Sække

Billige sække på Grafical.dk. Find haveaffald sække og store sække til affald her. ✓ Super kundeservice ✓ Lav fragt ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Sække » Køb klare og sorte sække her

Her finder du et stort udvalg af forskellige sække til forskellige formål. Blandt andet løse affaldssække, affaldssække af papir - f.eks har vi en sæk der er beregnet til klinisk risikoaffald og derfor er vådstærk, affaldssække på rulle, kanalsække og meget mere. Vores billige sække kommer i flere forskellige farver og størrelser. Du kan både finde sorte sække og klare sække i størrelser på blandt andet 100 liter og meget mere her på siden. Vi smider cirka 800 kg. skrald ud pr. indbygger om året i Danmark. Det er derfor altid godt at have haveaffald sække, skraldesække og andre poser til affald. Tag et kig her på siden efter sække til haveaffald og til andet affald.

Køb billige sække online

Sække bruges til alt slags affald. Det kan blandt andet være haveaffald, plastikflasker, glasflasker, ting der skal på genbrug. Har du et affaldsstativ til sække, er det ofte de sorte store sække du skal bruge. Du kan købe sorte sække til både industrien, erhverv og hjem til privaten. Mangler du et skraldestativ til sække, så finder du også det lige her på Grafical.dk. Du kan også købe en sækkelukker til at gøre arbejdet med lukning af sække nemmere.

Hvis man leder efter sække til Sækko-boy systemet, så findes de lige her på Grafical.dk.

Special sække

Se for eksempel den populære papirsæk fra Abena. Denne papirsæk er vådstærk, og er en del af “Hold Danmark Ren” kampagnen. Hold Danmark Rent eller HDR som forkortelse, er en non-profit organisation, der arbejder for at nedbringe mængderne af henkastet affald i naturen.
Man kan faktisk også skaffe specielle varmtvands-opløselige sække. Disse sække er særlig velegnet til sikker håndtering af snavset eller inficeret tøj. Disse sække opløses nemlig ved 60 C varmt vand. De har et brutto rumindhold på omkring 40-45 L, så de kan indeholde en del tøj. Man kan også skaffe disse sække som opløses i koldt vand i stedet for varm vand. Vådt tøj bør derfor vikles ind i et tørt klæde/håndklæde for at undgå opløsning af sækken.

Dette var blot et ganske lille udpluk af de forskellige sække vi forhandler. Kig hele varegruppen igennem, så kan du sikkert finde det du leder efter. Eller prøv at anvende søgefeltet i toppen af shoppen.

Har du spørgsmål til de forskellige sække?

Hvis du har spørgsmål til for eksempel haveaffald sække eller måske har du spørgsmål til affaldsstativ til sække, så sidder vores kundeservice klar på telefon og mail for at hjælpe dig. Har du spørgsmål til affaldssortering, så har vi sørget for at give dig en god beskrivelse af, hvordan du skal sortere dit affald. Husk at du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret på de bedste tilbud på vores webshop. Mangler du andet i poser og sække, så kig nærmere lige her.