Om Grafical.dk

Indholdsfortegnelse

Indholdsfortegnelse

Her kan du vælge hvilket emne, du ønsker at læse om eller scroll ned for at læse det hele:

1. Kæmpe udvalg og små priser

2. Prisgaranti på 50.000 varer

3. Få 5% bonus på alle dine varekøb

4. Over 10.000 anmeldelser på Trustpilot

5. Grafical har AAA-rating

6. Kåret 6 gange som Gazelle virksomhed

7. Sponsorater

8. Ledige stillinger

9. Kontaktpersoner

10. Virksomhedsdata

11. Find vej

12. Historie

13. Klimapapir

14.Fødevaregodkendelse
1. Kæmpe udvalg og små priser

1. Kæmpe udvalg og små priser

Omkring 50.000 varenumre kan du vælge i mellem på Grafical.dk. Vores målsætning er, at det skal være så let og så billigt som muligt for dig at handle på webshoppen.

Over 50.000 registrerede kunder har valgt Grafical som deres faste leverandør af kontorartikler, måske var det også noget for dig?

Grafical.dk er en utrolig brugervenlig webshop, og vi arbejder konstant på at gøre den endnu bedre, så du nemt kan finde de produkter, du søger.

Vi vil gerne gøre det så gennemskueligt som muligt for dig at handle hos Grafical. Det betyder bl.a. at der ikke gives specialrabatter til individuelle kunder, men at de priser du kan se på shoppen er ens for alle. Så du behøver ikke at være en hård indkøber for at opnå de bedste priser hos os.
2. Prisgaranti på 50.000 varer

2. Prisgaranti på 50.000 varer

Du kan være sikker på, at du køber til markedets billigste pris, når du handler på Grafical.dk.

Vi giver dig nemlig prisgaranti på omkring 50.000 varer.

Vi undersøger løbende markedet og kalkulerer vores priser så lavt som muligt. Skulle du alligevel finde en vare billigere et andet sted, skal du endelig bare kontakte os, så matcher vi prisen.
3. Få 5% bonus på alle dine varekøb
Foto af 5% bonus

3. Få 5% bonus på alle dine varekøb

Hvis du opretter dig som bruger på Grafical.dk opsparer du 5% bonus af alle dine varekøb (ikke af fragtomkostninger). Bonus kan bruges som rabat ved fremtidige køb.

OPRET DIG SOM BRUGER HER

Bonus kan ikke udbetales eller fratrækkes som rabat på den ordre, hvor det er optjent fra. Husk at du skal være logget ind for at optjene bonus af dit køb! Dette gøres i toppen af webshoppen. Har du gennemført en ordre uden at være logget ind, er det ikke muligt at optjene bonus af købet.

Brug for yderligere hjælp til bonus? klik her for at gå til FAQ
4. Over 10.000 anmeldelser på Trustpilot
Foto af Trustpilot

4. Over 10.000 anmeldelser på Trustpilot

Din mening betyder rigtig meget for Grafical. Vi gennemlæser nøje alle de anmeldelser, vi får og prøver at lære af dem, så vi kan gøre det bedre, og du kan blive mere tilfreds.

Klik her for at læse hvad vores kunder synes om at handle hos os.
5. Grafical har AAA-rating - Højeste Kreditværdighed

5. Grafical har AAA-rating - Højeste Kreditværdighed

Du kan være ekstra tryg ved at handle sammen med Grafical, idet vi er kåret som AAA.

Trippel-A rating, som det også kaldes, er den højeste kreditværdighed en virksomhed kan opnå.

Det giver ekstra sikkerhed til kunder og leverandører, at handle med en virksomhed, som har denne kreditrating.

Du kan læse mere om AAA-rating her
6. Kåret 6 gange som Gazelle virksomhed

6. Kåret 6 gange som Gazelle virksomhed

Grafical.dk er blevet kåret som Gazellevirksomhed 6 gange over hele 3 årtier.

En Gazelle-virksomhed er et udtryk for Danmarks hurtigst voksende virksomheder, der lever op til en lang række krav. Det er bl.a. ikke nok kun at skabe vækst, der skal også være et positivt resultat på bundlinjen. Dernæst skal disse krav opfyldes 4 regnskabsår i træk.

Kun omkring 1 ud af 1.000 virksomheder bliver kåret som gazelle virksomhed hvert år, og meget færre bliver kåret flere end 1 gang.

Vi har fra stiftelsen af Grafical.dk i 1997 arbejdet målrettet på at leve op til disse krav og brugt kravene som en rettesnor til at drive virksomheden efter.
7. Sponsorater

7. Sponsorater

Hos Grafical vil vi gerne være med til at støtte gode formål.

Fremfor at støtte mange små projekter med gratis produkter, rabatter eller økonomiske bidrag, har vi valgt at samle vores støtte til 3 organisationer nemlig Ungdommens Røde Kors, One Tree Planted og Kræftens Bekæmpelse.

Du kan læse mere om organisationernes arbejde samt vores støtte til dem herunder:
Ungdommens Røde Kors

Ungdommens Røde Kors

Grafical støtter Ungdommens Røde Kors økonomisk i at hjælpe børn og unge i Danmark, med en særlig indsats for udsatte børn. Hjælpen går bl.a. til at afholde ferie- og weekendture for udsatte børn. Så børnene kan få nogle gode oplevelser, fællesskab og et afbræk i en hverdag, der ikke altid er lige nem. Ungdommens Røde Kors er Danmarks største humanitære ungdomsorganisation.

