Skærmbeskyttelse

Se vores store udvalg af original Panzerglass og andre slags skærmbeskyttelse her - lave priser og hurtig levering.

Køb skærmbeskyttelse til din mobil online

Se vores store udvalg af skærmbeskyttelse til din mobiltelefon og tablet. Skærmbeskyttelse består af et tyndt lag beskyttende film, der i folkemunde ofte betegnes som panserglas. Kært barn har mange navne og skærmbeskyttelse til mobiltelefoner betegnes derfor ikke kun som Panserglas eller Panzerglas, men også som mobilglas, beskyttelsesfilm og beskyttelsesglas. Egentlig er PanzerGlass et dansk produkt og et beskyttet varemærke. Her i kategorien finder du et stort udvalg af originale PanzerGlass produkter, samt en række lignende produkter der minder om PanzerGlass.

Skærmbeskyttelse til din mobil

Din mobiltelefon holder meget længere, hvis den er forsynet med en form for skærmbeskyttelse. Fælles for de forskellige typer beskyttelsesfilm, så som PanzerGlass og Panzer er at de ikke alene beskytter telefonen mod ridser og skader, hvis du f.eks. taber den. De tillader dig også at bruge skærmens touch-funktioner.
Foruden PanzerGlass og andre typer skærmbeskyttelse har vi også et stort udvalg af andre typer tilbehør til din mobiltelefon.(/url] Hvis du søger skærmbeskyttelse til din computer kan du se vores store udvalg af skærmfiltre lige her.

Panzerglass eller Panserglas

Selvom Panzerglass (som det egentlig skal staves) egentlig er et produktnavn, er alle former for skærmbeskyttelse i folkemunde blevet kendt som Panzerglass - oftest stavet forkert som panserglas. Hos Grafical forhandler vi både det originale Panzerglass og konkurrerende typer af panserglas. "PanzerGlass er min foretrukne form for skærmbeskyttelse" forklarer Graficals ansatte, Benjamin. "Selvom produktet er en anelse dyrere end andre konkurrenter, er det også min erfaring, at det beskytter bedre end billigere alternativer.
Hvad end du køber originalt PanzerGlass eller et konkurrerende produkt inden for skærmbeskyttelse, kan du her i varegruppen finde et stort udvalg af skærmbeskyttelse til alle typer mobiltelefoner og tablets fra store producenter som Apple, Samsung, HTC, Huawei, Sony mfl.

Husk at panserglas (eller Panzerglass) ikke er den eneste form for skærmbeskyttelse du kan få. Du kan med fordel kombinere panserglas med f.eks. et godt cover til din mobil. Være blot opmærksom på, om det valgte cover er kompatibelt med panserglas.