Skole- og institutionsmaling

3D Liner neonfarver 5x100ml
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Her finder du vores mærke A-Color som er en særlig velegnet skole- og institutionsmaling. Akrylmalingen er at finde i rigtig mange farver og kan samtidig fås med forskellig finish muligheder som blank, mat, metallic, neon og glitter. Skole- og institutionsmaling kan måske være svært at finde i forhold til sikkert at kunne anvende malingen til alle aldersgrupper, men dette er ikke nødvendigt at bekymre sig om med A-Color. Denne skole- og institutionsmaling er nemlig både CE- og A-mærket, som er din garanti for at produktet kan bruges af børn, og ikke indeholder problematiske stoffer.

CE-Mærket - LÆS MERE HER

A-Mærket - LÆS MERE HER

A-Color skole- og institutionsmaling findes i 5 forskellige typer, og du kan her få et kort overblik over deres egenskaber:

A-Color 01 - BLANK
Denne skole- og institutionsmaling er en vandbaseret, halvtransparent akrylmaling i rigtig god kvalitet, som tørrer blankt op. Malingen er særlig velegnet som plakatmaling eller til papir, træ, pap, kulisser mv. Farverne kan blandes indbyrdes og pensler kan let rengøres med lunkent vand.

A-Color 02 - MAT
En vandbaseret allround skole- og institutionsmaling som tørrer mat op. Denne akryl maling kan bruges på mange overflader og du kan nemt blande farverne. A-Color Mat kan evt. blandes med limlak for en bedre bindeevne og halvblank overflade.

A-Color 03 - METALLIC
Vandbaseret metallic akrylmaling, som er god på rigtig mange overflader, og fungerer perfekt som skole- og institutionsmaling. A-Color Metallic tørrer vandfast op og får en glinsende perlemorsagtig / metallic overflade.

A-Color 04 - GLITTER
Denne akrylmaling til skole- og institutionsbrug giver en flot glitrende overflade efter tørring. A-Color Glitter er transparente farver med glitrende effekt, så her skal der eventuelt grundes med en dækkende farve først, alt efter ønsket resultat med farvens fremtoning. Skole- og institutionsmalingen er særlig velegnet til overflader som gips, pap, papir, terrakotta og andre lyse emner.

A-Color 05 - NEON
Her får du farve for alle pengene med flotte neon skole- og institutionsmalinger. A-Color Neon farver er halvtransparente og meget intensive i farven. Du kan sagtens supplere med resten af A-color sortimentet, og bruge på samme typer emner også.

I vort store sortiment af maling, kan du også finde tilsvarende produkt til skole og institution fra mærket Pigment Art School. Er du ved at samle sammen til dit næste billedkunsthold eller sommeraktivitet, så kunne du også tage et kig på supplerende produkter af malerredskaber som pensler, kitler, paletter mm.