Skærmbeskyttelse

Se vores store udvalg af original Panzerglass og andre slags skærmbeskyttelse her - lave priser og hurtig levering.
PanzerGlass MATRIX iPhone 14 Pro max
På lager - Levering 1-3 hverdage
PanzerGlass Samsung Galaxy S22 (CF), Black AB
På vej til lager

Forventet: 03-12-2023

Køb skærmbeskyttelse til din mobil online

Se vores store udvalg af skærmbeskyttelse til din mobiltelefon og tablet. Skærmbeskyttelse består af et tyndt lag beskyttende film,  Kært barn har mange navne og skærmbeskyttelse til mobiltelefoner betegnes derfor ikke kun som PanzerGlass, der er det mest kendte brand, men også som mobilglas, beskyttelsesfilm og beskyttelsesglas. PanzerGlass et dansk produkt. Her i kategorien finder du et stort udvalg af originale PanzerGlass produkter, samt en række lignende produkter der minder om PanzerGlass.

Skærmbeskyttelse til din mobil

Din mobiltelefon holder meget længere, hvis den er forsynet med en form for skærmbeskyttelse. Fælles for de forskellige typer beskyttelsesfilm, så som PanzerGlass og Panzer er at de ikke alene beskytter telefonen mod ridser og skader, hvis du f.eks. taber den. De tillader dig også at bruge skærmens touch-funktioner.
Foruden PanzerGlass og andre typer skærmbeskyttelse har vi også et stort udvalg af andre typer tilbehør til din mobiltelefon.(/url] Hvis du søger skærmbeskyttelse til din computer kan du se vores store udvalg af skærmfiltre lige her.

PanzerGlass af højeste kvalitet

Hos Grafical forhandler vi både det originale PanzerGlass og konkurrerende typer af skærmbeskyttelse. "PanzerGlass er min foretrukne form for skærmbeskyttelse" forklarer Graficals ansatte, Benjamin. "Selvom produktet er en anelse dyrere end andre konkurrenter, er det også min erfaring, at det beskytter bedre end billigere alternativer.
Hvad end du køber originalt PanzerGlass eller et konkurrerende produkt inden for skærmbeskyttelse, kan du her i varegruppen finde et stort udvalg af skærmbeskyttelse til alle typer mobiltelefoner og tablets fra store producenter som Apple, Samsung, HTC, Huawei, Sony mfl.

Husk at PanzerGlass og andre former for skærmfolie ikke er den eneste form for skærmbeskyttelse du kan få. Du kan med fordel kombinere skærmfolie med f.eks. et godt cover til din mobil. Være blot opmærksom på, om det valgte cover er kompatibelt med dit valgte skærmfolie.

Mangler du et godt lys når du laver videoer eller taget billeder? Se vores udvalg af ring light.