Nitrilhandsker

Kæmpe udvalg af nitrilhandsker. Køb engangshandsker til Danmarks bedste priser og få dem leveret hurtigt. Prisgaranti, billig fragt og god kundeservice.

Køb nitrilhandsker og få den bedste beskyttelse til dine hænder

Står du og mangler nitril handsker i top kvalitet og til billige penge? Hos Grafical.dk kan du købe flere varianter af nitrilhandsker online til en hurtig levering. Her kan du både få sorte nitrilhandsker og blå nitrilhandsker, eller du kan tage et kig her på siden og vælge præcis den farve, du synes, passer dine engangshandsker bedst!

Hvad er nitrilhandsker?

Nitrilhandsker anvendes ofte som et alternativ til latexhandsker, da nitrilhandsker er fremstillet af syntetisk gummi, hvilket betyder, at der ikke er nogen risiko for gummiallergi/latexallergi. Nitril er meget robust, hvilket gør det ekstremt modstandsdygtigt over for brud, slid og kemikalier. Derfor bruges de ofte i laboratorier og industri som engangshandsker, rengøringshandsker og arbejdshandsker.

Nitrilhandsker er blandt de bedste engangshandsker, når det kommer til god brudstyrke. Men disse nitril handsker har også andre fordele som blandt andet:

- En nitrilhandske har et højt niveau af gennemfølingsevne
- Nitrilhandsker tilpasser sig håndens form for en rigtig god pasform
- Bedre komfort ved længere brug af nitrile handsker
- Nitrilhandsker modstår mange kemikalier
- Nitril engangshandsker har en lang holdbarhed

Nitrilhandsker giver en god balance mellem latex og vinyl. Nitril føles meget som en latex handske, men den er stærkere, koster mindre og er mere behagelig at bruge. Nitril er perfekt til især rengøring og opvask. Nitril enganghandsker kan også skaffes med og uden pudder, hvilket gør dem lettere at tage på - især med våde hænder.

Billige nitrilhandsker

Du kan se hele vores store udvalg af billige nitrilhandsker her på siden. Du finder dem i en række forskellige størrelser og farver. Du finder dem både som de meget populære engangshandsker fra Abena, men også som solide arbejdshandsker fra Thor som for eksempel Thor Flex Nitril. Nitrilhandsker kommer også i flere forskellige farver. Du kan blandt meget andet vælge mellem sorte nitrilhandsker og blå nitrilhandsker. Vi har altid faste lave priser på vores nitrilhandsker, men du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at modtage de ekstra gode tilbud som gratis fragt og ekstra rabat.

Mangler du andet beskyttelse end nitrilhandsker?

Hvis man ikke har problemer med latexallergi - så se vores udvalg af billige latex handsker her. Bruger du ikke nitril handsker eller andre engangshandsker, og dine hænder kommer i kontakt med bakterier, kan du købe vores store udvalg af håndsprit og desinfektion. Kombiner håndspritten og en nitril handske - så er du i hvert fald altid på den sikre side!