Nitrilhandsker

Nitrilhandsker i kæmpe udvalg. Nitrilhandsker pudderfri til Danmarks bedste priser ✓ Hurtig levering ✓ Super kvalitet ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Nitrilhandsker » Køb billige nitril handsker online

Står du og mangler nitrilhandsker small i top kvalitet og til billige penge? Hos Grafical.dk kan du købe flere varianter af nitril handsker online til en hurtig levering. Her kan du både få sorte nitrilhandsker tilbud og blå nitrilhandsker, eller du kan tage et kig her på siden og vælge præcis den farve, du synes, passer dine engangshandsker bedst. Med handsker nitril er du sikker på, at beskytte dine hænder, men samtidig kunne bruge dine hænder optimalt. Nitrilhandsker pudderfri sidder tæt om hånden og yder beskyttelse i top kvalitet. Bestil nitrilhandske online til Danmarks bedste priser.

Hvad er nitrilhandsker?

Nitrilhandsker medium anvendes ofte som et alternativ til latexhandsker, da nitrilhandsker XXL er fremstillet af syntetisk gummi, hvilket betyder, at der ikke er nogen risiko for gummiallergi/latexallergi. Nitril er meget robust, hvilket gør det ekstremt modstandsdygtigt over for brud, slid og kemikalier. Derfor bruges nitril handsker sort ofte i laboratorier og industri som engangshandsker, rengøringshandsker og arbejdshandsker. Hvis du søger beskyttelse til dine hænder i top kvalitet, er du kommet til det helt rigtige sted. Om du bestiller nitrilhandsker sort eller nitrilhandske blå, kan du altid være sikker på optimal beskyttelse til utrolig billige priser.

Køb nitrilhandsker XL er blandt de bedste engangs gummihandsker, når det kommer til god brudstyrke. Men disse nitril handsker sort har også andre fordele som blandt andet:

- En nitrilhandske har et højt niveau af gennemfølingsevne
- Nitrilhandsker tilpasser sig håndens form for en rigtig god pasform
- Bedre komfort ved længere brug af nitrile handsker
- Nitrilhandsker pudderfri modstår mange kemikalier
- Nitril engangshandsker har en lang holdbarhed
- Nitril handsker sort ser cool ud

Kraftige nitrilhandsker giver en god balance mellem latex og vinyl. Nitril handsker sort føles meget som en latex handske, men den er stærkere, koster mindre og er mere behagelig at bruge. Nitril er perfekt til især rengøring og opvask. Nitril engangshandsker kan også skaffes med og uden pudder, hvilket gør dem lettere at tage på - især med våde hænder.

Nitril handsker sort

Du kan se hele vores store udvalg af billige nitrilhandsker her på siden. Du finder dem i en række forskellige størrelser og farver. Du finder dem både som de meget populære engangshandsker nitril fra Abena, men også som solide arbejdshandsker fra Thor som for eksempel Thor Flex Nitril. Nitrilhandsker pudderfri kommer også i flere forskellige farver. Du kan blandt meget andet vælge mellem sort nitrilhandske og blå nitrilhandsker. Vi har altid faste lave priser på vores nitrilhandsker, men du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at modtage de ekstra gode tilbud som gratis fragt og ekstra rabat. Derudover vil du også altid få at vide, når vi kører ekstra gode tilbud på vores nitrilhandsker. Det kunne eksempelvis være Abena nitril handsker engangs.

Derfor skal man vælge nitrilhandsker pudderfri

Handskerne beskytter blandt andet hænderne mod eksem og mikroorganismer og er produceret af syntetisk gummi og ikke naturgummi. Hvis man arbejder i kulden kan du finde bomuldshandsker som er foret. Handsken er også oplagt til fødevarehåndtering, hvis man f.eks. pakker fødevarer. Størrelserne på engangs gummihandsker følger ikke den klassiske: small, medium og large, men er i stedet ofte nummererede størrelse. Nitril handsker sort er vores mest populære, fordi de sorte nitrilhandsker ser cool ud. Du har sikkert set tatovører bruge sorte gummihandsker på tv, eller hvis du selv er blevet tatoveret.

Mangler du andre engangs gummihandsker end nitrilhandske?

Hvis man ikke har problemer med latexallergi - så se vores udvalg af billige latex handsker her. Bruger du ikke nitril handsker eller andre engangshandsker såsom vinylhandsker, og dine hænder kommer i kontakt med bakterier, kan du købe vores store udvalg af håndsprit og desinfektion. Kombiner håndspritten og en nitril handske - så er du i hvert fald altid på den sikre side! Køb billige nitrilhandsker large lige her på siden til en billig fragt og hurtig levering. Husk at du altid kan kontakte vore kundeservice, hvis du har spørgsmål til vores nitrilhandsker.