Blyanter

Staedtler Noris 120 Blyanter - HB
7 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Hos Grafical.dk kan du købe billige blyanter og tegneartikler. Vælg mellem flere modeller: almindelige gule blyanter, tømrerblyanter, tegneblyanter og trekantede blyanter. HB og 2HB. Se også Kuglepenne | Markere, Blyantspidsere og Labels | Etiketter. Blyanter er for nogle personer bare et skriveredskab, mens det for andre er et helt uundværlig redskab i hverdagen. Tager man f.eks. skitsetegneren som sidder på torvet til den årlige sommerfest. Han kan ikke undvære sine blyanter. Det kan også være at han hellere vil tegne med kul frem for blyanter. Mange kunstnere foretrækker nok at bruge blyanter til deres skitser. De giver en blød og let streg da de findes i flere forskellige hårdhedsgrader.

Skal du købe kvalitets blyanter, så er blyanter Staedtler et godt valg, som vi har flere modeller af inkl. den velkendte gule og sorte blyant med rødt viskelæder i enden.

Er det mere blyanter til tegning, du søger, så vil vi anbefale dig at kigge i vores varegruppe tegneblyanter. Her finder du professionelle tegneblyanter, skygge blyanter.

En almindelig skoleblyant er som regel af en hårdhedsgrad som hedder HB, det er sådan midt imellem hård og blød. De er nemme at spidse og for børn som skal lære at holde rigtig ved en blyant anbefales det ofte at vælge en 3-kantet model. Der går det nemmere for barnet at holde fast og hvis man så på samme tid vælger en model som er tykkere end de almindelig billige blyanter er det endnu nemmere for barnet.

Som en nyhed har vi også fået blyanter Faber Castell tilbage på shoppen igen, efter at vi en årrække har måtte undvære dem. Hvis du vil se vores udvalg af farveblyanter, kan du købe dem her.

Til dine blyanter skal du selvfølgelig også have en god blyantspidser, det finder du også på Grafical.dk.

Når du har dine billige blyanter og blyantspidser i varekurven mangler du bare dit papir. Under varegruppen papir kan du se vores store udvalg.

Vi tilbyder prisgaranti på næsten alle vores blyanter, så finder du dem til en billigere blyant pris på en anden dansk webshop, så tager du bare kontakt til os, så matcher vi prisen.

Vil du hellere skrive med en stiftblyant end en almindelig blyant, så har vi en varegruppe, der hedder Stiftblyanter | Pencils hvor du kan finde et stort udvalg af den slags kvalitets blyanter.