Kildevand | Vand

Kildevand til Danmarks bedste priser. Se alle vores kildevand tilbud lige her. ✓ Billig fragt ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Kildevand » Køb billigt kildevand online

Kildevand til billige priser. Grafical.dk har også Chokolade | Snacks, Engangsservice og kaffe. Vand, vand og atter vand kan man godt tænke, når vi i Danmark er et godt stykke henne i efteråret. Så går tankerne nemt til sydlige himmelstøj, hvor der er dejlig varmt. Der er også lækre sandstrande og blå vand med delfiner. En bådtur hvor der er mulighed for, at komme til at bade med de flotte fisk i mange forskellige farver. I baggrunden høres hyggelige rytmer mens den store grill er tændt inde på stranden. Her på siden finder ud et stort udvalg af dansk kildevand til super gode priser. Køber du billig kildevand, der er på lager, leverer vi indenfor 3 hverdage direkte til din adresse.

Hvad er kildevand?

Kildevand minder på mange måder om mineralvand. Begge dele kan pumpes op til overfladen og drikkes. Den største forskel på de produkter er, at mineralvand har en fast mineralsammensætning, hvilket kildevand ikke har. Begge dele er en nødvendighed for os mennesker, og har gode fordele for kroppen. Mineral- og kildevand er rig på calcium, magnesium, sulfat og jern, som er vigtigt for både knogler, immunforsvar, transportering af ilt og meget mere. Her på siden finder du kildevand på flaske til gode priser. Du kan både få den almindelige forfriskende smag af vand, og du kan også finde kildevand med smag. Leder du efter kendte kildevand mærker, er du også kommet til det helt rigtige sted. Her på webshoppen kan du både finde super priser på Denice kildevand og flere muligheder fra Aqua D'or.

Altid lækkert med kildevand

Det er blevet mere og mere populært at drikke kildevand. I mange danske byer er kalkniveauet i vandet ret højt, hvilket gør at vandet ikke smager nær så godt. Derfor kan man med fordel købe kildevand, så man får den forfriske smag af vand hver eneste gang. Derudover er det også super nemt med kildevand 50 cl eller kildevand 33 cl, da de er lige til at have med på farten, hvis man enten skal på tur eller op og træne. Hos Grafical.dk finder du masser af kildevand på tilbud, og tilmelder du dig nyhedsbrevet, vil du altid få besked, inden vi har ekstra gode kildevand tilbud her på shoppen.

Køb kildevand billigt hos Grafical.dk

Her finder du alle vores gode kildevand priser. Har du nogle spørgsmål til vores kilde vand, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os. Søger du andet end en god kildevand pris? Så kan du se vores udvalg af drikkevarer lige her. Ellers er det bare at tage et kig her på siden og se de flotte Denice kildevand tilbud, så du forbliver sund og hydreret.

Er der kalk i kildevand?

Ja, der er kalk i det meste kildevand og vand på flaske tilbud. Det kan naturligvis variere fra mærke til mærke, men mens der i det vand du får fra hanen i Danmark er et kalkindhold på ca. 200 ppm (dvs. mg/l), så er der kun den halve mængde kalk i det kilde vand du kan købe på flaske. Derfor er der også mange, der vælger at

Denice kildevand

På grafical.dk kan du naturligvis købe nogle af de mest populære brands inden for godt kildevand. F.eks. forhandler vi det populære brand Denice kildevand (også nogle gange kendt som Denise vand). Derudover har vi også andre populære mærker som f.eks. Aquador kildevand - ofte til rigtig gode priser. Så du er kommet til det rette sted, hvis du leder efter et Aquador eller Denice kildevand tilbud.

Små kildevand

Blandt udvalget af kildevand finder du også små flasker. Disse små kildevand er især populære på kontorer, restauranter og caféer, hvor en halv liters kildevand ofte er for meget for en kunde eller en medarbejder. De små kildevand er også gode til f.eks. bilen eller til at have med i tasken, hvor de ikke fylder helt så meget.

Hvor længe kan vand på flaske holde sig?

Selvom der altid er angivet en udløbsdato på flasken, kan vand på flaske faktisk holde sig ubegrænset. Men hvis du har drukket af flasken, vil lidt af dit spyt blive i den og leve et stykke tid i vandet. Men med tiden vil bakterierne dø, da en flaske faktisk er et lukket kredsløb. Husk at flaskerne fra vand på flaske ikke er produceret til at blive genbrugt.

Kildevand tilbud

Er du på jagt efter f.eks. Denice kildevand tilbud eller andre kildevand på tilbud, så er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig ofte billig vand på flaske. Ikke alene kan du finde vores i forvejen billige kildevand på shoppen hver dag. Dem har vi ofte yderligere rabat på. Hvis du ikke vil risikere at gå glip af nogle af disse tilbud, så kan du altid skrive dig op til vores nyhedsbrev. Så får du besked, når der næste gang f.eks. er tilbud på billige kildevand uden pant eller rabat på kildevand med smag. Som ny modtager af nyhedsbrevet får du en velkomstgave i form af en rabatkode, du naturligvis kan bruge, når du næste gang skal køb kildevand. Samtidig får du adgang til særlige rabatter og tilbud, der kun gælder for nyhedsbrevsmodtagere. Få f.eks. ekstra billigt kildevand på en af vores momsfrie dage for nyhedsbrevsmodtagere.
Når du er skrevet op til nyhedsbrevet deltager du desuden helt automatisk i lodtrækningen om flere fede præmier et par gange om året. Helt uden at du selv skal gøre noget.

Tag en flaske vand med på farten

Når du køber en flaske vand her på Grafical.dk, så er du altid sikker på at du kan have en flaske vand med på farten. Det er altid en god ide at have mineral vand med hvad end du er ude at køre bil, på arbejde eller en tur på stranden. Ifølge sundhedsstyrelsen skal man drikke mellem 1-1,5 liter vand om dagen. Er du meget aktiv eller er det meget varmt, så er det en god ide at drikke ekstra med vand. Derfor er det altid en god ide at have en flaske vand med sig.