Latexhandsker

Latexhandsker til billige priser ✓ Stort udvalg af latex handsker ✓ Hurtig levering ✓ God kvalitet ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Latexhandsker Distinct L hvid pudderfri 100stk
Før DKK 219,00
Fra DKK 186,15 pr. Pakker
På lager - Levering 1-3 hverdage

Latexhandsker | Køb billige latex gummihandsker

I denne varegruppe vil man finde vores store udvalg af forskellige typer Latexhandsker. Disse handsker kan bruges til mange typer opgaver og erhverv. Det kan blandt andet være en latex handske til håndværkere, tandlæger, kokke, affaldsarbejdere m.v. Men gummihandsker er i virkeligheden velegnet til enhver person, der er i kontakt med beskidte eller farlige områder. Vi har et stort sortiment af latexhandskar, og der er helt sikkert nogle latex handsker, der kan dække dit behov.

Hvad er latex handsker?

Latex er en mælkeagtig, organisk væske, og er faktisk blot et andet ord for gummi. Det kommer fra gummitræet, "Hevea brasiliensis". Latex handsker er hårde, men tynde og tætte. Disse egenskaber giver en rigtig god brugerkomfort og en god modstand imod brud og slid. Da latexhandsker fremstilles af et naturligt forekommende stof, har de større biologisk nedbrydelighed og er derfor mere miljøvenlige end vinyl og nitrilhandsker, som er fremstillet af syntetiske materialer. Latex er også stærkere end vinyl i forhold til brudstyrke og er derfor også ofte foretrukket til for eksempel medicinsk brug. Latexhandsker fås også som engangshandsker, dvs. gummihandsker der er meget nemmere at smide ud. Derfor kan du ofte købe latex handske pakker hos Grafical.dk med flere par af engangshandsker i. Selvfølgelig stadigvæk til en hurtig levering. Selvom det er engangshandsker, der umiddelbart skal smides ud bagefter, er disse engangshandsker stadigvæk i høj kvalitet og med stor komfort.

Foretrækker du at handle i en fysisk butik, kan du blandt andet finde latex handsker Matas og latex handsker Harald Nyborg. Det er dog super nemt at bestille gummihandsker online hos Grafical. Vi leverer latexhandskar hurtigt med billig fragt.

Hvorfor findes latexhandsker med pudder og latexhandsker uden pudder?

Mange engangs latexhandsker er tilgængelige med og uden pudder. Handsker med pudder gør det nemmere at tage latexhandskar på og hjælper også med at absorbere sved. Nogle personer føler også at denne type latex handske giver mere komfort, når de bærer gummihandsker i længere tid. I kliniske omgivelser såsom læge klinikker eller hospitaler vil man foretrække pudderfri latex handsker for at mindske risikoen for krydskontaminering.

Søger du latexhandsker eller måske en anden variant?

Latexhandsker anvendes ofte til rengørings-opgaver, da latex handsker er utrolig gode til at beskytte mod blandt andet snavs, vand og dit opvaskemiddel. Ved brug af latexhandsker er du beskyttet mod kemikalier og snavs, der ellers kan skade dine hænder. Tryk her for at se vores udvalg af rengøringshandsker. Skulle du få brug for andre handsker end latexhandsker, kan du se vores store udvalg af engangshandsker, hvor der er flere varianter af nitrilhandsker og vinylhandsker.