+10.000 KundeanmeldelserPrisgarantiLevering 1-3 hverdageFragt 49,- (61,25)Gratis levering fra 499,- (623,75)

Emballage

Over 2.000 emballage varer kan du nu vælge i mellem på Grafical.dk til hurtig levering. Danmarks billigste priser. Grafical.dk har alt hvad du skal bruge til indpakning af dine varer, og det er nemt og overskueligt at finde det emballage du skal bruge. Se bl.a. boblekuverter og boblefolie til helt utrolige priser blandt vores emballage-produkter. Når det gælder standard emballage til stærke priser, er Grafical den foretrukne partner for rigtig mange indkøbere landet over, som arbejder med forsyning af emballage til butik, lager eller produktion. Hos Grafical kan du nemlig oprette et login og altid gå tilbage og se, hvad du købte sidst, du havde brug for nyt emballage. Det er let at genbestille, og på den måde er du sikker på at modtage nøjagtig den samme type emballage som sidst. Det giver sikkerhed og kontinuitet hos dem, der håndterer virksomhedens emballage.

Det er vores mål at være din one-stop leverandør af emballage, hvad enten det er til brug i butikken, på lageret, i forsendelsen eller til udstillingen. Derfor gør vi et stort arbejde for at have så stort et udbud af standard emballage som overhovedet muligt. På den måde giver vi både stor valgfrihed og mulighed for at handle til nogle priser, som mindre leverandører slet ikke kan hamle op med.

Behøver vi sige, at vi leverer alt emballage lynhurtigt? Vi er nemlig lagerførende i alle de produkter, du ser her på siden, og dermed kan du regne med at modtage varer fra os i løbet af 2 til 3 hverdage, alt efter hvornår du har bestilt dit emballage. Vi benytter kun leverandører, der har fokus på kvalitet til lave priser, og det betyder, at uanset hvad du bestiller hos os, så er du sikker på at få markedets skarpeste priser, hurtig levering og høj kvalitet - sådan er Grafical.

Grafical.dk har nu også en et større sortiment af forskellige slags fødevare emballage. Det kan være alt fra billige kageræsker til takeaway emballage. Alt vore fødevare emballage er fødevaregodkendte.

Hvordan køber du emballage hos Grafical?
Vi har opdelt vores store udbud af emballage i 13 varegrupper, som spænder over alt fra alt i boble-produkter, til det store udvalg af pap – både rør, kasser og ruller. Dyk ned i de enkelte grupper, tag dig god tid til at overveje det rigtige indkøb, og gå så igennem den simple betalingsproces. Ved at betale med kreditkort er du med til at holde priserne nede, da vi undgår at skulle tage tab på debitorer, som du så er med til at betale bagefter.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Telefontider:

Mandag - Fredag
8.30-11.45 og 12.15-14.00

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   Tlf.: 9740 7644   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top