Latexhandsker

Stort udvalg af latexhandsker ✓ Altid mange tilbud på latex handsker på Grafical.dk ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Latexhandsker » Gode latex handsker tilbud her

I denne varegruppe vil man finde vores store udvalg af forskellige typer latexhandsker. Disse latex handsker kan bruges til mange typer opgaver og erhverv. Det kan blandt andet være latex handsker tilbud til håndværkere, tandlæger, kokke, affaldsarbejdere m.v. Men gummihandsker og latexhandsker er i virkeligheden velegnet til enhver person, der er i kontakt med beskidte eller farlige områder. Vi har et stort sortiment af latexhandsker, og der er helt sikkert nogle latex handsker XL, der kan dække dit behov.

Hvad er latex handsker?

Latex er en mælkeagtig, organisk væske, og er faktisk blot et andet ord for gummi. Det kommer fra gummitræet, "Hevea brasiliensis". sorte Latex handsker er hårde, men tynde og tætte. Disse egenskaber giver en rigtig god brugerkomfort og en god modstand imod brud og slid. Da latexhandsker fremstilles af et naturligt forekommende stof, har de større biologisk nedbrydelighed og er derfor mere miljøvenlige end vinyl og nitrilhandsker, som er fremstillet af syntetiske materialer. Latexhandsker er også stærkere end vinyl i forhold til brudstyrke og er derfor også ofte foretrukket til for eksempel medicinsk brug. Latexhandsker fås også som engangshandsker, dvs. gummihandsker der er meget nemmere at smide ud. Derfor kan du ofte købe latex handske pakker hos Grafical.dk med flere par af engangshandsker i. Selvfølgelig stadigvæk til en hurtig levering. Selvom det er engangshandsker, der umiddelbart skal smides ud bagefter, er disse engangshandsker i form af latexhandsker stadigvæk i høj kvalitet og med stor komfort.

Foretrækker du at handle i en fysisk butik, kan du blandt andet finde lange latex handsker Matas og latex handsker madlavning. Det er dog super nemt at bestille gummihandsker og latexhandsker online på Grafical.dk. Vi leverer latexhandskar hurtigt med billig fragt, og du kan altid finde mange gode latex handler tilbud på webshoppen.

Latexhandsker med eller uden pudder?

Mange engangs latexhandsker er tilgængelige med og uden pudder. Handsker med pudder gør det nemmere at tage latexhandsker på og hjælper også med at absorbere sved. Nogle personer føler også at denne type latex handske giver mere komfort, når de bærer gummihandsker i længere tid. I kliniske omgivelser såsom læge klinikker eller hospitaler vil man foretrække latexhandsker i form af pudderfri latex handsker til fødevarer for at mindske risikoen for krydskontaminering.

Søger du latex handsker tilbud eller en anden variant?

Latexhandsker anvendes ofte til rengørings-opgaver, da latex handsker uden talkum er utrolig gode til at beskytte mod blandt andet snavs, vand og dit opvaskemiddel. Ved brug af latexhandsker er du beskyttet mod kemikalier og snavs, der ellers kan skade dine hænder. Tryk her for at se vores udvalg af rengøringshandsker. Skulle du få brug for andre handsker end latexhandsker, kan du se vores store udvalg af engangshandsker, hvor der er flere varianter af nitrilhandsker og vinylhandsker.

Her på siden kan du læse de mest almindelige spørgsmål til latex handsker sort og andre typer latexhandsker. Har du flere spørgsmål til vores mange gode latex handsker tilbud, er du velkommen til at skrive til os på grafical@grafical.dk.