Latexhandsker

Latexhandsker Distinct XL hvid pudderfri 100stk
2 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
I denne varegruppe vil man finde vores store udvalg af forskellige typer Latexhandsker. Disse handsker kan bruges til mange typer opgaver og erhverv. Det kan blandt andet være til håndværkere, tandlæger, kokke, affaldsarbejdere m.v. Men de er i virkeligheden velegnet til enhver person, der er i kontakt med beskidte eller farlige områder. Vi har et stort sortiment af latexhandskar, og der er helt sikkert nogle latexhandsker, der kan dække dit behov.

Hvad er latex?

Latex er en mælkeagtig, organisk væske, og er faktisk blot et andet ord for gummi. Det kommer fra gummitræet, "Hevea brasiliensis". Latexhandsker er hårde, men tynde og tætte. Disse egenskaber giver en rigtig god brugerkomfort og en god modstand imod brud og slid. Da latexhandsker fremstilles af et naturligt forekommende stof, har de større biologisk nedbrydelighed og er derfor mere miljøvenlige end vinyl og nitrilhandsker, som er fremstillet af syntetiske materialer. Latex er også stærkere end vinyl i forhold til brudstyrke og er derfor også ofte foretrukket til for eksempel medicinsk brug. Latexhandsker fås også som engangshandsker, der er meget nemmere at smide ud. Derfor kan du ofte købe pakker hos Grafical.dk med flere par af engangshandsker i. Selvføgelig stadigvæk til en hurtig levering. Selvom det er engangshandsker, der umiddelbart skal smides ud bagefter, er disse engangshandsker stadigvæk i høj kvalitet og med stor komfort.

Foretrækker du at handle i en fysisk butik, kan du blandt andet finde latex handsker Matas og latex handsker Harald Nyborg. Det er dog super nemt at bestille online hos Grafical. Vi leverer hurtigt med billig fragt.

Hvorfor findes latexhandsker med pudder og latexhandsker uden pudder?

Mange engangs latexhandsker er tilgængelige med og uden pudder. Handsker med pudder gør det nemmere at tage handsken på og hjælper også med at absorbere sved. Nogle personer føler også at det giver mere komfort, når de bærer dem i længere tid. I kliniske omgivelser såsom læge klinikker eller hospitaler vil man foretrække pudderfri latexhandsker for at mindske risikoen for krydskontaminering.

Søger du latexhandsker eller måske en anden variant?

Latexhandsker anvendes ofte til rengørings-opgaver, da latexhandsker er utrolig gode til at beskytte mod blandt andet snavs, vand og dit opvaskemiddel. Ved brug af latexhandsker er du beskyttet mod kemikalier og snavs, der ellers kan skade dine hænder. Tryk her for at se vores udvalg af rengøringshandsker. Skulle du få brug for andre handsker end latexhandsker, kan du se vores store udvalg af engangshandsker, hvor der er flere varianter af nitrilhandsker og vinylhandsker.