Papirposer

Hvide eller brune Papirposer - vi har det hele. Bestil online i dag og få dem hurtigt leveret. Billig fragt - God kundeservice - Prisgaranti - Hurtig levering.

Stort udvalg af Papirposer til alle behov

Papirposer til faste lave priser med hurtig levering. Her finder du et bredt udvalg af papirposer til forskellige formål. Her finder du blandt andet brødposer, rudeposer, papirposer med hank, frugtposer og meget mere. Produkterne er lavet i 100% nypapir. Vi har bl.a. de klassiske stribede rød/hvide slikposer samt hvide og brune papirposer i mange størrelser og former.

Vi har også et stort udvalg af gaveposer og papirsposer i forskellige farver eller med flotte mønstre og motiver såsom juleposer, som du kan se her.

Miljøvenlige og nemme papirposer

Papirposer med hank i hvid eller brun med klodsbund, så de selv kan stå op, kan du købe i størrelser fra 6 liter og op til 21 liter. De billige brune papirposer med hank giver et indtryk af miljøvenlighed og bæredygtighed pga. den brune genbrugsagtige farve. Hvis du foretrækker et mere rent udtryk, vil de hvide papirposer med hank nok være det bedste.

Vi sælger mange papirposer til slik og vi har dem i flere forskellige størrelser og farver.

Alle slags papirposer til dig

Hvide papirsposer har vi også som grillposer, som du nok kender fra grillbaren, når du bestiller en halv grillkylling. Den er god til at holde kyllingen sprød og varm, til du kommer hjem. Hvis du skal serverer eller sælge en masse hotdogs, så har vi også forskellige papirposer til dette - nemlig de klassiske brune hotdog papirposer som anvendes til franske hotdogs. Så er der i hvert fald ikke nogen, der klager over emballagen til deres madvarer. Vores papirposer kan købes i pakker af 1.000 stk., så men altid har nogle til at ligge.

Hjælp til papirposer

Er du i tvivl om, hvilke papirposer der passer bedst til dit formål? Så tøv ikke med at ringe til vores kundeservice. Vi sidder altid klar til at guide dig igennem vores sortiment af farvede, hvide eller brune papirposer - eller nogle af vores andre 50.000 varer. Her er der ingen dumme spørgsmål.