Ugekalender

En ugekalender er et simpelt men effektivt værktøj til at holde styr på dine planer, aftaler og aktiviteter. Med en ugekalender bliver alt samlet et sted, så du hurtigt og nemt kan skabe dig et overblik. Selv om mange nu anvender et kalenderprogram på computeren og telefonen eller , så er de helt almindelige papirkalendere stadig ganske populære. De findes i forskellige udgaver, og i denne varegruppe kan du finde en ugekalender eller en "week planner" som de også ofte bliver kaldt.

"Jeg kan ikke undvære min ugekalender"
- Benjamin - Webassistent hos Grafical

Selvom vi er blevet digitale og du kan finde dig en online ugekalender, så er der flere fordele ved en fysisk ugekalender. F.eks. kan det være nemmere at sidde med en fysisk kalender foran sig, hvis man f.eks. er ved at aftale et møde, en tandlægetid eller lignende i telefonen. Og vi behøver vel ikke nævne, at din fysiske ugekalender ikke går ned under strøm- og netnedbrud.

En ugekalender for hele familien
Med en ugekalender er det nemt at holde styr på familiens planer for hele ugen. En ugekalender har nemlig plads nok til at kunne lave notater for de enkelte familiemedlemmers planer hver dag og samtidig give et overblik over alles gøren og laden. Det overblik opnår du ikke med f.eks. en dagskalender eller en månedskalender.
På samme vis kan du f.eks. bruge en ugekalender til at holde redde på aftaler på kontoret, i skolen eller i den lokale sportsklub.

Søger du en ugekalender som bordkalender[/url], har vi også dem

Du kan desuden se hele
vores store udvalg af billige kalendere her