+10.000 KundeanmeldelserPrisgarantiLevering 1-3 hverdageFragt 49,- (61,25)Gratis levering fra 499,- (623,75)

Affaldssystemer

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af diverse affaldssystemer. Lige fra papirkurve og askebægere, til blespande, paraplyholdere og rulleborde.  Med affaldssystemer fra Grafical.dk skal du ikke være nervøs for om du har styr på dit affald . Vi har et stort udvalg og det burde være muligt for dig at finde netop de affaldssystemer som passer ind i jeres virksomhed eller i de private hjem. De mest populære typer affaldssystemer er nok en helt almindelig skraldestativ eller skraldespand.

Hvis vi skal have en ordentligt plads på vores Jord til de næste mange generationer er det meget vigtigt at vi tænker over hvordan vi sortere vores affald. Med affaldssystemer bliver det hurtigt en del nemmere for både voksne og børn at sortere affaldet rigtigt. Hvis i på kontoret vælger at lave skraldespande eller lidt større spande til sortering af papir, pap og diverse vil man på denne måde tage ansvar.

På vores webshop Grafical.dk finder du under varegruppen affaldssystemer også bl.a. askebægre, affaldsstativer, affaldsspande m.m. Det skal også lige siges at det ikke kun er til indendørs brug at vi har affaldssystemer men også diverse modeller som er særdeles velegnede og robuste til at klare de danske vejrforhold.

Det kan også være at i har fået en lille ny i familien som selvfølgelig bruger en del bleer og så skal have en af de smarte blespande som også er under gruppen affaldssystemer. Ved puslebordet kan det også være en fordel lige at have en flaske med hånddesinfektion til at stå.

Dunkåbner, til åbning af 10 ltr. dunke
Varenummer: ABN-1000006749
DKK 69,40
   På lager - Levering 1-3 hverdage

DKK 86,75 inkl. moms
Info/køb
Dunkåbner, til åbning af 5 ltr. dunke, kun Diversey
DKK 78,95
   Skaffevare

DKK 98,69 inkl. moms
Info/køb
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Åbningstider:

Man - tor: 8.00 - 16.00
Fredag:    8.00 - 15.30

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   Tlf.: 9740 7644   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top