfrit i hele Danmark.  Hos Grafical.dk er vi begejstrede over, at kunne tilbyde dig dette store sortiment af hobbyartikler. Vi er hele tiden på jagt efter nye varer og ideer, så du kan udforske nye kreative ideer.

Der er noget for enhver aldersgruppe, og vi har både store og små sortimenter, til både private kunder og institutioner.

Her kan du finde alt hvad hjertet begærer!

Masser af karton og papir i forskellige farver, mønstre, størrelser og tykkelser. Kan bruges til kortfremstilling, quilling, origami, dekopage og meget mere. Se vores populære designpapir fra designeren Vivi Gade
Til kortfremstilling kan du finde meget forskelligt indenfor dekorationsartikler. Vi har småpynt som stickers, figurer, drys, glimmer. Udsmyk med lige det du kan lide, til fødselsdag, dåb, konfirmation, bryllup eller Påske, jul, fastelavn og halloween.

Er du mere malertypen, kan du vælge mellem et hav af specialmaling. Lav et flot maleri med akrylmaling eller akvarel, og du kan også bruge vores spraymaling.
Vi har også specielle malinger til f.eks. tekstil, porcelæn, glas, silke eller ansigtet.
Se vores kundefavorit Plus Color, som findes i rigitg mange farver.
Til malingen er der selvfølgelig stort udvalg af malerredskaber, lim og lak.

Både papir og maling kan kombineres med vores dekorationsemner. De findes både i træ, pap, porcelæn, terrakotta, glas, metal og plast. Flotte håndlavede figurer i pap, eller søde sættekasser i træ. Alt er muligt! Kun fantasien sætter grænser.

Til de mindste anbefaler vi fingermaling, jumbo rørperler eller vores store hit Foam Clay og Silk Clay
Begge er modelleringsmasser, som er nem at arbejde med, og bliver til en let skum masse, når det tørrer.
Fås også i mange fine startsæt med Funny Friends


Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

97 40 76 44
grafical@grafical.dk

Telefontider:

Man - fre: 8.30 - 11.45
og 12.15 - 14.00

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   Tlf.: 9740 7644   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top