Læs mere om Ungdommens Rødekors på Ungdommens Røde Kors' hjemmeside. Her kan du også støtte Ungdommens Røde Kors direkte, hvis du har lyst til det.
One Tree Planted

One Tree Planted

Klimaet er en vigtig sag for os at støtte. Hos Grafical har vi valgt at støtte organisationen One Tree Planted i deres arbejde med at erstatte tabte skovområder rundt om i verden. Hvis du vil være med til at øge Graficals årlige bidrag til One Tree Planted, kan du læse mere om vores Klimapapir her. Et projekt hvor vi erstatter træer brugt i produktionen af det papir vi sælger.

Du kan også støtte træplantning her eller få mere information om hvordan træplantning kan fjerne en meget stor del af udledningen af CO₂.
Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse

Vores bidrag til Kræftens Bekæmpelse går til tre hovedområder: kræftforskning, forebyggende oplysning samt støtte til kræftpatienter og pårørende.

Hvis du vil læse mere om det store arbejde, som Kræftens Bekæmpelse udfører, eller du måske også har lyst til at støtte dem, så klik her.

8. Ledige stillinger

Grafical.dk er en dynamisk virksomhed og vi har løbende behov for medarbejdere såsom kundeservicemedarbejdere, marketingmedarbejdere o.lign.

Vi slår alle ledige stillinger op på Jobnet, så er du interesseret i et job hos Grafical.dk, anbefaler vi, at du tilmelder dig Jobnet's jobagent, så du får besked, når der bliver en stilling ledig.


9. Kontaktpersoner

Du kan skrive til os på grafical@grafical.dk eller ringe til os på 97 40 76 44.

Har du henvendelser vedrørende marketing og sponsorater, kan du  sende en mail til marketing@grafical.dk                                                                                                                                                             .
10. Virksomhedsdata

10. Virksomhedsdata


Grafical ApS
Nupark 45
7500 Holstebro

Mail: grafical@grafical.dk

CVR-nr.: 20561599
Etableringsår: 1997

Bankforbindelse:

Jyske Bank
St. Torv 1
7500 Holstebro

Reg./konto nr. 7648 0002008851

SWIFT/BIC: JYBADKKK
IBAN nr. DK0676480002008851
11. Find vej

11. Find vej

Vi gør opmærksom på, at du ikke kan afhente varer direkte hos Grafical, og at Grafical ikke har nogen fysisk butik eller showroom, hvor du kan se prøver.

Grafical ligger i Nupark lige nord for Holstebro tæt ved Struer Landevej (hovedvej 11).

Hvis du kommer fra Holstebro, skal du kører mod Struer. Når du kommer ud af Holstebro kommer Nupark på højre hånd. Du skal fortsætte forbi Nupark og dreje til højre på Energivej, så kører du 200 meter, og så drejer du igen til højre mod Nupark.

Efter cirka 400 meter kommer du til nr. 45 (bygning H) på højre hånd, hvor Grafical har kontor. Bygningen har nogle markante grønne hjørner.

Kører du via Holstebro motorvejen mod nord, skal du dreje til højre ad Hjermvej i lyskrydset, hvor motorvejen slutter i den nordlige del af Holstebro. Efter 200 meter skal du dreje til venstre mod Nupark.

Efter cirka 750 meter kommer du til nr. 45 (bygning H) på venstre hånd, hvor Grafical har kontor. Bygningen har nogle markante grønne hjørner.
På fotoet kan du se vores bygning. Den hedder Nupark 45, bygning H.

Du finder Grafical på 1. sal, hvor der er adgang via trappe eller elevator.

Åbningstider:

Mandag - torsdag: 8.00 - 16.00
Fredag 8.00 - 15.30
12. Historie

12. Historie

Grafical blev stiftet i 1997 af brødrene Anders og Carsten Lindhardsen (foto). Anders havde en grafisk baggrund fra CC&CO, hvor han var kundekonsulent i deres grafiske afdeling. Carsten havde en baggrund som revisor fra Deloitte og PWC. Firmaet kom i første omgang til at hedde Brdr. Lindhardsen.

I 2003 overtog Carsten hele ejerskabet og firmaet skiftede i den forbindelse navn til Grafical, som står for GRAFIsk og CArsten Lindhardsen.

Grafical har gennemgået en transformation fra at være tryksagsbroker til at blive en e-handelsvirksomhed.

Klik her for at læse hele historien...
13. Klimapapir

13. Klimapapir

Hos Grafical.dk tilbyder vi at plante nye træer, til erstatning for de der er blevet brugt i produktionen af det papir vores kunder køber. Naturligvis på vores regning. Konceptet kalder vi for Klimapapir.

Læs mere om vores Klimapapir og se hvordan du får Klimapapir-mærket  på din hjemmeside, så du kan skilte med dine klimavenlige papirindkøb.

Klik her for at læse mere

14. Fødevaregodkendelse

14. Fødevaregodkendelse

Grafical.dk er godkendt af Fødevarestyrelsen med en glad smiley.

Du kan se vores kontrolrapport her