Strikkeopskrifter

Find strikkeopskrifter

Find strikkeopskrifter

Vil du gerne have gratis strikkeopskrifter til baby, børn eller dame. Vi lægger løbende nye strikkeopskrifter gratis op på Grafical.dk, så du kan få inspiration og opskrifter til dit næste strikke projekt. Under hver strikkeopskrift kan du se hvilket garn og strikkepinde m.v. du skal bruge til de nemme strikkeopskrifter.

Gratis strikkeopskrifter på hjemmesko >>

Strik grydelapper af tubegarn >>

Halsedisse opskrift >>

Strikkeopskrifter dame poncho med rullekrave >>

Strikkeopskrifter baby undertrøje af blød merino uld >>

Opskrift på indpakkede æg i valket strik >>

Se flere gratis strikkeopskrifter >>
Se og hent gratis strikkeopskrifter

Se og hent gratis strikkeopskrifter

Hos Grafical.dk vil vi gerne hjælpe dig til at komme i gang med kreative projekter såsom at strikke, hækle eller andet håndarbejde. Vi lever jo af at sælge garn og strikkepinde og vi har faktisk over 12.000 forskellige hobbyartikler at vælge i mellem på webshoppen.

Vores strikkeopskrifter kan du bruge både til damer, børn og herre. Til en dame kunne du eventuelt strikke grydelapper, karklude, æggevarmer, taske, vamset vinter strik såsom en halsedisse opskrift eller en hjemmestrikket sjælevarmer. Til mænd kunne det være en strikket hue, halstørklæde, vanter eller måske kunne du strikke en kopvarmer. Der er nok mange som gerne vil strikke noget til nyfødte babyer og børn såsom nissehue, strikkede strømper, strikket babytæppe, krammedukke eller en undertrøje af blødt merino uld og babygarn. På nogle hospitaler får man som nyfødt en strikket babyhue.

SE VORES STORE UDVALG AF GARN HER >>

SE VORES STORE UDVALG AF STRIKKEPINDE HER >>

Strikkeopskrifter dame, børn eller baby

Strikkeopskrifter dame, børn eller baby

Vi prøver på at udforme vores opskrifter på en måde så du får nogle nemme strikkeopskrifter, der giver et godt slutresultat. Du vil måske gerne give en hjemmelavet gave til dit nyfødte barnebarn, og her kan vi hjælpe med gratis strikkeopskrifter baby samt gratis strikkeopskrifter børn. Det kan også være, at du er ny indenfor håndarbejde og gerne vil lær at strikke, så er det godt at starte med en mere simpel og let strikkeopskrift såsom et halstørklæde eller hjemmestrikkede uldne sokker, hvor din strikkestil og strikkefasthed ikke betyder lige så meget.

Udover strikkeopskrifter har vi også mange hækleopskrifter. Så kan du både lide at strikke og hækle så prøv at kigge nærmere på alle vores gratis hækleopskrifter.

Synes du at vi mangler nogle bestemte strikkeopskrifter er du meget velkommen til at skrive til os på grafical@grafical.dk, så vil vi gerne prøve at finde og lægge dem på vores samling af gratis strikkeopskrifter online.

Rigtig god fornøjelse.

Os hos Grafical.dk
Garn og strikkepinde til strikkeopskrifter