Plastbæger

Engangskrus 20cl brun - 3000 stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Se vores store udvalg af forskellige slags plastbæger og tilhørende låg. Disse praktiske plastik bæger kan skaffes i mange forskellige størrelser og former, så man kan næsten være sikker på at finde lige netop den plastbæger man har behov for.

Husk låg til plastbæger
Langt de fleste plastbæger man finder i denne varegruppe sælges uden låg. Dette lyder måske lidt mærkeligt, men nogle har ikke behov for selve låget, og på den måde tvinges man ikke til at have en masse låg liggende ved køb af mange plastbæger af gange. Derudover kan de også købes billigere da man som sagt ikke er tvunget til at købe det tilhørende låg med plastbægeret.

Men hvis man gerne vil have et tilhørende låg, så kan man ofte se hvilken låg der passer sammen med bægeret hvis man kigger på hver enkelte bægers varebeskrivelse. Her skal man kigge efter betegnelsen “Tilhørende varer” eller “Relateret varer” - her vil det ofte fremgå hvad der passer sammen med låget.

Hvor mange milliliter kan et plastikbræger indeholde?
Den største forskel på de forskellige plastbæger er ofte hvor store de er, altså hvor meget de kan indeholde. Dette er ofte betegnet med et millileter mål eller ML som forkortelse.

Den mindste bæger vi forhandler i øjeblikket kan indeholde 30 ml eller 3 cl. Dette er ikke meget mere end hvad et almindelige snapsglas kan indeholde. Den største kan indeholde 1350 ml eller 1,35 liter og den er er beregnet som en salatskål.

Der findes også Dessert & Kaffe plastbæger
I denne varegruppe kan man dog også finde de velkendte hvide kaffebægere på 12cl. De bliver også tit kaldt “automatbægere” Hvis man har behov for nogle festlige dessertbægere til en børnefødselsdag, så kan man også finde sådan nogle her. De kommer i forskellige farver og med forskellige dyremotiver. De er særlig velegnet til is dessert og kan indeholde 225ml.

Se også vores store udvalg af engangs drikkebægre og kopper her.