Fotopapir

Stort udvalg af fotopapir til rigtig gode priser. Bestil i dag og få dit fotopapir leveret hurtigt. Billig fragt - Prisgaranti - Mere end 11.000 Trustpilot anmeldelser.

Print selv dine billeder med vores fotopapir

Fotopapir gør det muligt selv at kunne printe sine fotos og dermed spar penge ved at købe dit fotopapir på Grafical.dk. Der er mange størrelser og kvaliteter at vælge i mellem. Altid levering af fotopapir fra dag til dag. Der var engang hvor man ikke selv kunne printe sine billeder hjemme i privaten. Da havde man et fotografiapparat med en film i og det var det. Når filmen så skulle fremkaldes var det ned til fotohandleren for at aflevere filmen og så var spændingen stor. Spænding fordi at man vidste jo egentligt ikke hvad man havde taget billeder af eller i hvert fald hvad udfaldet bliver. Man venter spændt indtil man skal ned og hente kuverten med de 24 ny fremkaldte billeder. Mange gange kunne der godt være billeder imellem som man ikke rigtig kunne bruge. Sådan var det dengang. Det er blevet noget nemmere nu med fotopapir.

Hvordan begyndte idéen med fotopapir?

I 1981 kom Sony med den første stillbilledekamera. Det betød at man nu kunne lagre billeder analogt på en magnetisk skive. Og i begyndelsen af 1990'erne gik man over til at lagre billeder digitalt. En ny verden for fotografering er hermed født og dermed kommer der for alvor gang i udviklingen med at fotografere med digitalkamera og fotopapir. Når du lagrer dine billeder kan du gøre det på dvd skiver og så skal du lige huske at skrive på dem med en tusch med det samme for at have styr på dine billeder.

Det er altså ikke så mange år siden at man begyndte at kunne købe fotopapir og så selv printe sine billeder. Fotopapir findes i forskellige tykkelser, kvaliteter og med forskellige overflader. Det er ikke kun dine billeder du kan printe ud på fotopapir, men også hvis du f.eks. selv laver indbydelser til din fødselsdag er fotopapir velegnet. Det er i en kraftigere kvalitet og har en rigtig fin overflade. Fotopapir bliver også ofte blot kaldt photo paper.

Se det store sortiment af foto papir

Hos Grafical.dk kan du købe dit fotopapir til meget billige priser og når man køber fotopapir, så er der nogle forskellige ting man skal have i tankerne. Først og fremmest, så tænker de fleste på prisen på selve fotopapiret, og det er der en god grund til. Prisen varierer nemlig rigtig meget mærke fra mærke, så mange ikke klar over forskellen på de forskellige mærker, og går derfor primært efter prisen. Vi har mange varianter af foto print. Bl.a. sælger vi fotopapir A3, fotopapir A4 og meget andet photo print til rigtig gode priser.

Fotopapir der matcher til printeren

Det er næsten sikkert, at dit printermærker også fremstiller deres egne fotopapir produkter. Så du vil hurtigt finde foto papir fra HP, Brother og Canon. Du vil sikkert også se, at i din printere brugervejledning, at de anbefaler deres eget fotopapir mærke. Dette vil faktisk i langt de fleste tilfælde være den bedste ide. Hvis du køber fotopapir fra det samme mærke som din fotoprinter, så vil du opleve at ofte bare passer sammen. Det gælder både i selve fotoprinteren, men også i det printer software som man ofte vil anvende. Hvis man køber de billigste noname discount mærke, så kan man opleve at de ikke rigtig spiller sammen enten i selve foto printer eller i de software man nu bruger. Måske er størrelserne ikke helt ens, eller måske er de for tynde eller tykke. Så for at undgå hovedpine med den slags problemer, så vil man i de fleste tilfælde anbefale at bruge det samme fotopapir mærke hvis muligt. Du kan finde vores foto printer lige her. Med det korrekte foto papir og en foto printer, der passer sammen, vil altid være klar til at print selv billeder ud. Så behøver du aldrig at skulle ned med dit photo print, da du nu kan klare alt dit foto print hjemmefra.